Witam,
Wrocilam wlasnie z miasta po dopelnianiu ostatnich formalnosci w szpitalu. Obejrzalam sobie wanne i wszystko jeszcze na spokojnie i... nawet nie jestem niczym przerazona. Moge rodzic chocby dzis
Poza tym udalo mi sie kupic kosmetyki do pielegnacji maluszka, bo wczesniej kupilam cala serie Penaten i... co widze? Wyprodukowane przez Johnsons&Johnsons, wiec dziekuje za taki interes

No i dzisiaj szukalam po calym miescie nivei, ale moglam tylko pomarzyc, bo wszystko wycofali z rynku

I pomyslec, ze producent to przeciez niemiecka firma

Kupilam wiec Welede, pisze ze nawet dla alergikow i ludzi z problemami skornymi, wiec zobacze... polozna tez mi polecala.
Eh, wkurzylam sie jeszcze, bo nikt tu o aspiratorach nie slyszal, a ja ciemnota zapomnialam filtry wymienne na zapas kupic jak bylam w Polsce :-(
Roxeen - Ja tez mam buzie jak ksiezyc w pelni, patrzec na siebie nie moge, jak tu sobie robic pamiatkowe fotki, jak wszystkie od razu do usuniecia sie kwalifikuja?
Mnovak - ale sie szybko uwinelas - gratulacje malego Kudlacza! Moze Ty jestes stworzona do ciazy i porodow ;-)
Morka! witaj spowrotem, zbieraj sie zbireaj, bo Twoja zmienniczka Kaja sie juz ewakuowala z forum
Pasibrzuch, co Ty masz za przeboje z tym pieskiem, co czytam to cos nowego wymysla

mmmm... chlebus z czosnusiem... kusicielko jedna

A mi sie dopiero obiad gotuje, to gdzie mam potem ten chlebus wcisnac

Przydalby sie jakis zapasowy zoladek ;-)
No i mamy kolejne szczesliwe mamusie -
Mari_anna, KalKRK - gratuluje!
I
Jola juz jest z nami! I
Paulina juz tuli bobasa, i
Anusia sie juz rozpakowuje, ah
Karoli - ja jak w miejscu postoje (w bezruchu prawie np w kosciele, albo przy garach), to po 5-10 min juz z nogi na noge tak mnie bola. Plecy na szczescie nie, ale piety...
Kaja - kciuki zaciskam, choc juz tego nie przeczytasz
Haaa i kupilam sobie drugi stanik do karmienia (chcialam jeszcze jeden, ale nie bylo odpowiedniego rozmiaru) Trudno, moze wystarcza. Teraz to naprawde moge rodzic
Tez czekam na jakies wiesci od Sylwi... Ale na pewno sie odezwie jak bedzie cos wiadomo.