• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kobitki ale macie produkcje, weszlam zeby poczytac co tam dzisiaj ale ta ilosc stron to nie dla mnie:(
padam na pyszczek
Jutro moze uda mi sie byc na bierzaco.
Widze ze nowe rozpakowane mamusie to fajowo!
:)
buziaki i powodzenia na porodach jeszcze nie rozpakowanym
Jutro pekna data 13ty!
Ktos chetny na porod?

reklama
Witam Was kochane, jakos pustka dzis, ale przynajmniej zalapalam sie na nocna zmiane;-).Niestety spac nie moge bo boli jak smok:wściekła/y:,ale tylko jak leze i to tylko w jednym miejscu:no:,nie wiem moze ktoras z Was tak ma ze boli na szczycie brzucha, az piecze od srodka:wściekła/y:....uff

czytajac smsy wasze az sie wzruszylam i z utesknieniem czekam na moja ksiezniczke:tak:!

ja tez tu lekarza mam nie do pozazdroszczenia...on to wogole prawie niesprawdzajac nic zawsze stwierdza: "niczego niepokojacego nie widze..":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz mi sie odechciewa widywania jego..uff

moj synek juz tez zniecierpliwiony czeka na siostrzyczke:-),najgorsze ze wszyscy w okolo z tekstem wyjezdzaja. "a ty jeszcze z brzuszkiem??"...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie mialam zamiaru was zajmowac, ale przynajmniej sie troszke wygadalam:-(

wszystkim mamuskom zycze wszystkiego dobrego i powodzonka z dzidziusiami i z brzuszkami:cool2:
jeszcze chwilke poczytam i chyba sie sprobuje polozyc;-)..

to ja też melduje się na nocną zmianę...
Wstałam na siusiu i tym samym obudziłam mojego potworka... I już zasnąć nie daje:nerd: tak mi wariował w brzuszku że zupełnie się rozbudziłam:nerd: No nic, wlasnie piję ciepłą meliskę, chyba włączę sobie filmik i położę się w salonie, coby Pana Męża nie budzić przewalając się z boku na bok.... (hehe jak to dumnie brzmi:-D a tak na prawdę mogę jedynie stękając przewracać się z boku na plecy:-D )

Witam porą nocną, ja spać mogłam tylko poczułam że coś mi mokro....
odeszły mi wody, już się wykompciałam i zaraz jadę....
bardzo sie boję, proszę trzymajcie kciuki
pozdrawiam

agniecha - trzymam kciuki!! daj znać koniecznie...

ja też się obudziłam czując że mi mokro, ale to "niestety" tylko resztki globulki na infekcje ;-)

Agniecha czekamy na wieści i trzymamy kciuki!! Mnie dziś troche boli brzuch jak na okres, ale to chyba bardziej siła sugestii mojego męża, który wczoraj w pracy zostawił biurko i wszystkie sprawy tak, jakby dzisiaj miał nie przychodzić:) Poza tym wszystkim opowiada, że ma przeczucie, że to dzisiaj. A ja dzisiaj nie chce, chce jutro i chciałam wczoraja ale dzisiaj nie - 13.01 bardzo źle mi się kojarzy.
Wstawajcie już, już czas pomarudzić na bb.

Dziendoberek:-)

Wiecie co? to czekanie na TEN dzien to jest okropne. Generalnie nie mozna sobie nic zaplanowac, bo nie znamy dnia i godziny :wściekła/y:
Poza tym ze stresu mam na cos ochote i nie wiem na co. Wczoraj wydawalo mi sie, ze na chipsy, a pozniej ze na mleko czekoladowe. Jak znajde dzis to mleko to sobie kupie. Tyle, ze ono musi byc w sklepie pod domem, bo dalej nie dam rady dojsc :wściekła/y:

Sylwia nie dala znac :-(

ale pycha czekolade cisnę, mówie wam - wedla mleczną truskawkową
ivi jak u mnie sie zacznie dziś to wpycham Cię szybko przed siebie ok ?? - mam nadzieje ze moge na ciebie liczyc, jak nie to masz już myszy czy coś tam co baby w ciąży nasyłają :)

reklama
Witam... ja dzisiaj lekko zdołowana - wczoraj dwa skurcze i cisza. Wiem że jeszcze mam trochę czasu ale rzeczywiście to czekanie może dobić nawet największego optymistę.

Agniecha trzymam kciuki:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry