Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ło,matkoAle ma chłopak melodię do spania
Moje dziecię wciągnęło krupnik i Nemo sobie zażyczyło,ja kibelki obskoczyłam(sprzątając je,oczywiście,nie brudząc),pranie poskładałam i czekam bo niedługo następne do rozwieszenia będzie.U mnie suszarka z praniem to już prawie element wystroju
Rzadko kiedy uda mi się ją złożyć i schować,wiecznie praniem zawalona,też tak macie?
![]()
Ja już w połowie września wysłałam i do tej pory cisza.Nie wiem czy dzwonić do nich, nastepny wysłać czy po prostu czekać.Słyszałam,ze często się im lubią zapodzieć papiery,ale nie wiem czy to prawda
Teraz po zmianach mają czas 3 miesiące.Tak nam mówiła Pani,która przyjmowała nasz wniosek.dyta wyślij jeszraz bo powinno przyjść po 2 tygodniach![]()
Ups,Martuś,tak dobrze to w Swords nie madyta wyślij jeszraz bo powinno przyjść po 2 tygodniach![]()
,ja czekałam 10 tygodni
,a tak jak anineczka pisała,też słyszałam,że mają 3 miechy na to.Tak czy siak,dyta13 czeka już dłużej,może faktycznie się do nich przejdź,ale jak ich znam to na miejscu Ci nic nie powiedzą tylko jakiś numer telefonu wcisną