reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonek ja juz nawet nie nadążam prasować więc dałam sobie spokój,wróciła moja córcia a to mały brudasek więc teraz mam jeszcze więcej prania:-(i zero czasu go zrobić:baffled:

reklama
Ło,matko:szok:Ale ma chłopak melodię do spania:-D
Moje dziecię wciągnęło krupnik i Nemo sobie zażyczyło,ja kibelki obskoczyłam(sprzątając je,oczywiście,nie brudząc:-D),pranie poskładałam i czekam bo niedługo następne do rozwieszenia będzie.U mnie suszarka z praniem to już prawie element wystroju:baffled:Rzadko kiedy uda mi się ją złożyć i schować,wiecznie praniem zawalona,też tak macie?:sorry2:

U nas tak samo, tylko w niedzielę nic nie wisi:-)

Witam dziewczyny:-)

Widzę,ze na temat MC rozmwiacie.Ja mam takie pytanie czy pamiętacie jak długo po wysłaniu wniosku musiałyście czekać?:eek:Ja już w połowie września wysłałam i do tej pory cisza.Nie wiem czy dzwonić do nich, nastepny wysłać czy po prostu czekać.Słyszałam,ze często się im lubią zapodzieć papiery,ale nie wiem czy to prawda:confused2:

A tak wogóle byłam wczoraj z małym moim na przeglądzie,troche się zmartwiłam,bo mam tam wrócić na powtórke:-(Mówią,ze chyba oczko mu ucieka i muszą to jeszcze raz sprawdzićMam nadzieje,ze to nic takiego:baffled:

Pozdrawiam wszystkich i dzieciaczkom duuuuużo zdrówka życze;-)

Witam laski
Monia to sa zajęcia dla dzieci np zabawy gry slalomy tańce itp
Ja naszczescie mam MC bo inaczej bym zbankrutowala na leki i wizyty.
My bylismy z Olivierem w miescie kupiłam kilka ciuszków dla dzieciaczków w Polsce, i kilka prezencików dla rodziny. Teraz wybieramy zdjecia z Olivierem, i może kilka jeszcze mu fotek zrobimy i bedziemy robic kalendarze z Olivierem dla dziadków na dzien babci i dziadka i im dam z Polsce napewno sie ucieszą:)
Buziaki

Ja na jakas "rekacje " z ich strony czekalam prawie 3m - o MC mi chodzi....teraz od pazdziernika nic,ale jak nie przyjdzie mi nic do konca stycznia to chyba zloze wniosek jeszcze raz.....

Marta ale masz spiocha:-)

dyta wyślij jeszraz bo powinno przyjść po 2 tygodniach:tak:
Ups,Martuś,tak dobrze to w Swords nie ma:dry:,ja czekałam 10 tygodni:baffled:,a tak jak anineczka pisała,też słyszałam,że mają 3 miechy na to.Tak czy siak,dyta13 czeka już dłużej,może faktycznie się do nich przejdź,ale jak ich znam to na miejscu Ci nic nie powiedzą tylko jakiś numer telefonu wcisną:baffled:

reklama
Myslicie, ze skladac wniosek juz teraz czy poczekac az bedziemy malzenstwem?

Monia- Zumba to jest taniec. Sama chce sie na niego zapisac z kumpela. :-) Reszta nie wiem. To ostatnie to mamy taka gre w Smyths co tak sie nazywa...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry