reklama

Mamy z Irlandii!!

hehe to moze w gre graja, a Zumba taniec powiadasz :confused:
Misia, lepiej zaczekac, po co bedziesz znow nazwiska zmieniac itp, to juz w koncu nie dlugo ;-)
a gdzie wy te wnioski wysylacie?? my osobiscie zanosilismy, babka odrazu sprawdzila czy wszystko sie zgadza ect

reklama
misia poczekaj i zloz po slubie.Oszczedzi Ci to klopotu pozniej :-)
Tez potwierdzam,ze wysmarowanie klatki,pleckow i stopek Vickiem bardzo pomaga,bo rozgrzewa, nawet dla takich maluszkow,waze zeby nie przesadzac z iloscia, troszke wystarczy.

Misia kupiłaś już Karvol i snuffle baby?? jak nie to jak chcesz to ci jutro przywiozę mam a teraz nie potrzebuję Snuffle mam nawet dwa słoiczki więc jeżeli chcesz do daj tylk oznać jutro będe u frog a wiem że gdzieś niedaleko mieszkasz to mogę podrzucić :tak::tak::tak:
Własnie do domku wróciłam :-) w południe chwyciłam termomix pod pachę i ruszyłam do frog robić placki ziemniaczane :-D:-D w kupie raźniej a co ;-) frog zapomniałam zakosić trochę placków dla P :sorry2: chyba mu się teraz nie przyznam co u ciebie robiliśmy :baffled::zawstydzona/y:

Pauletta- dzieki serdeczne ale Karvol juz mam, a snuffle baby chyba nie bede juz kupowac skoro mam tego Vicka. Wysmarowalam go tym na dobranoc no i narazie gitara...:-)

Wogole moje biedne dziecko musialo duzo zniesc przed snem. Smarowanko, nurofen, potem woda morska do nosa, potem wysysanie glutow Frida...darl japke tak, ze szok! :-(

A ja czekam na nasza obiadokolacje czyli salomon sie robi na parze...mmmm:-)

Aga - dzieki za tego posta. Mamusia z takim doswiadczeniem to zdecydowanie autorytet !! Bez obaw bede wiec Ala nacierac tym vickiem. Ja sama go uwielbiam dla siebie. Spanie jest wted takkieee przyjemne:-)
Kiedys w PL mielismy taka masc 'kotek'- pamietacie?? W takiej tyciej puszeczce zakrecanej.

No i macie racje poczekam na ten slub najpierw. To przeciez lada lada dzien...:shocked2: A po co mam ppotem nazwisko zmieniac wszedzie....i tak wystarczajaco duzo miejsc mnie czeka do odwiedzenia.

Jeszcze mi sie przypomniało, ze wniosek na MC trzeba zaniesc do lekarza zeby podbil i ze zgadza sie leczyc na MC
Misia, ale masz pyszna kolację, a ja glodna siedze, moze M mi cos przygotuje :cool2:
Do jutra dziewuszki

A ja mam ochote od wczoraj na sernik, ktory robilam na Swieta i ehh chyba sie skusze na weekend. Co prawda, rodzice przylatuja do nas 31 i planowalam pieczenie na wtedy, ale to co...zrobie kolejny raz, a co! I dostalam paczke z us od szwagra, z ciuszkami dla Amandy, ale sie ciesze!Uwielbiam dostawac paczki, a zwlaszcza takie :-) Zawsze to cos innego, niz jak kupie tutaj :-)

reklama
Salomon na parze :-(:-(:-( a za mną łazi od kilku tygodni własnie a Ty mi misia tak na gulu grasz:-p;-) a najbardziej mi sie marzy salomon zapiekany w folii z pesto z bazylii:sorry2: nie ma to jak ciążowe zachcianki :-D tylko zawsze zapominam jak jestem w sklepie żeby rybkę kupić :zawstydzona/y::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry