reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laski
Widze że tematy domów poruszacie.
Fajnie Wam z tymi zakupkami :)
Tesnie za wami z checia bym poszła na spotkanko ale cóz jak wróce
U nas ok Oli zadowolony odwiedzamy babcie i we wrocku fajnie sie bawil z kuzyneczka, jutro odwiedzimy innych znajomych.
Lekarzy mam do załatwienia i moze gdzies wyjedziemy na sanki czy cos..:)
Miłej nocki

reklama
Dobry wieczor dobre kobiety!
Ja tak czytam i czytam az w koncu zapomnialam co ktorej mialam odpisac!
Pamietam ze cos o mieszkaniach pisaliscie. Ja wynajmuje na doughiska za 900 E- 6 pokoji (4 double 2 single), 3 lazienki, duzy salon jadalnia tez duza ,kuchnia, ogrod i 2 miejsca parkingowe, 3 poziomowe. Ogolnie nie jest zle. Mieszkam z bratem i 2 kuzynami tekze nie drogo wychodzi. No i z moim O oczywiscie.

Karolinacola Wspolczuje ze nie moglas sie widziec z corunia.:-( ale lakarze wiedza co robia!:tak: Zdrowka zycze!!!!

Didi no nie mow ze twoje dziecie tez wymiotuje??? To naprawde jakis wirus musi byc w powietrzu!!! Tichonek, MartaF ja teraz ty... wszystkie walczymy z wymiotujacymi dziecmi. Kacper godzine temu mial 37'2- stan podgoraczkowy. Dalam syropek i juz przeszlo. A tak ogolnie to zwraca nadal ale juz mniej. Nie 6-7 razy na dobe tylko 3-4. Kaszle dalej. Je mniej, oczka podkrazone. Boje sie zeby sie nie odwodnil i daje mu pic duzo ale on za duzo to nie chce. W szpitalu mi mowili zebym sprawdzala pieluszki jak przestanie normalnie oddawac mocz to znaczy ze odwodziony... ale narazie ladnie sika i robi ladnie kupki wiec chyba jest dobrze. Podejrzewam ze te oczka podkrazone bo jest juz zmeczony tym haftowaniem. Ile mozna??? Tydzien to juz sporo:wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(. Szkoda mi mojego bidaczka kochanego!

I jeszcze mialam pisalc do....????? juz nie pamietam zaraz sie cofne to sobie przypomne.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja i moja pamiec:-D:-D:-D

Didi no nie mow ze twoje dziecie tez wymiotuje??? :-D:-D:-D

maly haftowal tylko w nocy ...no i ja ..a dzisiaj mala ..P mowil ze porzadnie jej poszlo i duuuzo...hmm..nie widzialam tego...bo akurat bylam na depilacji... ale poczulam na pajacyku jak po mnie przyjechal i mala rozebralam w domu to mialam polowe mokra..biedna myszka mala..

a mi caly dzien jakos jezdzi na zoladku ale to moze dlatego ze malutko jadlam dzisiaj ze strachu..haha

:shocked2:Didi-kurczaczku...Ty się też biedna już masz z tymi wirusami,przeziębieniami i chorobami:no::-(
Kamcia-jestem pod wrażeniem...Tak regularnie zaglądasz będąc w pl:-D
Anineczko-Ty nocny marku...pewnie znowu zawitasz kiedy ja już dobranoc powiem:confused::-):-p
A moja rodzinka już do mnie jedzie-tralalala....To nic,że samolot opózniony o 40minut-biorąc pod uwagę ich strajki nie jest zle:tak:W związku z powyższym zapewne rzadziej będę zaglądać...:-(:rolleyes2:

witam wieczorowa pora:-)
Moja Asia zafundowała nam dziś z rana prezent- spaliśmy do 11:szok::szok::szok:. O 7 rano kupa, o 8 jedzenie i potem spanie, jak sie obudziłam to sprawdzałam godz na 2 zegarkach:tak:. Cały dzień nie było tez źle i teraz tez już śpi. Ja dziś obdzwoniłam babcie- wysłaliśmy zdjęcia na których były życzenia i już doszły, wiec ogólna radość w PL. Jutro urodziny męża, ale chyba kupie tort nie mam jak upiec- on prawie cały dzień w domu, a ja po południu sama z mała wiec nie za bardzo mam jak:-(.
Karolina - jak tak sobie pomyśle o Tobie to mnie ściska, ja musiałam wrócić kilka tyg. po porodzie na jedna noc do szpitala i myślałam ze mnie skręci, a Ty biedactwo już tyle czasu. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak::-):tak::-)
Chorym dzieciaczkom również dużo zdrówka może faktycznie coś w powietrzu skoro tyle maluchów wymiotuje,
dobrej nocki:happy: wszystkim

Ostatnia edycja:
Lubiczanko ja zawsze jestem :-p:-D:-D
Tylko nie zawsze mam o czym pisac :sorry2:

Tichonku chodziło mi o uczenie się literek :sorry2:
Bo u Antka wczoraj cwiczyli literkę A i nie wiem czy to jakiś ogólny program czy tylko przedszkola.

5.gif
wpadłam powiedziec Dobranoc!!!!!!wszystkim mamuśka miłej nocki:-)

Lubiczanko ja zawsze jestem :-p:-D:-D
Tylko nie zawsze mam o czym pisac :sorry2:

Tichonku chodziło mi o uczenie się literek :sorry2:
Bo u Antka wczoraj cwiczyli literkę A i nie wiem czy to jakiś ogólny program czy tylko przedszkola.
Mhmmm-dobrze wiedzieć:tak:Domyślam się ,że KasiaIrlandka podobnie jak Ty pilnie obserwuje:ninja2::confused:;-):-)
Moja Dadzia też się uczy cyferek i literek...Przypuszczam,że chcą dzieciaczki zaznajamiać z wiedzą szkolną,żeby łatwiej im było potem:sorry2:
To ja już brykam-dostałam cynk,że głodomory jadą,więc szybciutko jeszcze bigos odmrażam.Wam już robię
mano037.gif
Pora na dobranoc bo już
luna008.gif
świeci...Do jutra Kochane(mam nadzieję)

Ostatnia edycja:
Hejo
moja Emma marudna na maxa, poza tym nic jesc nie chce :-(
gdyby nie fajna pogoda i spacerki to juz chyba bym z domu uciekla

Na spacerek ja tez jestem chetna mi pasuje tak po 13, to jak jutro bedzie ladnie to Agusiek, Wilwia, Misia, Frog wyciagac swoje fury i idziemy na podboj Knocknacarry :-)

Tak wiec spacer jutro po 13?Co z reszta mamus??
:tak:

Przykro jutro mam inne plany do poludnia wiec odpadam :-( a popoludniu no coz trzeba zaczac chatke doprowadzac do porzadku, brat wczoraj sie wyprowadzil wiec chatka wyglada jak po jakims tormado, a w poniedzialek w poludnie tesciowa przylatuje i jak nic inspekcja bedzie:szok::-) A ona niczego nie przeoczy wrrrr......

reklama
Hej mamunie księżniczka już śpi to mam chwilę :tak:Pogoda ładna aż chce się żyć ja do was z pytaniem bo tak sobie dziś zważyłam małą mam wagę dla niemowlaków i mała waży 7900 i ma 72cm i jak to jest z tymi centylami ? wagę ma no 50centylu a wzrost na 96 tak i nie wiem jak na to patrzeć wydaje mi się że przy tym wzroście powinna więcej ważyć :tak: ale jak to takie ruchliwe pełza po domu jak szalona to jak może przytyć :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry