Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc Dziewczyny,
ja tak troche z innej beczki. W kwietniu mam urodzic synka w Rotundzie w Dublinie i zastanawiam sie, czy jest szansa, zeby mi jeszcze przed porodem jakies usg zrobili? bo mialam to jedno planowe (w 20tyg) ale boje sie ze moze cos byc nie tak. Poza tym, chcialabym przynajmniej mniej wiecej wiedziec ile dziecina wazy i mierzy, zeby wiedziec czego sie moge spodziewac. A tu tylko polozna z miarka krawiecka, ale to jakos do mnie nie przemawia... Mialyscie moze jakies dodatkowe usg? jesli tak, to jest jakis "sposob" zeby zrobili? nie chce przesadzac i naciagac, ze dziecka nie czuje, czy ze mnie cos boli czy cos, bo jak narazie jest w miare ok.
dzieki za info,
pozdr
Aga

Szacunek musi być
Mam braci blizniaków,którzy jako niemowlęta spali w dwóch łóżeczkach i od momentu kiedy zaczynali siadać moja mama znajdowała ich śpiących,bawiących się itp.w łóżeczku jednego z nich
Nikt bladego pojęcia nie ma jak to możliwe,ponieważ łóżeczka były na najwyższym poziomie-gdyby któryś się wygramalał musiałby spaść i słychać byłoby wielkie łubudu
Ech-te dzieciaczki:-).
a jest o rok starsza. Moj tato palil raka w przedszkolu a jak wychodzilismy to mowil dobrze ze sobie radzisz 

.