Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc Dziewczyny,
ja tak troche z innej beczki. W kwietniu mam urodzic synka w Rotundzie w Dublinie i zastanawiam sie, czy jest szansa, zeby mi jeszcze przed porodem jakies usg zrobili? bo mialam to jedno planowe (w 20tyg) ale boje sie ze moze cos byc nie tak. Poza tym, chcialabym przynajmniej mniej wiecej wiedziec ile dziecina wazy i mierzy, zeby wiedziec czego sie moge spodziewac. A tu tylko polozna z miarka krawiecka, ale to jakos do mnie nie przemawia... Mialyscie moze jakies dodatkowe usg? jesli tak, to jest jakis "sposob" zeby zrobili? nie chce przesadzac i naciagac, ze dziecka nie czuje, czy ze mnie cos boli czy cos, bo jak narazie jest w miare ok.
dzieki za info,
pozdr
Aga

, spała, więc nie obudziłam jej na kąpanie
, więc jeśli taka wersja Ci odpowiada to napisz mi na priv maila to Ci wyślę:-)
Nie znam się na tutejszych lekach dla takich maluszków.Radek tu przyleciał w wieku 15-tu miesięcy i dłuuuugo nic nie musiałam mu kupować
A wiadomo,teraz jak już coś się dzieje to bierze syropki dla starszaków
Tak by człowiek chciał na siebie wziąć to dziecka choróbsko...

dyta,ja nie pomogęNie znam się na tutejszych lekach dla takich maluszków.Radek tu przyleciał w wieku 15-tu miesięcy i dłuuuugo nic nie musiałam mu kupować
A wiadomo,teraz jak już coś się dzieje to bierze syropki dla starszaków
A tak poza kaszlem jak Dominiś?
misia,jak Alencjusz?
marta,idziecie do GP?Z Szymkiem czy z Oliwką,a może z dwójką?
Jak dzieci chorują to i rodzice chorzy-na duszyTak by człowiek chciał na siebie wziąć to dziecka choróbsko...
Biorę się za odkurzacz i gulasz![]()
Nie ma gorączki,ani katarku tylko ten nocny kaszel
Marudny jest troszkę,ale mniej niż wcześniej
Myśle,ze gorączkował przez ząbki,a kaszel może po basenie
hmm
asieńka - dziękuję za chęci, ale zmierzch już czytałam i pozostałe dwie części... brakuje mi tylko ostatniej... nie pamiętam tytułu - chyba "przed świtem"Andziulina ja mam Zmierzch w wersji pdf od Misi, więc jeśli taka wersja Ci odpowiada to napisz mi na priv maila to Ci wyślę:-)

No,niestety mamPoza kaszlem dobrzeNie ma gorączki,ani katarku tylko ten nocny kaszel
Marudny jest troszkę,ale mniej niż wcześniej
Myśle,ze gorączkował przez ząbki,a kaszel może po basenie
hmm
Wpadnij na kawke jak nie masz planów![]()
Już się umówiłam na kawkę z koleżanką
Specjalnie sobie teraz trochę ogarnęłam chatkę i gulasz ugotowałam,żeby mieć trochę luzu
Jak wrócę tylko podłogi pomyję.