reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam:-)

rozpisałyście sie wczoraj jak poszłam spać:sorry2:

KaMcia to po rodzicach;-):tak:u mnie akurat po tatusiu:-)kudłaty też po tatusiu:dry:
frog współczuje teściowej:dry::sorry2:
moniadan Szymon jak narazie wirusa nie załapał:tak:tylko nosek cały zapchany:-(

noc tragiczna,tak mnie brzuch bolał ze spac nie mogłam:no:

Witam
Kamcia,Marta-a mój nie potrafi w ogóle :-p(brawa dla Waszych maluszków)chociaż jak go za rąsie trzymam umie siedzieć...nic to.Poczekam jeszcze troszkę i za jakieś 3 miesiące pokażę Wam filmik jak Danielek na dwóch nóziach zasówa;-):-D
Tichonek-Kochana żoneczko....Do takiej jak Ty Pani każdy mąż(nie tylko Twój własny)z chęcią by pognał:-D
Dziewczyny galwayowaskie-UDANEGO PANIEŃSKIEGO!!!POSZALEJCIE:-D:-D:-D
Pauletta-i jak z tą wyprawą do Cashel?
Uciekam na śniadanko.Miłego dnia

dzień dobry:-) cisza tutaj jakaś....:szok: pewnie wszystkie galway'owskie dziewczyny szykują się na wieczorne party:-D i w końcu jaki strój obowiązuje?:confused:
mamo Ady - czy ja ci wysłałam mój nr tel i adres???

Witam:-)

Galwayowskich mamusiek pewnie nie zobaczymy dzisiaj na bb:-D:-D:-D. Bawcie się dobrze kobietki.

U nas nocka taka sobie, bo Ania płakała dużo i się budziła, ewidentnie chyba przez te dziąsełka i chyba brzuszek ją boli:-(.

KaMcia a ja mówiłam, że Ania jest silna:-p Przy Vicki wymięka. Gratulacje:-). Moje śpiochy jeszcze śpią. Mamy nadzieję na jakiś spacerek dzisiaj i szwagra odwiedzić wypada:-p. No to mykam

Póki szanownego nie ma,wpadam poklikać.Jak P wróci trzeba jemu uwagę poświecić,a nie laptopowi:tak:
Witam niedzielnie:-)
Trochę lepiej dziś spałam,ale nie jest to samo co z szanownym:no:
Idę zaraz kluski turlać:-)
(...)Tichonek-Kochana żoneczko....Do takiej jak Ty Pani każdy mąż(nie tylko Twój własny)z chęcią by pognał:-D(...)
A nie,dziękuję,jeden łasuch mi wystarczy:-D...I odezwała się Ta co to nic nie gotuje,nie piecze:-D

Póki szanownego nie ma,wpadam poklikać.Jak P wróci trzeba jemu uwagę poświecić,a nie laptopowi:tak:
Witam niedzielnie:-)
Trochę lepiej dziś spałam,ale nie jest to samo co z szanownym:no:
Idę zaraz kluski turlać:-)

A nie,dziękuję,jeden łasuch mi wystarczy:-D...I odezwała się Ta co to nic nie gotuje,nie piecze:-D
Ba-ale ostatnimi czasy bez rewelacyjnych niespodzianek u mnie w kuchni:-(Może dziś cosik upichcę fajnego-zaraz poszukam:-D
AsenkoR-ja też jestem dumna z Danielka,że leżąc na brzusiu unosi główkę bardzo wysoko-i jak długo trzyma...i jeszcze jeden z jego wyczynów-umie się przewrócić z brzusia na plecki:sorry2:

Ania też się już przewróci, jak jej się chce:cool2: i tak dumna jestem z niej, że taka mądra się robi. Gada jak najęta:-). Do siadania to ja Wam pisałam, że ona już dawno się rwie i główkę sztywno trzyma. Poza tym każdego dnia mnie pozytywnie zaskakuje. Kocham to moje Słoneczko:-D:-D:-D

Hello
A u nas PADA SNIEG:szok::-D Normalnie szok!!! Takie wielkie platki leca a moj kot usilnie stara sie je wszystkie zlapac... przez szybe. Ada tez happy stoi kolo okna i caly czas mi pokazuje i mowi, ze pada snieg (PAA SIG). Ale fajnie- uwielbiam snieg:-)
Wlasnie chcialam Wam fote pstryknac, bo te platki sniegu sa powaznie ogromniaste ale na zdjeciach niestety tego nie widac:baffled:

Andziulina, wyslalas mi adres i tel. takze nie stresuj sie tylko czekaj dzisiaj na mnie... A wlasciwie, to na tel. ode mnie, bo raczej sie bez tego nie obejdzie;-):-)

A teraz ide Was troche nadrobic, bo od mojego wczorajszego posta tu nie zagladalam

Milej niedzieli... Ojjjj, zapomnialam... Bedzie mila co dla niektorych:-p:cool2:

reklama
Mamo Ady i Fasolki - jak to snieggg???? Serio??? To jak to moze byc, ze u mnie slonce swieci pieknie!:szok:

Ciao Dziewczynki!

Lubie takie dni kiedy wiem, ze wieczorem czeka mnie cos milego. Ten stan radosnego oczekiwania...:-D Dawno oooooo juz tego nie czulam!!:-D Ale najpierw musze urodzic liste zakupow slubno-chrzcinowych....:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry