andzulina
Fanka BB :)
madbebe - ja wiem, gdzie jest ten oddział pediatrii w szpitalu, bo byłam tam kilka razy, ale kurcze nie wiem, jak to wytłumaczyć... jak masz szpital i główne wejście przed sobą, to musisz iść tak, jak będzie cię prowadzić droga, czyli takim zygzakiem najpierw w prawo (miniesz emergency) i potem odbija po łuku w lewo. i droga będzie potem szła prosto, a ty będziesz miała szpital po lewej stronie. skręć w pierwszy skręt w lewo i zobaczysz taki a'la parking, gdzie samochody stoją jak chcą... droga będzie szła lekko pod górkę, więc idź prosto, będziesz miała główny budynek szpitala po lewej stronie (tyły szpitala) a po prawej małe parterowe lub jedno piętrowe budynki szpitalne. pod koniec po prawej stronie będzie żółty budynek z napisem "children unit". to tam
a poza tym z głównej drogi będzie znak na ten unit... mam nadzieję, że jakoś wytłumaczyłam...

ale jestem zła,juz 2 tygodnie nie zabrali śmieci ale płacić trzeba

Jakas rozkojarzona jestem i ciezko mi pisac, wiec moze jakos pozniej sie odezwe.
krzyczy, złości się i nawet na rękach nie chce siedzieć. a jak tylko go postawisz na nóżki, to od razu banan na twarzy