reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka mamuski :-)
Super bylo wczoraj, ale wiadomo co dobre to szybko sie konczy:-( Misia powodzenia w czwartek oby wszystko poszlo sprawnie i gladko;-)
Nic mi na ten temat nie wiadomo :-D:-D:-D:-D a po za tym rurki zabrakło :-D ale jak wrociłam do domku to znalazłam fajną rurę na której zatańczyłam ot tak żeby sie lepiej spało :-D:-D:-D
Pauletta Ty jestes niesamowita:-D:-D:-D pewnie Cie dzisiaj w krzyzu łupie :-D:-D:szok::-D

Tak jak pisalam wyzej, lozysko jest tylko 1cm od ujscia, jak bylam w szpitalu to juz cos tam przebakiwali o tym. Za tydzien mam ostatnie usg i wizyte i wtedy podejma decyzje. Powiem szczerze, ze zaskoczylo mnie to, bo nie bralam innej opcji jak tylko sn pod uwage!!! A teraz chyba bardziej sie boje niz wczesniej :szok::-D
Sa plusy i minusy, wiadomo. Zreszta zdrowie Maluszka najwazniejsze!!
Trudno, co ma byc to bedzie. W sumie wole wiedziec co mnie czeka i jak faktycznie beda mnie kroic, to tak sobie mysle, ze lepiej, niz mialabym sie meczyc kilanascie godzin, a i tak zakonczyc wszystko cc.
No i termin bede miec ustalony, a moze szybko wroce do siebie... Zobaczymy.
Jestem dobrej mysli ;-)
A Maly juz odwrocony od dawna :-D ale co z tego...
Tabasia nie martw sie napewno zrobia to co bedzie najlepsze dla dzidzi i Ciebie...Ja tez mialam cc po 18 h meczarni:zawstydzona/y:a chcialam ja odrazu:tak:ale cholery nie chcieli mnie ciac:-D:baffled:
Ewelcia glowa do gory;-)
karolinanicola trzymamy kciuki za dobre srodowe wiadomosci:tak: udanego
wieczorku
kurcze no i zapomnialam co jeszcze chcialam...to lece
milego wieczorku:-)

reklama
Bry Wieczor laseczki...
Jak ja Wam zazdroszcze imrezki Misiowej.. toscie sie odstresowaly pewnie.. ja tak se mysle tak juz sie odzwyczailam ze nie wiedzialabym co tam robic :zawstydzona/y:ale... i tak teraz imprezowanie mi nie w glowie.
Olka goraczkuje od soboty..:-( dzis bylam u GP osluchal, obejrzal - wszystko ladnie i czysto. Takze to chyba od zabkow, albo jakie male wirusisko... mam nadzieje ze szybko przejdzie.
Misia - a Alowi juz przeszlo???

Hejka laski
Melduję, że jestem w Irl. i doprowadzam chatkę do stanu używalności..:baffled: kurzu dwa metry..;-) więc nie często będę..
Widzę, że CarolinaNicola wróciła do domku :-) super!
I wieczór panieński się udał..:-)
Kamcia - byłyśmy w tym samym czasie we Wrocku..może udałoby nam się zgadać gdybym wcześniej doczytała..ale widzę - też odwiedzałaś rodzinkę i znajomych..eh.. ja byłam tylko kilka dni, więc miałam tak napięty plan, że szłam nieraz od jednej koleżanki do drugiej..a i tak z wszystkimi się nie zobaczyłam..buuu..
Oki. Zmykam czytać dalej co tam się działo jak mnie nie było..

Hej hej
No no widzę że dyta i tichonek się relaksują a o mnie zapomnieliii a ja a ja :-):-) żartuje czekam do środy i jak wyniki będą dobre to dziewczęta się widzimy stęskniłam się za Wami.
misia superrrr zdjęcia na n-k piękna z Ciebie kobietka zresztą każda z dziewczyn na tym zdjęciu grupowym nie ma niczego sobie fajnie że wyjście się udało jak ja Wam zazdroszczę
A odbiegając od tematu to mój J ma teraz 4 dni wolnego i korzystając z tego dziś idziemy do kina ;-);-)mamunia kochana przypilnuje Agatki więc poszalejmy przez te pare dni do środy wyłącznie:-(:-(Mówię Wam jakiego mam stracha ale dobrze się czuję. Agatka tylko patrzeć jak niedlugo nas zaskoczy i zacznie chodzić; już sama potrafi zrobić koci grzbiet mój szkrabik malutki a jaki my mamy przy tym ubaw tyłek w górze:-D:-D:-D. No to tyle pisania na dziś muszę się przygotować do wyjścia z mężem kórcze ciesze się jak dziecko jakbyśmy szli na jakąś randke łojjjjj będzie gorąco;-);-)ok zmykam i życzę już miłej nocki.

Nie zapomniały,nie zapomniały:-)
Wróć tylko do zdrówka a wszystko nadrobimy:tak:
Jeszcze nas będziesz wyganiać hehe:-D:-D:-D

Strasznie mi dokucza ósemka:-(Zjeśc normalnie nie mogę,bo mam wrażenie,że spuchło mi pół szczęki:baffled:
Po co to wogóle rośnie jak i tak za chwile się zepsuje:sorry2:

Nic uciekam,miłej nocki dziewczynki;-)

A żesz Ty w morde go i nożem:wściekła/y::wściekła/y: ale mam nerwa :crazy: pojechałam zdać chałupkę fajnie wszystko grało udało się z właścicielką dogadać że zamiast podać do taxu o rent relief ona nam da do ręki tyle ile możemy maksymalnie dostać czyli w łapkę otrzymałam 800euro na odchodne więc po zakupkach za wieeelkim bananem na twarzy wracam do domku i bach korek myślę o tej porze trochę dziwne ale cóż:dry: no i nagle patrze że sprawdzają dyski:baffled: a ja tax nie opłacony :sorry2: no i mnie capli :angry: wiem wiem że to moja wina ale jakoś od czerwca mi się udawało:dry::sorry2: a tu teraz taki zonk no i po zacieszaniu z 800 euro :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pauletta Ty jestes niesamowita:-D:-D:-D pewnie Cie dzisiaj w krzyzu łupie :-D:-D:szok::-D
Wiesz w krzyżu to może nie:blink: ale za to mięśnie wewnętrzne ud od obejmowania owej rurki nasiąknęły kwasem mlekowym i mnie dzisiaj dobijają :-D:-D tak to jest jak się za mało ćwiczy :sorry2:

Kasia- tak Alowi juz na szczescie przeszlo, choc dalej jest nieco marudny ale juz nie ma tragedii. No i nie ma goraczki! Na bank to byly zeby bo ma bardzo napuchniete dziasla. Ale nic nie wyszlo wiec podejrzewam, ze zaraz moze bedzie jakas druga tura!!:szok:
Byle tylko nie w tym tyg bo ja nie wiem w co lapy wsadzic. Dzis bylismy na mega zakupach..wydalismy 500 jurkow na jedzenie....:szok::baffled::szok: Masakra! A jeszcze mam cala jedna kartke listy zakupowej na jutro! I tak polowy wciaz nie zrobilam. Mialam wielkie plany na sprzatanie i jak zwykle kupa mi wyszla z tego....pol dnia spalam, drugie pol latalismy po sklepach. No nic...Mamusia jutro przyjedzie to pomoze!!:-D

A teraz ide w kimono bo naprawde padam na twarz....:sorry2:
Tak wiec dobrej nocki dziewczynki!!

Misia - widzisz jak dobrze zrobiła dziewczynom twoja imprezka?:-D cisza tutaj dzisiaj wielka:szok: dziewczyny dochodzą po nocnym balowaniu;-) jedynie pauletta się udziela, bo z niej bardzo energiczna mamuśka:-D i nie przejmuj się za bardzo brakiem czasu - mama przyjedzie, to od razu będzie ci lepiej:tak: i szybko wszystko zoorganizujesz;-)
Pauletta - :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja w końcu zabrałam się za porządkowanie szafy mojego dziecka...:sorry2:odłożyłam trzy pudła ciuchów i teraz mam wieeelkie pustki w szafie:szok: dużo rzeczy mam na wiek powyżej 9 m-ca, ale na teraz... bieda... trzeba chyba się wybrać na jakiś shopping:baffled:
spokojnej nocki dziewczynki:-)

Witam!
Widzę że nieźle poszalałyście dziewczyny wczoraj na panieńskim Misi:-), a co niektóre nawet nastrój imprezowy przeniosły do domowych sypialni:-D
Misia a jak nastrój? W końcu weselicho lada dzień:tak:
Karolinanicola dobrze że już lepiej się czujesz i możesz w domu czekać na wyniki badania. W szpitalu ma się za dużo wolnego czasu na rozmyślania co nie zawsze jest dla nas korzystne. Trzymamy kciuki, na pewno wszystko będzie ok

Życze miłych snów wszystkim mamuśką i dzieciaczką. Też zmykam powoli do łózia bo jutro znów dwójeczka do pilnowania.

WITAM O PORANKU:-)
Chyba już mi lepiej:sorry2:Napisałam chyba,bo w żołądku wciąż jakby mnie coś uciskało:baffled:Wstałam sobie wcześniej,żeby J zrobić śniadanko,a że mi rewelacyjnie szybko poszło to sobie włączyłam komputer,a co:cool2:
Pauletta-Trzeba było powiedzieć panom gardziarzom,że kobiety w ciąży nie wolno denerwować:-p
Anineczko-znowu zniknęłaś...Jak tam Wasze samopoczucie?Co z poszukiwaniami autka dla Ciebie?
Joann-witamy back in Ireland
Andzulina-ja też się zabieram do ogarnięcia ciuszków Danielka i już widzę co to będzie:szok:
Misia-a gdzie organizujecie wesele,że sami musicie się zaopatrzać:confused:Wyobrażam sobie co teraz dzieje się w Twojej głowie.Jestem z Tobą:tak::-)
Dziewczyny-doradzcie mi co jest dobre na wypadające włosy...Od kilku dni(zwłaszcza rano)ściągam z siebie włosy garściami:szok::-(
Uciekam,bo zaraz J zejdzie i będzie furczał,że od rańca na BB siedzę.Miłego dnia życzę

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)

Dzisiaj kompa wcześniej włączyłam. Korzystam z tego, że mała śpi:-). Fanie, że dziewczynki z panieńskiego Misi zadowolone:tak:. Misia niech te przygotowania nie odbiorą uroku świętowania;-).. Taa, łatwo się mówi:-). U nas nocka nawet w porządku. Ania ładnie spała, tylko deszcz lał:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry