reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie i ja,
Moje dzieco dzis od rana nie śpi, ale pewnie niedługo padnie;-),
Misia - super ze panienski sie udal teraz tylko ślub i jesteś mężatką:-D:-D:-D. POWODZENIA
Pauletta- następnym razem powiedz ze zaczynasz rodzic i niech Cie na sygnale wioza do szpitala a nie tutaj kontrol
Uciekam dzis przyjezdzaja dziewczyny z BB do mnie na spotkanie a ja w lesie:szok:
Milego dnia:-)

reklama
ello!Dzien dobry wszystkim!
mi wlochy tez wylaza,a myslalam ze mnie to ominie po ciazy:wściekła/y:Podobno capivit na wlosy i paznokcie albo skrzyp,ale to w Polsce.Bede musiala czegos poszukac tutaj bo tez mnie to juz meczy-wszedzie gdzie nie spojrze moje kudly na podlodze:no:
Misia - owocnych przygotowan,toz to juz zaraz:szok:Zapomnialam ze czas nie stanal w miejscu jak ja neta nie mialam:-DI panienski mnie ominal...ehhh:-(
Dziewczyny ile sie czeka na decyzje o FIS?Zarejestrowali mnie jakos pod koniec grudnia i cisza..
karolinanicola-jeszcze nie doczytalam do konca ale widze ze jestes,wiec chyba ze zdrowkiem lepiej-mam nadzieje-i ciesze sie jednoczesnie bo tez sie martwilam o Ciebie dziewczyno
Pauletta- a to ci pech!W sumie dobrze ze te 800euro masz,bo jakby nie bylo i zlapali:szok::no:Ja tam w nieoplacone auto bym nie wsiadla.Z lamiania przepisow wole nieznaczne przekroczenie predkosci;-)
a Tobie lubiczanko co dolega?No nic,moze dzisiaj skoncze z czytaniem,oby! Zdrowka anyway!
Wikta mi sie tak slini ze szok i pcha wszystko do buzi i sie wscieka:no:Kupilam jej juz ten zel na dziasla.Co polecacie?Lepszy zel czy granulki i jak sie je stosuje?Pamietam ze byla o tym mowa kiedys:zawstydzona/y:A wiszczy:szok::szok:Nauczyla sie pewnego dnia,spodobalo sie i tak jej zostalo:tak::-)Juz sie dzwiga do siadania-no to sie zacznie,a raczej skonczy BB;-):-)
milego dnia!

witam nieprzytomna:baffled:
mały zasnął o 17 i nie dało sie go rozbudzić więc o 3 był juz wyspany,K z zapałkami na oczach poszedł do roboty i Damiana:eek::sorry:

lubiczanka witaminki trzeba zakupic:tak:najlepiej dla matek karmiących bo mały wyciąga wszystko z ciebie;-)

Pauletta u nas laski jechały bez opłat a ze jedna była w ciąży to odprowadzili auto pod dom i niekazali jeździc:sorry:ale ze ci sie udało od czerwca:szok:ja sie boje jeden dzien bez taxu jeździ bo zaraz 60e:confused2:a mogłas powiedziec zeby cie nie denerwowali bo ty po terminie:-D

Madbebe ja czekałam na decyzję o FIS dwa miesiące od zarejestrowania:-). A co do dziąsełek to ja mam z Polski Bobodent, a tutaj chyba jest Bonjela i jakiś jeszcze, ale nie pamiętam nazwy.

Pauletta jak nas kolega wiózł na porodówkę to też nas zatrzymali a on auto nieopłacone Powiedział, że zapomniał a teraz koleżankę na porodówkę wiezie. No i mu się udało

witam Dziewczynki:-)
Dziewczyny-doradzcie mi co jest dobre na wypadające włosy...Od kilku dni(zwłaszcza rano)ściągam z siebie włosy garściami:szok::-(
Lubiczanka - ja miałam to samo:-(zaczęło się jakiś miesią temu.... teściowa przywiozła mi coś ze skrzypem z PL i trochę lepiej... śmiałam się, że będę chodzić po domu w jakimś czepku, bo ciągle gdzieś moje włosy były. a ja mam długiei czarne...:baffled:
no a my teraz mamy problem z chrzcinami :-( nie ma nigdzie w knajpach wolnych miejsc na ten termin:no: jestem załamana. a jak znalazłam restaurację, to za 2-daniowy obiad wołają 50zł:wściekła/y: masakra. a wszystko przez teściową, bo chce zaprosić swoje siostry z mężami:baffled: po jaką cholerę, to nie wiem:-( ehhh...

Witam z rana :-) ale mi młody dał pospać dopiero co wstaliśmy no i oczywiście zamiast robić śniadanko to ja pierwsze co do BB zasiadłam :zawstydzona/y:;-)
Ciężko by mi było gardziarzowi powiedzieć że jadę na porodówkę dlatego wzięłam samochód bo tył miałam cały wyładowany zakupami i jechałam w przeciwną stronę jak szpital :sorry2: ale mam pewien plan ale nie chce zapeszać bo może się udać :tak: napisze dzisiaj po południu czy się udało :-):-):-) lece robić śniadanko:-D

Wpadłam się pochwalić,że właśnie samodzielnie zarezerwowałam wakacje w 4* hotelu w Bułgarii:-DAleż się cieszę:tak::-D:-DZa mnie,J i Danielka na 5dni-samolotem 2200zł...

reklama
No Lubiczanko super sprawa? A z dzieciakami co zrobisz?

Ja nie mam weny,serio.Jakoś tak.Wczoraj ktoś zmarł w mojej rodzinie i same rozumiecie...nie będę Was zanudzac...zresztą....:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry