reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone nie smutaj sie,przytul sie do synusia i otrzyj lezki.

aaa no zapomnialam napisac ze ze nawypadajace wlosy dobry jest taki plyn ale to w PL nazywa sie loxon,5% jest na recepte a 2% mozna kupic bez recepty.
Bralam jeszcze jakies tabletki,ale nie pamietam nazwy.
Mnie osobiscie srednion to pomoglo,bardziej chyba szmpon Pantene ...

Mamy drugiego zabka:-)

Maly wstal.nara

reklama
Gastone - ty nie płacz, bo twoje maleństwo będzie płaczliwe...:sorry2: ale rozumiem te burze hormonalne:tak: ja na szczęście nie miałam (chyba:sorry2:), ale moja koleżanka od początku ma depresję, panicznie boi się porodu, spać nie może z nerwów:-(
a przy okazji - wybieram się do ennis w przyszłym tyg, więc może się spotkamy?

witam popołudniowo
Gastone-trzymaj się .Znam to uczucie kiedy poprostu siąść i płakać-zupełnie bez powodu...Na pocieszenie powiem tylko,że tak samo szybo jak taki nastrój nas ogarnia tak samo szybko znika:tak:
MamoAdy-łatwo mówić przeczekaj:-(łysa będę przy tym tempie wypadania:szok:
Misia-pewnie,że nerwówka być musi,zwłaszcza jak o wszystko samemu trzeba zadbać:sorry2:Mam nadzieję,że jakoś wytrwacie do czwartku i rozpromienieni i szczęśliwi pójdziecie do ślubu...A imprezką też się nie przejmuj-niech się wali i pali(oby nie)a i tak nie to co wokół,ale Wy jesteście najważniejsi:tak:
Anineczko-przykro mi bardzo.Doskonale rozumiem Twój nastrój:-(Jestem z Tobą
Ewelcia-nie czekaj do emerytury,trzeba korzystać...a za taką cenę:tak::-)
Pauletta-nie trzymaj nas w napięciu-zdradz czy Twój misterny plan się powiódł
Tichonek-a Ciebie gdzie wywiało???:dry:

Mój wrzaskun nr 2 spał 30min, jesc tez nie chce, tylko raczkowac i zjadac śmieci z podłogi :sorry2:

Larcia zdj poszły,
Lubicznka to ja od dwoch tygodni siedze i przegladam oferty wczasow a ty tak nalge sobie piszesz ze zamowilas, gdzie, jak? pokaz linka, napisz wszystko

Anineczko współczuje, mam nadzieje ze to nei ktoś bardzo bliski wam odszedłl :-(

Mamunie czy tu coś dostane na rozwolnienia w syropie dla dzieci chodzi mi dal niemowląt Julia mi od niedzieli robi luzne kupki po 4 dziennie mysle że to na zęby bo jeść za bardzo też nie chce i wszystko gryzie.. wczoraj nie dostała szczepionki bo miała temperaturę podwyższona :tak: ale pewna nie jestem:tak:

witam Dziewczynki:-)

Lubiczanka - ja miałam to samo:-(zaczęło się jakiś miesią temu.... teściowa przywiozła mi coś ze skrzypem z PL i trochę lepiej... śmiałam się, że będę chodzić po domu w jakimś czepku, bo ciągle gdzieś moje włosy były. a ja mam długiei czarne...:baffled:
no a my teraz mamy problem z chrzcinami :-( nie ma nigdzie w knajpach wolnych miejsc na ten termin:no: jestem załamana. a jak znalazłam restaurację, to za 2-daniowy obiad wołają 50zł:wściekła/y: masakra. a wszystko przez teściową, bo chce zaprosić swoje siostry z mężami:baffled: po jaką cholerę, to nie wiem:-( ehhh...
a nie mozesz powiedziec ze sie najzwyczajniej w swiecie nie zgadzasz na tylu gosci?Przeciez to chrzest twego maluch a nie Jej za przeproszeniem.My tam mielismy obiadek w domu i tyle.Fakt ze mama naszykowala fure jedzenia ale u Niej to normalne :-D:tak:

Wpadłam się pochwalić,że właśnie samodzielnie zarezerwowałam wakacje w 4* hotelu w Bułgarii:-DAleż się cieszę:tak::-D:-DZa mnie,J i Danielka na 5dni-samolotem 2200zł...
ale jak to-lecicie na te wczasy z Polski czy jak?Pisz tu szybko o szczegolach:tak:;-)Bo my tez planujemy tylko nie wiemy jeszcze gdzie:no:Myslelismy o Hiszpanii..
Anineczko - szczere kondolencje i wyrazy wspolczucia.Nieprzyjemna to sprawa.Ech krotkie to zycie:no::-(
Misia - nie zablysne jak powiem ze to norma.Jak dla mnie to znak ze oboje podchodzicie powaznie do sprawy i nerwy was zzeraja:tak:Dacie rade!Tylko sie nie pozabijajcie:-D
Dzizas jak ta moja mala wiszczy:-DAsienka - Twoja tez tak ma?Cudak maly:-DIde chyba na spacer. Wynalazlam w miare pobocze,w sensie nie jest az tak busy na tej drodze.Szkoda ze nie ma chodnika i miasteczka coby sobie pospacerowac ale nie mozna miec wszystkiego,no nie?Lece:happy2:

Ostatnia edycja:
Mój wrzaskun nr 2 spał 30min, jesc tez nie chce, tylko raczkowac i zjadac śmieci z podłogi :sorry2:

Larcia zdj poszły,
Lubicznka to ja od dwoch tygodni siedze i przegladam oferty wczasow a ty tak nalge sobie piszesz ze zamowilas, gdzie, jak? pokaz linka, napisz wszystko

Anineczko współczuje, mam nadzieje ze to nei ktoś bardzo bliski wam odszedłl :-(
To nasza wycieczka...Ale kliknij na oferty i wybierasz,przebierasz...z tym,że to wycieczki z pl http://www.taniewczasy.zgora.pl/offer_84_8524.html
Anineczko-zapomniałam odpowiedzieć na pytanie-dzieci(czyt.Starszaki)będą u stęsknionych dziadków...Daniel też by został,ale mam nadzieję jeszcze karmić

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!Jestem,żyję,ale nic mi się dziś nie chce:no:.Nałaziłam się dziś jak głupia,nakupiłam promocji i teraz leżę plackiem:tak:Młody gra na grze,więc mam trochę czasu dla siebie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry