reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek - ja polecam Hiszpanie, my bylismy konkretnie w Lloret de Mar miasteczko super, tylko jak z dzieckiem to poszukaj hotelu gdzies na uboczu. Tam całymi nocami ludzie imprezują i ciągle jest hałas na ulicach:-D:-D:-D. My sami ze znajomymi bukowaliśmy wszystko hotel, samolot, auto wypożyczaliśmy i naprawdę super i na pewno taniej niż przez biuro

reklama
lubiczanko,wiesienko,dzięki;-)Sami nie wiemy jeszcze czego chcemy:sorry2:Czy hotel czy jakiś apartament:confused:Są niedrogie apartamenty na Dafcie,ale to trzeba dokładnie wiedzieć gdzie lecieć,a nie polecieć bo tania kwatera,ale nic poza tym:baffled:Zero plaży,zero wody:sorry2:Nawet nie mam pojęcia,który region jest ok:confused:Mam koleżankę,która mówiła,ze ma wujka na północy Hiszpanii i tam ciągle leje:baffled:A to nie,dziękuję,mam to na codzień:-D

Cześć dziewczynki:-)
Skoro już mówicie o wakacjach i wypoczynku to mój J na lipca albo na sierpnia pragnie mnie zabrać gdzieś w ciepłe klimaty i lazurowe wybrzeże:-):-) J Dostał zaproszenie od kolegi na przylot do brazylii namiary na plaże na fajne widoki, z kolei inny kolega namawia nas na hiszpanie i bądź tu mądry. A ja Wam powiem że cholernie boje się latać samolotem i jak mam gdzieś się ruszyć to wole na m-ąc do Polski i tam zrobić sobie wyprawe nad polskie morze z dzieckiem jak na razie małym pewnie dużo byśmy nie zwiedzili moze za rok.
Tichonek oj ja też poszalałam na tych promocjach znowu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:kupiłam głównie Agatce rajstopki, skarpetki duże śpioszki do spania bo tak szybko mi rośnie i sobie też tam takie pierdułki. A teraz leże bo sił już nie mam i wcindalam owocki zawsze to lepsze niż słodycze;-)
Wczoraj byłam na avatarze w 3D extra film zauważyłam że przez ten pobyt w szpitalu poduczyłam się języka i nie musiałam tak często szturchać męża z pyt o co chodzi:-D Jeszcze pewnie wybierzemy się na jakiś seansik nim mama wyleci a ile ludzi było cała sala.
Moja mama szaleje tutaj po irlandii na całego; poznała juz polaków na spacerze młode dziewczyny z dziećmi zagadała co rusz ktoś się jej przewinie.Tyle tu jestem i nie miałam nigdy smiałosci jak moja mamcia by nawiązać takie pogaduchy pewnie niezla grupa kolezanek by mi sie zebrala. Chyba zaczne z nia wychodzic to grono znajomych mi sie poszerzy. :-D:-D:-D

a ja byłam na Majorce:tak: za tygodniowy pobyt w apartamencie, przelot i wynajecie samochodu zapłaciłam 350 euro (za 2 osoby;-))
a nie mozesz powiedziec ze sie najzwyczajniej w swiecie nie zgadzasz na tylu gosci?Przeciez to chrzest twego maluch a nie Jej za przeproszeniem.My tam mielismy obiadek w domu i tyle.Fakt ze mama naszykowala fure jedzenia ale u Niej to normalne :-D:tak:
żeby to było takie proste...:-( z mojej strony będą tylko rodzice i brat z dziewczyną, a reszta... rodzina teściowej... próbowałam sugerować, że nie chce tylu osób, że w mojej rodzinie nie zaprasza się ciotek i wujków, to strzeliła takiego focha:baffled: ehhhh... szkoda gadać.
idę obiad szykować:sorry2:

Dziewczyny siedze i rycze caly czas i nie moge przestac.Hormony szaleja strasznie.Jeszce zebym powod miala a tu nie ma.Bo np pokazali kotka w telewizji.Co za dzien...
Kochana dla pocieszenia ja mam tak do tej pory ryczę na byle czym bo ładnie śpiewają np. :-D:-D:-D mój m to ma ubaw czasami
Pauletta jak tam sprawy sie maja? plan sie powiodl?
kurde ze Ty sie nie balas tak dlugo bez taxu jezdzic:cool2: moj m to przed terminem zawsze placi bo sie cyka.

Ja jestem uzależniona od adrenaliny :-D:-D:-D

Pauletta-nie trzymaj nas w napięciu-zdradz czy Twój misterny plan się powiódł

Kochane jak wyszłam z domu po 11 tak dopiero niedawno zajechałam do domku jestem zmordowana ale plan CHYBA się udał będe wiedziała na pewno jak mi nic poczta do domu nie przyjdzie. A więc plan był taki : wczoraj jak mnie złapali jak wpadłam do domku to pierwsze co zrobiłam to wypełniłam formę do motor taxu i pojechałam na główną gardę aby mi podbili że od czerwca do końca stycznia samochód nei był używany ;-) na moje szczęście w nieszczęściu wczoraj był 1 luty a więc i potrzebowałam pieczątkę z gardy z tą datą a na neij nie ma godz przybicia pieczątki więc mi nei udowodnią ze podbiłam po złapaniu :blink: dzisiaj pojechałam zapłacić tax więc w sysytemie będzie że tax nie opłacony tylko wczoraj był chociaż właściwie jak płacisz to za cały miesiąc ....więc jak się nie czepną że dysk był wykupiony dzisiaj to dobra nasza :tak::tak: na komisariacie gardziarz nic mi nie powiedział skserował dysk i certyfikat ubezpieczenia i powiedział ze wprowadzi do systemu ;-) zobaczymy jak to się dalej potoczy ale jestem dobrej myśli :tak:

a ja byłam na Majorce:tak: za tygodniowy pobyt w apartamencie, przelot i wynajecie samochodu zapłaciłam 350 euro (za 2 osoby;-))

żeby to było takie proste...:-( z mojej strony będą tylko rodzice i brat z dziewczyną, a reszta... rodzina teściowej... próbowałam sugerować, że nie chce tylu osób, że w mojej rodzinie nie zaprasza się ciotek i wujków, to strzeliła takiego focha:baffled: ehhhh... szkoda gadać.
idę obiad szykować:sorry2:
ja tam mialabym gdzies jej fochy.Z jakiej racji obca w sumie baba ma o tym decydowac?!Chrzciny to nie wesele..;-)ale zrobisz jak uwazasz

Kochana dla pocieszenia ja mam tak do tej pory ryczę na byle czym bo ładnie śpiewają np. :-D:-D:-D mój m to ma ubaw czasami
ja zawsze tak mialam:-)Baaardzo latwo i szybko sie wzruszam.
Niezla kombinatorka z Ciebie,ale pewnie jak sie da to czemu nie,po co placic.Jak to Twoje zatrzymanie wygladalo?Dali Ci jakis mandat czy cos?Spisali Cie,bo nie rozumiem..:confused:
ze spaceru wyszlo nic-przyjechala chrzestna z malym i dopiero pojechali.A Wikta spi:happy2:

reklama
j.
Niezla kombinatorka z Ciebie,ale pewnie jak sie da to czemu nie,po co placic.Jak to Twoje zatrzymanie wygladalo?Dali Ci jakis mandat czy cos?Spisali Cie,bo nie rozumiem..:confused:
Była ogólna kontrola na drodze sprawdzali każdego mi kazali zjechać na bok i się pyta czemu tax nie opłacony to ja mu mówię że opłacony tylko zapomniałam wsadzić dysk za szybkę bo taka roztargniona ostatnio jestem a mam go w torebce ten mi mówi żebym pokazała ale ja mu mówię że to nie ta torebka (bo miałam ze sobą taką maciupinke tylko na portfel i telefon) że na zakupy z dużą nie chodzę więc mnie tylko spisał i powiedział że mam 10 dni na przedstawienie dysku na komisariacie jak tego nie zrobię to dostanę mandat i puścił do domku ;-) i tak miałam szczęście bo często się zdarza że zabierają samochód :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry