Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najważniejsze to umieć się jakoś z kłopotów wyplątać:-)

Tichonku - ja sama sobie wszystko szukałam i załatwiałam na własną rękę;-) najpierw znalazłam lot z shannon na majorkę (ryanair), a potem znalazłam apartament no i samochód to już był pikuś (pan pkiuśKochana,a mogłabyś mi coś więcej powiedzieć?Gdzie,kiedy,jak to załatwiałaśBo to na prawdę niedużo!
)
za wczasy zapłaciliśmy ok 350 euro a na rozrywkę itp wydaliśmy 1000

Przez ten ból nawet się nie zastanowiłam...tylko od razu posmarowałam...Kurcze,mam nadzieję,ze nic mu nie będzie:-(jak myślicie?

:-). Wakacje znalazlam na stronce www.booking.com. Wybierasz kraj lub miejscowosc i szukasz hotelu lub apartamentu, co ci pasuje?
Chyba juz sie nie zgodze by nas kiedys jeszcze odwiedzila. Jest za bardzo schorowana a ja niestety w takich sytuacjach trace glowe. A do tego jest strasznie dumna i nie powie calej prawdy jak sie czuje udaje ze nic jej nie jest a ledwo po schodach wlazla, myslalam ze z nich zleci. Jestem tak poddenerwowana ze chyba nie zasne a maz jeszcze ma dzis jak na zlosc nocke.
Ale dam rade twarda sztuka ze mnie. 
Wielkie gratulacje dla FilipkaWitam sie
Nowinka - Filip Sam chodzi :-) Moj mały Fifinek ktory dopiero sie urodził juz chodzi az mi sie ryczec chce kiedy to Moje dziecko urosło....