reklama

Mamy z Irlandii!!

To ja-w humorze nadal grobowym...Niech no ja te złodziejskie hieny dorwę to z d..y nogi powyrywam:wściekła/y:
Emili-tu okrada złodziej sąsiad,ale nikt go nie dorwał-on zapiernicza wszystko co popadnie:wściekła/y:
Andzulina-tak trzymaj-z dobrym humorkiem...I faktycznie powiem Ci,że ja robiąc chrzciny w domku wydałam ponad400euro-a 500zł i tort gratis-marzenie.Wiec jest super:tak:
Tichonek-oby znowu choróbsko do radka się nie przywlokło....:sorry2:.A Wolfia dochodzi do siebie po panieńskim;-):-D
Marta-szkoda,że tutejsi strażnicy prawa nie ściągają odcisków palców
Agusiek-jak masz to daj namiar na tych złodziejaszków,bo chetnie kupię wieksza ilość oleju za mniejsze pieniądze;-):-D
Nic to-życie toczy się dalej...Uszy do góry

reklama
Witam
Dobrze, że nie naskrobałyście dużo jak moje październikówki:-D:-D:-D.

Ania nie spała dobrze i budziła się co dwie godziny. potem ładnie spała i się bawiła to ogarnęłam mieszkanie.

Lubiczanko
to niewesoło macie, ale bym się wkur... jakby nam tak ktoś zrobił
Dyta13 ja też myślę, że jak to było tylko raz to nic małemu nie powinno być

Asienko-już mi przechodzi,bo UWAGA-może odzyskam całe 50 euro,które mi dwa razy pobrali w aldim za zakupy:-)-cosik na pocieszenie;-)
Madbebe-powodzenia z szukaniem...a co do zbója-nie mam pojęcia jak się przed chamem zabespieczyć...I właściwie chyba masz rację,że podpatruje kiedy cysterna podjeżdża...:dry:.My marzniemy a dzieciaki złodzieja na króciutki rekawek po domku hulają:wściekła/y:
Pauletta-wiem,że to moze niewiarygodne,ale mój J jest facetem,który poprawia po mnie kiedy zle kuchenkę wyczyszczę...Więc nie wiem co gorsze:baffled:

Witam.

Lubiczanko naprawdę szok,że tyle oleju Wam poszło.
A macie dobrze ustawiony piec? Nie znam się na tym,ale słyszałam,że jak piec jest źle ustawiony to ciągnie jak smok oleju :sorry2:
Tylko to fachowca trzeba by było się poradzic :dry:
A Wolfia jaki panieński miała?
Właśnie miałam się coś jej zapytac,ale zapomniałam :baffled:

KasiaIrlandka
a załatwiacie przed wyjazdem jakieś druki E by mąż pracę tutaj miał wliczoną do emerytury w PL?

Pauletta nic nie mów....męża trzeba za rączkę prowadzic i wiecznie wychowywac :-D
A moje dzieci często są już na wysokich obrotach zanim ja oko podniosę :sorry2:
Na szczęście grzecznie się bawią lub bajkę oglądają :tak:
MartaF piszesz z nowego laptopa już?

Witam.

Lubiczanko naprawdę szok,że tyle oleju Wam poszło.
A macie dobrze ustawiony piec? Nie znam się na tym,ale słyszałam,że jak piec jest źle ustawiony to ciągnie jak smok oleju :sorry2:
Tylko to fachowca trzeba by było się poradzic :dry:

KasiaIrlandka a załatwiacie przed wyjazdem jakieś druki E by mąż pracę tutaj miał wliczoną do emerytury w PL?

Pauletta nic nie mów....męża trzeba za rączkę prowadzic i wiecznie wychowywac :-D
A moje dzieci często są już na wysokich obrotach zanim ja oko podniosę :sorry2:
Na szczęście grzecznie się bawią lub bajkę oglądają :tak:
MartaF piszesz z nowego laptopa już?
Anineczko droga-nie wiem czy piec jest zle ustawiony,bo mieszkamy tu ju7ż ponad rok a takie chocki zaczęły się od tego sezonu grzewczego(sąsiad sprowadził się latem):dry:
A Wolfii nie było przypadkiem u Misi?
Właśnie weszłam obejrzeć Twoje forum-nieee,no klasa-tylko tubylcy buraki i nic nie piszą:(

Ostatnia edycja:
Jeśli tak to faktycznie sąsiada trzeba pod 220V podpiąc,albo piec ;-)

Nie Wolfi nie było :blink:

Nooo moje forum tętni życiem.....jak Portlaoise :-p:-D:-D

A ja mam nawet niezły humor.Dziś dowiedziałam się,że teściowa dostała w spadku ziemię i chce ją nam dac :tak::-)

anineczko nadal korzystam z uprzejmości lubiczanki:sorry2:czekam na kase z lokaty:tak:i lece do Limerick:-)

lubiczanka najlepsze wyjście to zaopatrzyć sie w takie zwierzątko jak moja Jessie i uwiazaćptzy baniaku:-Dniezawodne

a co so sąsiadka to nam pewnie piec podpirniczył bo nie było jak sie wprowadzaliśmy:dry:kurde ale zeby swoim kraść:confused:rozumiem ze sąsiadom zza płota ale nam:dry:

Cześć:-)

Cóż za piękna, wiosenna pogoda za oknem:dry:
Przynajmniej sobie poczytałam o Waszych planach na wakacje, to mi się cieplej zrobiło:tak::tak: Nie powiem, bo też byśmy się chętnie gdzieś wybrali, ale chcemy zmienić samochód, a i może na studia iść w końcu, więc na to też trochę kasy potrzeba, a do najlepiej zarabiających O. też nie należy:sorry2:

A gdzie się WolfiA podziewa?
WolfiA tylko czyta ostatnio, bo jej mąż pracuje 7dni w tygodniu i dzieciaki absorbują jej czas;-) Poza tym obmyśla plan urodzinowy na niedzielę, dla swego roczniaka i 3-latka:-p Zaganiana coś jestem ostatnio, sprzątanie, pranie, prasowanie, gotowanie, spacer, zakupy i dwójka dzieci 24h/dobę, czasem po prostu brakuje mi chwili:sorry2:

A Wolfia dochodzi do siebie po panieńskim;-):-D
A Wolfii nie było przypadkiem u Misi?
Ja z żadnym panieńskim Misi nie miałam nic wspólnego:-D A szkoda:sorry2: Poza tym, że miałam okazję obejrzeć genialne fotki na n-k:-p

Anineczko jak sobie przypomnisz to pytaj;-):tak: Muszę się w końcu zarejestrować na tym Twoim forum, może się coś ruszy:tak:

Odezwę się więcej wieczorkiem:tak: Miłego dnia:-)

reklama
lubiczanko,Tobie się pewnie Wilwia z WolfiĄ pokiełbasiły:-D
Zrobiłam obiadzio(no prawie,bo drugie danie nada w piekarniku dokończyć:tak:)i niedługo po pierworodnego lecę:happy2:Jak wrócę to klopki muszę jeszcze umyć i pranie załączyć:tak: Wkoło Macieja,wciąż to samo:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry