reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z rana
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-w takim nastroju się obudziłam...Ależ jestem wkurzona,wściekła,zła(i co tam kto jeszcze chce może sobie dodać).Wszystko od początku-11.12.2009roku w piękny lecz jakże mrozny dzień (;-))przyszło nam zatankować olej,gdyz ten się skończył-dobrze,że nie w same Święta pomyśleliśmy tankując500litrów...Wszystko było pięknie i cudownie do momentu gdy6.01.2010roku zorientowaliśmy się,że olej się skończył-ale nie dziwota(pomyśleliśmy),gdyż grzanie chodziło wówczas prawie cosdziennie po24 godz...Nic to-znowu zatankujemy te500l i na troszkę starczy(mrozy zelżały i w ogóle).Sielanka trwała do ranka3.01.2010roku,kiedy to okazało się ,że szanowny olej poraz kolejny postanopwił się skończyć...I to już nie były przelewki-co jest k...a jego mać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szukam nowego domku,żeby puenta mojej opowieści kończyła się i żyli długo i szczęśliwie....
Nie no masakra-w sumie wychodzi mnie o 300e miesięcznie więcej-ktoś to przebije?już wolałabym płacić 300e za prąd co dwa miesiące...Idę płakać-akurat teraz jak wszystkie swoje oszczędności wydałam na wakacje...I jeszcze znajomemu musimy oddać3/4 wypłaty J:wściekła/y::-(Za co......

reklama
Witam sie i ja z ranka:-)
Lubiczanka no to calkiem nieciekawie, ale jak to mozliwe 500 l w niecaly miesiac???? Wiesz a moze macie jakichs "pasozytow". Znam przypadek gdzie moj kolega kupowal olej za polowe ceny od zlodziejaszkow, ktorzy pod oslona nocy spuszczali olej do baniakow i pozniej sprzedawali wieksze ilosci:szok::wściekła/y:masakra jakas...dobrze ze ja mam elektryczne, ciekawe tylko czy sie tak bede cieszyc jak za chwile przyjdzie rachunek:baffled:
Anineczka wyrazy wspołczucia:-(
Sofik gratki dla Fi:tak:teraz to juz niezly gosc:cool2:
Ewelcia gratulujemy kolejnego zabka:tak:achhh no i Sz wyprzedzil Nikosia o jednego:-D
Jola dasz rade ;-):-)
Pauletta trzymam kciuki i ja;-):tak:

A u nas dzis od rana masakra maly nie usiedzi chwili spokojnie tylko szczeka jak maly piesek...juz mi glowa peka..i heee i heee....chyba zanosi sie na kolejne zabki bo wczoraj dalam mu nurofen w nocy bo mial ciepla glowe....wogole mu sie sie pomieszalo bo poszedl spac wczoraj o 16 i myslal ze to juz na noc, no ale musialam go wykapac bo kilka kupek bylo i ulalo mu sie sporo :nerd:nie wiem czemu bo mu sie to nie zdarzalo ostatnio...no wiec kapiel byla o 22 no i ten pozniej wyspany gotowy do zabawy:baffled:zasnal dopiero o 3 ale wstal o 7.30 no i jest jazda......ide bo juz marudzi:nerd:

Dobry!
Choć nie dla wszystkich(lubiczanko:baffled:,upss...)Lecę do przedszkola.A moje dziecko wczoraj miało 39,1st.:szok:Nie wiem z czego,ale dałam mu Nurofen i przeszło.Dziś nie ma temperatury,ale kasła:wściekła/y::wściekła/y:Przecież dopiero co chorował:wściekła/y:Szlag!
A jak mam iść w ten deszcz pieruński to już mi się nic nie chce:sorry2:

Witam się i ja:-)
widzę, że humory dzisiaj pasują do pogody...:sorry2: współczuję wszystkim. ja jak na razie mam dobry humor - mama załatwiła fajną małą knajpkę na te cholerne chrzciny i cena nie jest wygórowana (20 osób - ok 500zł) i do tego tort gratis (właściciel ma super piekarnio-cukiernię;-)). ale czy mój dobry humor się utrzyma? heheee - idę zaraz do socjala, więc pewnie podzielę wasz nastrój...:-(
uciekam się szykować, póki mały drzemie. na szczęście mogę go zostawić w domu, bo moja współlokatorka ma off'a.
miłego dnia Dziewczynki i do później;-)

witam

u nas chodzi piec prawie cały czas i 300 litrów mamy na 6 tygodnie,podejrzewam ze właśnie sąsiad wam olej podprowadza:sorry::confused2:naszym sąsiadom(z za ściany) ukradli 400 litrów:sorry:u nas na straży stoi Jessie:-)

miłego dnia

Andzulina,Frog dzięki za namiary na wakacje:tak:Muszę pogrzebać tam trochę:tak:My nie mamy konkretnych planów co do miejsca,prócz tego,ze chcielibyśmy aby to była Hiszpania:tak:Ale czy Malaga,Madryt czy inne miejsce to wyjdzie w praniu:blink:
Ja się biorę za pomidorówkę,ale najpierw kawosa trzasnę:tak:Wyziębiło mi pyska jak nie wiem:szok:Taki mroźny wiatr wieje i do tego pięknie pada:wściekła/y:
karolinanicola:trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki!
A gdzie się WolfiA podziewa?

Lubiczanka-tu w Tuam to norma że spuszczają olej ludziom z baniaków mamy po zakładane kłódki na baniakach :-) jest tu dużo dzipsów więc są osiedla że wchodzą na ogrody i biorą co popadnie:tak: a tak po za tym to pogoda barowa u nas leje ciemno w domu i nic się nie chce :tak:

Witam ;-) i ja w bojowym nastroju :wściekła/y: miałam straszny sen na którym ostro pokłóciłam się ze swoim m i ryczałam nagle obudził mnie jakiś hałas :szok: ja patrze a to już prawie 10 mojego dziecięcia w łóżku nie ma tylko buszuje po mieszkaniu a ja nawet nie wiem jak długo :szok::dry: na szczęście nic sobie nie zrobił ani nic nie nabroił :sorry2: ale nic to wchodzę do living roomu a tam jeden wielki ZONK prosiłam męża aby przed snem trochę ogarnął bo ja już wieczorkiem nie miałam siły i żeby rano wywalił kartony po pizzy hut i co tak jak zostawiłam wszystko wieczorem tak było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja nabuzowana po śnie jeszcze się poryczałam dzwonię do mojego żeby mu nawrzucać i kolejny ZONK jego telefon leży na kanapie i wesoło sobie dzwoni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśnie zadzwonił od szefa na swój tel. jak usłyszał moje wyrzuty to stwierdził że przecież nie było nic do zrobienia :szok::szok: a tu ku*wa jakby tornado przeszło bo mój synek wieczorami właśnie takim tornadem jest :szok: czy Wy baby też tak macie ze swoimi że jak palcem nie pokażecie gdzie jest bałagan to oni nie zauważą??:confused::wściekła/y: ehhh brak mi słów normalnie a ja od rana na wysokie obroty musze wskakiwać czuje się taka bezsilna czasami :-(

lubiczanko - mi tez sie wydaje ze ktos Wam ten olej regularnie podprowadza.. My zalelismy 200litrow osmego i mamy do dzis-nie wiem w prawdzie ile jeszcze zostalo ale 200l to duzo mniej niz 500l jakby nie patrzec;-)
na tamtej chacie zapier...nam regularnie,dlatego pozniej tankowalismy w baniaki i A.wlewal sam,bo chytruski tylko patrzyly kiedy cysterna do nas przyjedzie,a tu zonk;-)najlepsze jest to ze jedynym wyjsciem jest zabudowanie baniaka:-(
Nakrecilyscie mnie na te wakacje i teraz poszukuje namietnie. Oczywiscie nie wiem dokad:confused:Wiem tylko ze musze na slonce bo 4lata bez to gruba przesada:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry