Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

miałam poleciec na miesiąc góra dwa ale cztery to lekkie przegięcie
ale jeszcze nie rozmawialiśmy na ten temat bo nie chce się denerwować po prostu mu ten plan nie wyjdzie i już
ja tam się kłócić nie będe tylko powiem NIE!! i w cztery litery niech sobie wsadzi argument że więcej kasy uzbiera jak ja będę w PL tak jakby to było najważniejsze phi
ale dość już narzekania na tego mojego mężczyznę pożal się Boże
czas na pochwalenie mojego drugiego tego mniejszego mężczyzny który zaczyna całkiem stanowczo wyrażać swoje zdanie na temat garderoby a konkretnie butów wczoraj chciałam mu kupić adidaski znalazłam takie fajne białe pumy które zresztą już wcześniej miał a ten skubaniec nawet nie pozwolil sobie ich na nogi założyć wrzask rzucanie się ogólna histeria więc wyszłam ze sklepu
poszłam do innego i tam były fajniejsze czarne pumy i tym razem nie dość że pozwolił sobie założyc to i nie dał sobie zdjąć i całą droge do samochodu jechał w wózku z wyprostowanymi nogami i oglądał sobie stópki 

komicznie to wyglądało 

mam dwie wersje,obie z ziemniaków ugotowanych na pół twardo(w łupinkach)-przekrajam je w pół i łyżeczką wydrążam środek(ugniecione środki wrzucam do miski do której dokładam);A ja juz posmazylam nalesnikow,posprzatalam,pranko sie pierze i odpoczywam.Brzuch mnie ciagnie jak za duzo pochodze wiec juz dzis nic nie robie.
Lubiczanka jak robisz faszerowane ziemniaczki? Narobilas mi smaaaka!
)owijasz w folię aluminiową i na jakieś 30-40 min do piekarnika.Poprostu sprawdzasz widelcem czy łódeczki są wystarczająco miękkie

.Mam nadzieję,że skorzystasz i opowiesz o doznaniach;-)

Aha-nie podałam tez proporcji bo w moim wykonaniu to zazwyczaj wygląda"na oko"
Brrr...tak zimno,mokro,wietrznie,że po drodze dałam się skusić na herbatkę truskawkowo-waniliową u koleżanki
Ja się rozgrzałam,Radek się zgrzał(lataniem z koleżanką
)i jeszcze talerz rosołu przyrobił
Tak więc z mamusinej pomidorówki już dziś nie skorzysta
No nic,będzie na jutro miał
Idę teraz te nieszczęsne łazienki umyć,ręczniki się piorą,dokończę obiad i dzień z głowy
takie oto dźwięki zza okna w salonie u mnie słychać
Sąsiadom się alarm włączył,a ich nie ma
I tak będzie wył teraz pewnie do wieczora
Może źle zrobiłam już wracając do domu?
Boszsz...już mi w głowie świdruje

.
Hmmm..Znam jednego fajowego Ende,wiec moze do tego doktorka zapukamymadbebe[/B] ja w Tuam chodziłam do Mary Waldorn czy coś takiegdradzam
Kiedyś powiedziała mi,że jestem przewrażliwioną matkąI więcej nie poszłam
A z Mc jest tak,że jak nie ma twojego doktora to inny cię przyjmie,oczywiście nie płacisz wtedy
Później moją ciąże prowadził dr.Harhen Enda i był ok jako pediatra również w
Eastland House Dublin rd
;-):-)dzieki anineczko!A jesli moj lekarz bedzie w pojde np.do innego bo bedzie mi bardziej po drodze?moge sklamac ze tamtego nie ma?widzisz z ta madroscia to tak nie do konca.ja tez niby madra bo wiem,ale generalnie nie dopilnujesz skurczysynkowmadbebe-teraz już w2iem...Mądry Polak po szkodzie![]()

Jak zechca to i tak skroja i tyle.My sasiadow mamy tylko po prawej -irlandzka rodzinka-duza mama, a dzieci jak dotad czworke naliczylam plus wredny maly kundel ogrodzony siatka,ktory szczeka jak tylko otworze drzwi na podworko.Po co komu pies jesli go zamykaja?nie rozumiem
Wcale mu sie nie dziwie ze ciagle szczeka.Jak na razie oleju nam nie podprowadzaja;-)
A kiedy bedziesz na szczepieniu,bo ja we wtorek.Ile kacper ma,bo nie doczytalamJa tylko tak na chwile powiem co u lekarza...
Wiec kacper wazy 6160 wiec przytyl 200g od 13 stycznie. Malo!!! Ale Cudowa mi powiedziala, ze nie wiadomo w sumie kiedy on to przytyl. Bo zwracal 2 tyg wiec wtedy najprawdopodobniej nie przytyl, wiec przez ostatni tydzien chyba przybral. No i mam za tydzien przyjsc na szczepienie i zobaczymy ile bedzie wazyl przez. I jak przytyje dobrze to git a jak nie to bedziemy sie zastanawiac nad szpitalem albo nad polska.
Ide na zakupy bo ja do lodowki a tam tylko swiatelko.
I jeszcze nalesniki mnie czekaja i jakies sprzatanko
Wieczorkiem wpadne.

.Miłego popołudnia