reklama

Mamy z Irlandii!!

Moi znajomi zatankowali kiedyś caluśki baniak i pojechali na zakupy wrócili chcą odpalić piec a tam zero oleju:szok::baffled: a co najgorsze w okolicy tylko sami Polacy mieszkali :-( jak to człowiek człowiekowi wilkiem jest :baffled:

reklama
hej Dziewczynki:-)
aaniaa - dobrze, że Kacperek przybiera na wadze. troszkę mało, ale zawsze coś - zobaczysz na szczepieniu:tak: a jak coś, to pakujcie się i do PL.

a ja byłam w socjalu - musiałam jechać 2x bo pani wymyśliła sobie jeszcze akt urodzenia dziecka:baffled: no i znów będę czekać na decyzję... zapytałam się, czy coś wiadomo o mojej MC, bo już minęło ponad 2 tyg od złożenia. a ona pokazała mi stertę papierów i stwierdziła, że właśnie tam leży, bo nie miała czasu żeby rozpatrzyć:szok: no ale postara się to zrobić niedługo :no: ehhhh.... a najgorsze, że nie mam samochodu, bo mój A wymienia mi od niedzieli klocki hamulcowe:baffled: no i musiałam się "przeprosić" z autobusami;-)
lecę wstawić zapiekankę do piekarnika - smaka mi narobiłyście:tak:

Pauletta-bo na obczyznie jest tak,że najbardziej się można bać-rodaka-smutne,ale prawdziwe:-(
Lecę kąpać młodzieży moje...Upiekłam babeczkę-chwalę się:sorry2:
Słodkich snów kochane i do następnego

Hej ja tylko na chwile.
tichonku wyniki wyszly w normie ale nie sa zbyt wysokie mieszcze się w tej niskiej granicy a to oznacza że muszę unikać ludzi chorych i dużych skupisk i po kinie:-(:-(Molekularnych wciaz nie ma choc lekarz stwierdzil ze one tylko sa potwierdzeniem czy jest rak czy nie i pocieszyl mnie ze gdybym miala raka to biale cialka krwi wogole by mi nie wzrastaly. Kiedy masz wolne Agusik bym odwiedziła Cię na kawce???
Następna wizyta za 4 tyg i znów w nerwach tak jak dziś szłam jak na skazanie. Co się dowiedziałam jeszcze że gdybym 3 tyg złapała groźnego wirusa badź tą swinska grype byłoby pomnie:-(:-( Oj musze teraz dbać o siebie i uważać. Ok dość żalenia się uciekam do wanny a potem spać całą noc myslałam o dniu dzisiejszym i jestem ospała
dobranoc

karolinanicola - super, że wyniki są dobre:tak: a kino nie ucieknie - teraz tylko uważaj na siebie i podkuruj na maxa;-) będzie dobrze:-)
misia - powodzenia jutro:tak: i żeby tylko stres cię nie "zjadł";-)
widzę, że cisza tutaj niesamowita:szok: w takim razie ja też uciekam - może w końcu skończę książkę czytać:sorry2:
spokojnej nocki;-)

A kiedy bedziesz na szczepieniu,bo ja we wtorek.Ile kacper ma,bo nie doczytalam:sorry2:
Mam sie umowic na przyszly tydzien... a na ktora masz godzine? Ja moge sie umowic na wtorek ale dopiero na pierwsza albo po pierwszej.... Fajnie jak bysmy sie spotkaly:tak::-)
A Kacper 11 lutego skonczy 3 miesiace...

A ja mialam dzisiaj gosci jednych potem drugich i dopiero niedawno moglam sie zabrac za nalesniki.... Ale akurat zaraz O wejdzie z pracy to bedzie jadl jeszcze cieple. Kacper juz usypia... cos tam sobie pod nosen jeczy.... a ja w koncy mam troche czasu:tak::-)

No a tak wogole to dla Misi i Aarona (o ilo dobrze pamietam imie;-))
Wszystko co piękne na tym świecie,
wszystko co szczęście wróży
niech się wam razem w jedno splecie
i będzie słońcem w życia podróży
!!!!!

najserdeczniej zycze:tak:
Moze troche szybko ale chociaz pierwsza:-D

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki.
Misia chcialam Tobie i Twojemu przyszlemu mezowi zyczyc wszystkiego co najlepsze z okazjii jutrzejszego dnia.Pewnie jestes strasznie zabiegana i zestresowana:tak:Jak juz bedzie po to prosimy o relacje i fotorelacje.
Pauletta jesli mozna to ja jutro chetnie wpadne zobaczyc nowe mieszkanko.Podaj prosze adres:tak:
A Wy mamuski macie jakies pomysly na zblizajace sie walentynki?

Misiu-żebyście przez całe życie byli ze sobą tacy szczęśliwi i tak bardzo chcieli być razem jak wczoraj dziś i jutro.Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze życia:-)
Aaniu-mój Danielek kończy 3 miesiące 12-go:-DA co za szczepienie ma Kacperek?w 3-cim mies?
Andzulina-cisza,bo jakoś ja się przyplątałam...Kiedy mnie nie ma o tej porze na forum wrze;-):-p
Karolinanicola-trzymam kciuki aby już teraz było lepiej...Oszczędzaj się i dbaj o zdrówko:tak:
Marta-co Cię dziś nie ma za bardzo?Chatka wysprzątana?
Wilwia-ja raczej tak tradycyjnie-dzieci spać a my jakaś kolacyjka i...przytulanko z kajdankami w roli głównej(mam 2 pary czerwonych od siostry)

Ostatnia edycja:
reklama
Pauletta jesli mozna to ja jutro chetnie wpadne zobaczyc nowe mieszkanko.Podaj prosze adres:tak:
A Wy mamuski macie jakies pomysly na zblizajace sie walentynki?
Adres wysłałam na priv :tak: super że przyjdziesz :-)
Co do walentynek to ja ostatnio zobaczyłam takie jadalne pisaki do ciała a powierzchnię do pisania to ja teraz mam :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry