reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam pręciutko i lece dalej
Pauletta-ale super sprawa z takim odświeżaczem:baffled:Lemon jak się patrzy:-D:-D
Aaania-fakt...z chorym Maluszkiem nie ma co na szczepienie sie pchać:tak::sorry2:
Joannn-mam nadzieję,że sprawa Skórki Patryczka się wyjaśni i wreszcie ktoś coś doradzi-skutecznego:tak:
Teraz naprawdę frunę(miotła juz się grzeje;-):-D)Miłego dnia

reklama
Dziewczyny okradli nas:-(:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za****li play station 3 i mojego O plecak gdzie byl jego bilet mies i mojego brata karta do pobierania socjala. A moj brat z PL. Kr**a ja sie chyba pstrzele. Juz 2 raz naokradaja. Wczesniej ukradli Kacprowi buty i mojemu bratu wozek. Ja pier****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

dzień dobry:-)
Dziewczyny okradli nas:-(:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za****li play station 3 i mojego O plecak gdzie byl jego bilet mies i mojego brata karta do pobierania socjala. A moj brat z PL. Kr**a ja sie chyba pstrzele. Juz 2 raz naokradaja. Wczesniej ukradli Kacprowi buty i mojemu bratu wozek. Ja pier****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
aaniu - chyba żartujesz:szok::szok::szok::szok: macie jakieś podejrzenia???

ale,że co?w domu-tak po prostu????Masakra-bardzo mi przykro:szok::no::-(

witam:-)

lubiczanka wczoraj miałam wene na sprzątanie:tak:ale sie wściekłam bo K zrobił sobie kolacje i cały blat i podłoga uwalone:wściekła/y:wiec mu awanture zrobiłam:wściekła/y:wyszorowałam też auto bo mi farmą zajeżdżało:szok:nie mogłam jeździć:no:a teraz aż błyszczy:-)a dzisaj rano tornado przeszło przez dom:baffled:i znowu bałagan:baffled:

aaniaa ale jak tak sobie poprostu do domu weszli??:szok:jak spaliście czy jak??kurcze jacy ludzie sa bezczelni to szok:szok:współczuje:-(

misia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:tak:oby wszystko układało sie po twojej myśli:tak::-)

ahhh a mnie jakoś do ślubu nie ciągnie:sorry2:po jednym nieudanym mam dosyć:-p

:-(
dzień dobry:-)

aaniu - chyba żartujesz:szok::szok::szok::szok: macie jakieś podejrzenia???

Ja mysle ze to dzipsy. Qrwa mac!!!!! Weszli tylnimy drzwami... bo chyba nie byly zamlniete. Zawsze qrwa sprawdzam wszystkie drzwi a wczoraj jak na zlosc od razu poszlam spac. I jeszcze w lozku myslalam czy napewno wszystkie drzwi sa zamkniete. Ostatni szedl spac O i bylo kolo12 a moj kuzyn o 4 rano wstaje do pracy i widzial ze zelucje odsloniete. Czyli w tych godzinach sie wpie*****li. Ale ch*j z tym playem (nowy za 400E!!!!) ch*j z biletem miesiecznym bo to tylko 50 E Ale najgorsza karta socjala mojego brata! On dopiero w sobote moze z Pl wrocic.
Biednemu zawsze wiatr w oczy...

p.s. Sory za slownictwo ale teraz inaczej nie potrafie!!!:-(:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam się:tak:
Zrobiłam sobie dziś "Dzień Dziecka" i dziecku przy okazji też:tak:Nie poszliśmy do przedszkola,ale tak na prawdę to dlatego,że się obudziłam z bolącym gardłem,głową a i mały pokasłuje:sorry2:Postanowiłam więc,że zostajemy doma,tym bardziej,że na dworze pada:dry:
karolinanicola:to świetnie,że wyniki są zadowalające:tak:Szkoda tylko,że nadal nie ma takiej porządnej diagnozy.Pozostaje tylko życzyć całkowitego powrotu do zdrowia i bardzo dużo białych krwinek:sorry2:Na kawcię możesz wpaść,wiesz,że wracam zawsze po 12:30 z przedszkola:tak:Tylko,że na chwile obecną to jesteśmy z Radkiem trochę kaszlący,a to dla Ciebie nie wskazane:no:Może po weekendzie się zmówimy,co?
Joann z tego posta karolinynicoli raczej wynika,że polscy lekarze w Medicusie nic jej nie pomogli,natomiast pani doktor irlandzka(nasza GP,bo o tej mówiłam Karolinie)zdała egzamin:tak:Fajną mamy panią doktor,potwierdzam:-)
pauletta:-D:-D:-D,ale super odświeżacz:-DMoże cytryny w odświeżaczu zgniły:-D:-D
aaniaa:szok::szok::szok:No żesz k***a mać!Jak ja nienawidzę takich ludzi!!!A żeby go (ich)pokręciło:angry::crazy:Strasznie mi przykro,że Was to spotkało:-(Jakby mało człowiek miał zmartwień to jeszcze inny człowiek mu tyle przysporzy:wściekła/y:
misia:dla Ciebie i dla tego szczęściarza,który dziś pojmie Cię za żonę,najlepsze życzenia:tak::-D
z1880190X.jpg

Dzisiaj ślub Wasz,
Państwo Młodzi.
W takim dniu się zawsze godzi,
życzyć szczęścia dni rozlicznych
i gromadki dzieci ślicznych.
Tylko one sprawić mogą,
że nad życia trudną drogą
pośród smutków, zawsze, wszędzie,
słońce Wam świeciło będzie.

rob.jpg

Mam sie umowic na przyszly tydzien... a na ktora masz godzine? Ja moge sie umowic na wtorek ale dopiero na pierwsza albo po pierwszej.... Fajnie jak bysmy sie spotkaly:tak::-)
A Kacper 11 lutego skonczy 3 miesiace...
mam na 12ta. Jak to Was okradli?Wlamali sie do domu, czy jak?:no::szok::wściekła/y:Bardzo mi przykro.Nie zdziwilabym sie jakby to byli nasi kochani,zawistni rodacy:wściekła/y: Moj problem to pikus w porownaniu z Twoim
a ja na wq..nej od rana bo oczywiscie moj A. tak sprawdzal ile mamy jeszcze oleju ze ostatecznie dzis nam sie skonczyl:wściekła/y:Bo mial k*** daleko do baniaka zeby tam zajrzec,3dni mu to zajelo.Ze tez sama tego nie zrobilam,niech to szlag!A ja w domu gotowki 100e jedynie i dupa.Dopiero jak moj szanowny z pracy wroci z sianem:wściekła/y:Ze to nie mysli ze ma male dziecko w domu i takie sprawy to sie ogarnia za wczasu!Moze mysli ze ja sie tym bede zajmowac!:wściekła/y: niedoczekanie jego!Ale sie wscieklam!Ja sobie pogrzeje grzejnikiem a niech on zarabia sobie na prad!
Misia - raz jeszcze pomyslnosci na nowej zycia drodze!

Ostatnia edycja:
anineczka jutro juz będe pisała ze swojego laptopa:-)odkryłam na swoim koncie ładną sumke która zwrócili mi z FISu więc żadne kredyty z powalonego banku nie są mi potrzebne:-)
ale mi humorek poprawił:-D

reklama
ojejejjeeejj :szok: coś się humory psują:no:
aaniaa - no kurcze przykro mi bardzo... niby mówiłaś, że spokojne osiedle... a tu taki numer... dlatego moja współlokatorka bała się tam przeprowadzić, mimo że domy są super. ehhh :wściekła/y:
madbebe - faceci... mój od niedzieli wymienia mi klocki hamulcowe:sorry2: i jest na etapie, że już wykręcił i kupił nowe, ale kiedy je założy ...??? więc jestem uziemiona:baffled:
tichonku - dużo zdrówka dla ciebie i Radzia

widzę że tylko MartaF tryska humorem - chociaż ty jedna;-)

Misia - a Tobie dzisiaj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! samych szczęśliwych i radosnych chwil na nowej drodze życia oraz spełnienia marzeń !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry