Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aż mi głupio
Myślę,ze po takiej małej ilości nic mu nie powinno być...
I nie martw się,teraz będzie coraz lepiej
A jak mój synuś wyzdrowieje,to zapraszam na kawkę
Przykre,że człowiek posuwa się do tego stopnia,aby sąsiadowi z trojgiem dziciaczków kraść opał

Sama nie wiem...Aaniu-mój Danielek kończy 3 miesiące 12-goA co za szczepienie ma Kacperek?w 3-cim mies?

chociaz zajrzalam tutaj wczesniej ale zdarzylam sie tylko zalogowac ;-).
:-)ziemia zawsze sie przyda.

moj to najchetniej nic by nie robil bo przeciez pracuje...

Karolinanicola - zmieniasz zdanie o lekarzach tutaj na korzyść czy nie? Bo się pogubiłam w tym poście..lekarz i pielęgniarka byli Irlandczykami czy Polakami? a Pani GP polecona przez Tichonka? Bo ja też mam problem ze skórą Patryka.. Tu Polska pielęgniarka podlegająca pod Irlandzkiego GP powiedziała, że to właśnie sucha skóra pewnie od ubrań..a w PL okazało się, że jednak uczulenie(...)
Dyta to niedobrze ze tak się sprawy potoczyły z Dominikiem szkoda go sama wiem jak to jest jak dziecko się żali z noska leci i powiem Ci że ten medicus też jest do d.....y przepraszam za wyrazenie pieniądze tez wezma i nic nie pomoga. Jak agatka moja miala skaze to lekarz ani okiem na nia nie zerknal powiedzial ze dziecko przegrzewam albo proszek zly uzywam. Z kolei pielegniarka jak zobaczyla te plamki u agatki zwrocila mi uwage ze dlaczego ja dziecka nie nawilzam oliwka czy kremami do czego ja sie dopuscilam glupia nie uswiadomiona pinda a pieniadze po kieszeni poszly i nic bylo gorzej jeszcze. Dobrze ze mamy ta karte medyczna bo teraz lekarz gp za na mowa tichonka pani dr. jest super dzieki niej moja mala jest zdrowa i naprawde zmieniam zdanie o lekarzach tutaj. Tak się można pomylić.
(...)
zdziwiłam się na maksa bo myślałam, że uczulenie to bardziej krostki, wysypka..i bądź tu mądry teraz na co uczulony
skoro ja już wszystko wcinam a Patryk zresztą też
W każdym razie przepisana maść i kropelki pomogły..ale jak będzie nawrót to ciekawe czy mi tu pomogą..

Nie daje, bo tydzien bylo ok, wiec nie dawalam. Jezeli zacznie mi chlustac tak jak wczesniej to zaczne znow dawac.j
Aania - a Ty ten Gaviscon dajesz mu po jedzonku? Bo to bardzo dobry lek na refluks - jeśli to jest refluks..

Aania - a Ty ten Gaviscon dajesz mu po jedzonku? Bo to bardzo dobry lek na refluks - jeśli to jest refluks..

co chwilę waliło mi @ ..aż co jakiś czas chodziłam do wc sprawdzić czy to przypadkiem ja nie zaczęłam krwawić
no i w końcu się udało
zlokalizowałam przyczynę tak mi smrodził mój odświeżacz powietrza który wczoraj kupiłam
pryskał mi tą wonią co 9 min na salon a ja biedna się schizowałam że coś ze mną nie tak 
no i kto by pomyślał że zapach spring lemon & ginseng może mi takich problemó narobić