reklama

Mamy z Irlandii!!

No w końcu mam chwilkę by usiąść spokojnie i napisać jak poszło nam na konsultacji :tak:
Rozmawiałam z babką ponad godzinę chciała abym poopowiadała o Wiktorku jak się zachowuje co mnie niepokoi co w PL powiedzieli a później mi zadawała multum pytań :sorry2: a Wiktorek w tym czasie bawił się samochodami bo niczym innym nie chciał na początku dopiero później zainteresowały go jakieś dzwonki;-) no ale podsumowując pani mi powiedziała że z tego co usłyszała i co zdążyła zaobserwować ( a dodała że pracowała z wieloma trudnymi dziećmi) to znaleźliśmy się w odpowiednim miejscu :tak: 21 kwietnia mamy z Wiktorkiem kolejną wizytę tylko tym razem to nie będzie taki wieczorek zapoznawczy ale minimum trzy osoby sie z nami spotkają i głównie zajmą się nim bo dzisiaj to tylko my właściwie rozmawiałyśmy :tak:także będzie ta pani co dzisiaj psycholog i terapeuta zajęciowy...na dzień dzisiejszy była mi tylko skłonna powiedzieć że WIktorek ma najprawdopodobniej któreś ze spectrum autyzmu które i czy na 100% do już będą mogli powiedzieć po dalszych wnikliwych obserwacjach:tak: no i powiedziała że już po następnej wizycie będzie mi mogła dać "zadania domowe" czyli powiedza jak z nim zacząć już pracować w domku:tak: na prawdę jestem zadowolona z tej wizyty i podobał mi się jej przebieg ;-)zobaczymy jak to sie dalej potoczy dobra zmykam jeść obiadek bo mi w brzuszku burczy :-)
No to teraz siuuuup na porodoweczke :-)

reklama
Lubiczanko ja to bym akurat nie ściemniała landlorda bo ewidentnie jest powód by się z chaty wyprowadzic.Kradzież oleju,że się boicie bo złodzieje mogą byc coraz cwańsi i się boicie o dom i mienie w nim i że może się na oleju nie skończyc.
A sprzedajecie auto?Które? Bo już się gubię.Zafirę?

Dobra zmykam pisac CV :baffled:

No właśnie tak-zafirkę...ale tylko dlatego,że zachorowałam na trajeta...Powodzenia z CV(a gdzie chcesz podesłać?)
Co do rozmowy z landlordem-oczywiście już po-bez ściemniania,czyli prawda popłaca(do oleju dochodzi plaga mysz;/)w najgorszym wypadku będziemy musieli przemalować na magnolię pokój Dadzi i Dawidka(nasza zielona sypialnia jest ok-wiedziałam:))
Pauletta-cieszę się,że rozmowa okazała się owocna i coś się z miejsca ruszyło:)
Agusiek-no i widzisz-ściemniać nie było potrzeby...

No to już z głowy Lubiczanko.Oby nie trzeba było ładowac kaski w malowanie.Co on chce? Przecie kolorki są ładne :tak:
A Trajeta muszę obejrzec sobie w necie bo nie wiem jak wygląda :-D

A cv składam do barber shop na weekendy.I dziwnie się czuję idąc pytac o pracę.Boziu mój język został w lesie przez ten czas co nie pracowałam :wściekła/y:

witam,dalej nie w sosie bo musze sie meczyc na starym grzmocie:wściekła/y:.Ale juz mi troche lepiej bo zdjecia i cala reszta dokumentow uratowana,a moj kochaniutki laptopiczek bedzie ready jutro wieczorkiem:-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::happy::happy::happy:
LUBICZANKO-dzieki za wsparcie!
MARTAF-ja tez tak czasem mam ,ze w kolko slucham jednej piosenki:crazy::crazy:
MAMOADY-z mila checia poslucham tego co wkleilas ale dopiero jutro wieczorkiem,bo dzisiaj NO CHANCE -ten moj stary komp ma odlaczone glosniki.:wściekła/y:

to by bylo na tyle,lece zrobic chociaz kolacje,bo obiadu dzisiaj nie bylo:no:

Renni-możesz na mnie liczyć
Anineczko-chodzi o to,że jeżeli zainteresowani nie będą mieć dzieci to trochę nie teges-z Dadzi dającym po oczach różem i naklejkami,których nie zedrzesz bez farby u Dawidka.Ale powiedział,że jeśli ktoś się znajdzie,komu kolory nie będą przeszkadzały to ok:)Co do rozmowy-będę trzymać kciukaski.Wiem co czujesz-ja nie pracuję tylko kolka miesięcy a już wydaje mi się,że większość mi z głowy uleciała:/

Madbebe-nie popuszczaj:no::angry:normalnie też nie znoszę takiej hołoty:sorry2:Zero szacunku do cudzej własności...grrrrrrr.A podziękowania-do końca nie wiem o co kaman,ale drogą prób i błedów wszystko się wyjaśni:tak:

No a ja z newsem do Mam borykajacych się z pieluchami-w super value jest promocja na pampersy-w kartonach(rozm.3-102 szt-i są wszystkie rozmiary od 3 do 5 czy 5plus)za 9.50:szok::laugh2:Znowu robię zaopatrzenie-na szafie sztuk kartonów3:tak::-).I zakupiłam Danielkowi 6 słoiczków za 3e.z obiadkami:tak:
ja tam popuscic nie mam zamiaru tylko meza wysle, to od razu w innej sprawie pogada,bo ja to mam problem z emocjami i boje sie ze powiem za duzo i potem moge zalowac..;-)
A cynk jak znalazl.U nas z tym kupowaniem na zapas to zawsze tak wychodzi ze pozniej paczke pampkow oddaje kumpeli bo sie okazuje ze juz sa za male:-DA to jakie-baby dry?Teraz sa takie pomaranczowe(opakowanie-pampki biale)-simply dry czy cos-jak dla mnie bomba;active tez OK,najgorsze te zielone(baby dry wlasnie)-rozmiar ten sam,a jakos takie przymale..

Madbebe - ja to od razu bym pobiegła, żeby mi to okno wyczyścili... a jeżeli chodzi o sąsiedztwo Irlandczyków, to owszem,może być... ale chyba bezdzietne...

a ja jeszcze tydzień i fruuuu do PL;-) tylko coś pogoda się psuje:szok: wichury jakieś... ehhh...
teraz to i ja to wiem:-) i jak najbardziej sie z Toba zgodze..Tylko predzej czy pozniej kazdy ma dzieci;-)
A te wichury to chyba przez to trzesienie ziemi w Chile.Wczoraj tez do poludnia wialo u nas straszliwie:szok:

mamo ady-mi tez sie tylko ta piosenka kojarzy z pokazami mody:tak:

Wolfia oby nie było odwołań lotów bo wichury nadchodzą nad Polskę.
W każdym bądź razie udanego wypoczynku :tak:

Dziewuszki,która jechała do Polski autem?
Możecie mi wszystko opowiedziec?
Czyli czy płyneliście do Anglii czy prosto do Francji.Jak długo się przemierza Anglię do eurotunelu.
Ile się płaci za eurotunel i jak długo z Francji do Pl? Czy się gdzieś zatrzymywaliście?
Na co trzeba zwrócic uwagę i jakieś przydatne wskazówki.?
Plisssss :sorry2:

Ciepełko piękne na dworze.Zaraz dam dzieciakom zupkę i idziemy łabędzie karmic :tak:
my tez jechalismy w 2007 na swoj slub:-)Nie powiem zebym to wspominala z entuzjazmem:sorry2:Mam na mysli sama jazde-wymeczeni bylismy ze :szok:;poza tym ja sie denerwowalam przed slubem(podswiadomie),a jako ze mam nerwice zoladka flaki mnie sciskaly cala droge..dopoki nie dotarlismy do Holandii;-):-DRzecz kolejna-nawigacja bylam ja!bez nawigacji ani rusz:wściekła/y:to moja rada,ale pewnie nikt nie jest na tyle glupkowaty zeby jechac z mapa w reku w tych czasach;-)Plynelismy z Rosslare do Cherbourga-17h.Co do Anglii,eurotunelu i cen-nie wiem-moge zapytac meza bo w tamtym roku jechal do Wloch autem. Pamietam tez ze sporo kasy idzie na autostrady,szczegolnie w Belgii bramki sa co chwile:szok:Nie jechalismy non stop wiec ciezko mi powiedziec jak dlugo,ale lubiczanka wie wiecej:tak: Swoja droga pelen podziw i szacunek kobieto-taka trasa:szok:!

No w końcu mam chwilkę by usiąść spokojnie i napisać jak poszło nam na konsultacji :tak:
Rozmawiałam z babką ponad godzinę chciała abym poopowiadała o Wiktorku jak się zachowuje co mnie niepokoi co w PL powiedzieli a później mi zadawała multum pytań :sorry2: a Wiktorek w tym czasie bawił się samochodami bo niczym innym nie chciał na początku dopiero później zainteresowały go jakieś dzwonki;-) no ale podsumowując pani mi powiedziała że z tego co usłyszała i co zdążyła zaobserwować ( a dodała że pracowała z wieloma trudnymi dziećmi) to znaleźliśmy się w odpowiednim miejscu :tak: 21 kwietnia mamy z Wiktorkiem kolejną wizytę tylko tym razem to nie będzie taki wieczorek zapoznawczy ale minimum trzy osoby sie z nami spotkają i głównie zajmą się nim bo dzisiaj to tylko my właściwie rozmawiałyśmy :tak:także będzie ta pani co dzisiaj psycholog i terapeuta zajęciowy...na dzień dzisiejszy była mi tylko skłonna powiedzieć że WIktorek ma najprawdopodobniej któreś ze spectrum autyzmu które i czy na 100% do już będą mogli powiedzieć po dalszych wnikliwych obserwacjach:tak: no i powiedziała że już po następnej wizycie będzie mi mogła dać "zadania domowe" czyli powiedza jak z nim zacząć już pracować w domku:tak: na prawdę jestem zadowolona z tej wizyty i podobał mi się jej przebieg ;-)zobaczymy jak to sie dalej potoczy dobra zmykam jeść obiadek bo mi w brzuszku burczy :-)
gratuluje pomyslnego spotkania!Skoro jestes zadowolona z przebiegu to swietnie,czyli ze wszystko na dobrej drodze,czego Wam zycze:tak:

witam,dalej nie w sosie bo musze sie meczyc na starym grzmocie:wściekła/y:.Ale juz mi troche lepiej bo zdjecia i cala reszta dokumentow uratowana,a moj kochaniutki laptopiczek bedzie ready jutro wieczorkiem:-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::happy::happy::happy:
LUBICZANKO-dzieki za wsparcie!
MARTAF-ja tez tak czasem mam ,ze w kolko slucham jednej piosenki:crazy::crazy:
MAMOADY-z mila checia poslucham tego co wkleilas ale dopiero jutro wieczorkiem,bo dzisiaj NO CHANCE -ten moj stary komp ma odlaczone glosniki.:wściekła/y:

to by bylo na tyle,lece zrobic chociaz kolacje,bo obiadu dzisiaj nie bylo:no:
To jak juz bedziesz miala na czym, to posluchaj jeszcze tego...
Znalazlam calkiem przez przypadek :-)
Normalnie usmialam sie dzisiaj z tego jak nie wiem :-D
Kiedys to taki hicior byl!!!!
[video=youtube;AIGGVIkcyWU]http://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU[/video]
A swoja droga... nie sadzicie, ze ten Angelo, to taki porky :-D

MamoAdy-dokładnie tak jak mówisz:-D:-D:-D:-D:-D
Madbebe-a i owszem-bez gps z domu się nie wyjeżdża,ale nic nie pisałam,bo Anineczka w posiadaniu:tak::-)hmmm-szczerze mówiąc my żadnej bramki nie zaliczyliśmy:szok:Tylko wracając płaciliśmy na moście w Anglii(taaaaaki dłuuuugi-ale dlaczego jadąc tam nie płaciliśmy-nie wiem:dry:).Co do wysyłania mężów(dobrze,że na tym polu się sprawdzają;-):tak::-D)mam to samo.I dzisiaj jak prz\yjechał landlord też się cichcem ulotniłam:-p

reklama
Witam laseczki

Ja to dopiero sie tu motam :dry: ale emotki odnalazlam ;-)

wpadłam tylko na chwilę podzielić się z Wami radosną nowiną... otóz... nie nie nie jestem w ciązy:-D moja siostra ,która ma juz odchowaną dwójke dzieciaszków ( 17 i 15 lat ) dziś rano urodziła zdrową córe :-) się spłakałam jak bóbr :sorry2: i co chwile bym do niej dzwoniła,ale... ryczymy obie i se pogadać nie mozemy:-D w kazdym razie radość moja ogromna:tak: ehhh... focie mam juz oczywiscie. A głowe dałabym sobie uciąc ,ze będzie chłopiec:tak: zresztą nie tylko ja...

Wam wszytskim chorującym duzo sił i zdrówka zycze...

Aaaa zrobilam sałatkę Larci tą z mielonym i makaronem- pycha:tak:

buziole dla wsiech

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry