Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Renni-możesz na mnie liczyć
Wielkie gratulacje dla siostry i dla Ciebie Ciociu:-)Witam laseczki
Ja to dopiero sie tu motamale emotki odnalazlam ;-)
wpadłam tylko na chwilę podzielić się z Wami radosną nowiną... otóz... nie nie nie jestem w ciązymoja siostra ,która ma juz odchowaną dwójke dzieciaszków ( 17 i 15 lat ) dziś rano urodziła zdrową córe :-) się spłakałam jak bóbr
i co chwile bym do niej dzwoniła,ale... ryczymy obie i se pogadać nie mozemy
w kazdym razie radość moja ogromna
ehhh... focie mam juz oczywiscie. A głowe dałabym sobie uciąc ,ze będzie chłopiec
zresztą nie tylko ja...
Wam wszytskim chorującym duzo sił i zdrówka zycze...
Aaaa zrobilam sałatkę Larci tą z mielonym i makaronem- pycha
buziole dla wsiech
Mamoady-znam,znam ten kawalek
posluchaj tego-to jest calkiem niezle
[video=youtube;9lLAWJS9b50]http://www.youtube.com/watch?v=9lLAWJS9b50[/video]
a tak swoja droga to wiekszosc irlandczykow wogole ich nie zna a to przeciez irlandczycy sa!
Nie, zebym na wsciekla fanke Kelly Family wyszla...jak juz jestesmy przy kelly family to ta piosenka jest sliczna tez
[video=youtube;IYZWiAyLcd0]http://www.youtube.com/watch?v=IYZWiAyLcd0[/video]
jeny jak ja ich lubilam a nawet kochalam sie w Paddym..a teraz jest zakonnikiem

Ja na ta piosenke naprawde przez przypadek sie natknelam:-)
Ale za to mlodsza kuzynka mojego malzona
Ktoregos Kellego kochala calym swoim jedenastoletnim wowczas sercem ale nie wiem juz ktorego
ja jutro narysuje sie na torcika..ale nie wiem o ktorej jeszcze ...mlody jutro do przedszkola wiec napewno jakos po obiadku..Wpadajcie jutro na torcikaZrobili mi ogromny w pracy wiec jeszcze mam duzo
![]()
my w ostatniej chatce mieszkalismy ostatni miesiac za depozyt
oczywiscie za zgoda landlordki mila byla (bo nie bogata tylko taka przecietna) moze mi sie wydaje ale czym bogatsi Ci landlordzi to wieksze problemy;-)
:
to:
w dodatku nie moglam go znalezc
bo byl w buzi u malego 
ale matka ze mnie
Dobra,dobra my juz wiemy pewnie na scianach w sypialni Kelly Family kroluje!;-)Wielkie gratulacje dla siostry i dla Ciebie Ciociu:-)
Nie, zebym na wsciekla fanke Kelly Family wyszla...Ja na ta piosenke naprawde przez przypadek sie natknelam:-)
Jak byli na topie, to sluchalam ich piosenek, jak i innych z tego okresu. Ale specjalnie za nimi nie szalalamAle za to mlodsza kuzynka mojego malzona
Ktoregos Kellego kochala calym swoim jedenastoletnim wowczas sercem ale nie wiem juz ktorego
![]()
:-)

Nawet jakbym chciala, to tu nie ma takiej fajnej gazety Bravo, z ktorej to moglabym sobie ten plakat wyrwac
No to teraz siuuuup na porodoweczke :-)

czemu nie 

a ja zapaloną fanką tegoż zespołu też nie byłam ale ich piosenki bardzo w ucho wpadały 
:-)( chodzi mi o Bon Joviego oczywiście )
a teraz po jakimś czasie jak się z tym przespałam i oswoiłam to jakoś tak na luzie całkiem do tego podchodzę i wręcz cieszę się że to "tylko" to bo przecież mogło byc gorzej
tylu ludzi spotyka sie z naprawdę strasznymi przypadkami :-( a i rusza coś do przodu także wiem że teraz jak mały dostanie fachową pomoc i to w tym wieku to w miarę szybko będzie można go wyprowadzić na prostą
całe szczęście że nie słuchałam niektórych życzliwych cioć które uważały mnie za przewrażliwioną matkę która szuka u swojego dziecka problemów których nie ma