reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry :D Przepraszam ze ostatnio mnie tak mało ale tyle spraw na głowie, zakupy:-D, pakowanie , wysyłanie itd itd. i jezcze mamy goscia z PL, jak juz wczesniej chyba pisalam, urwanie głowy :-)
Zauważłam ze bylam wywoływana do odpowiedzi w związku z spotkankiem w Dublinie. Poczekam co ustalicie do końca. ale nic nie będę obiecywać , bo jak już wcześniej pisałam jestem busy :-)
Z tego co poczytałam pamiętam ze Lubiczanka ma nowy samochód - oby to był ten jedyny i służył przez lata D
Aa i Tabasia - trzymam kciuki za pomyślną cesarkę. Będzie dobrze.
Pauletta - zmykaj już do szpitala:D:-p;-):-D
Anineczko - przejrzałam Twoje muzyczne fascynacje - i moge się pod nimi obiema ręcyma ;-)podpisać, i dodać jeszcze polski rock z lat 90tych z HEY i O.N.A. na czele. (aa kim jest ten ksiądz)? chyba ze mnie mało szanująca sie Irlandka bo go nie kojarze.A z Irl piosenek to lubie Galway Girl :) [video=youtube;zKIl-v18mgo]http://www.youtube.com/watch?v=zKIl-v18mgo[/video]
i ofkors najpiekniejsza kolede - tudziez pastorałke [video=youtube;NrAwK9juhhY]http://www.youtube.com/watch?v=NrAwK9juhhY&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
Anineczko - przejrzałam Twoje muzyczne fascynacje - i moge się pod nimi obiema ręcyma ;-)podpisać, i dodać jeszcze polski rock z lat 90tych z HEY i O.N.A. na czele. (aa kim jest ten ksiądz)? chyba ze mnie mało szanująca sie Irlandka bo go nie kojarze.A z Irl piosenek to lubie Galway Girl :) [video=youtube;zKIl-v18mgo]http://www.youtube.com/watch?v=zKIl-v18mgo[/video]
i ofkors najpiekniejsza kolede - tudziez pastorałke [video=youtube;NrAwK9juhhY]http://www.youtube.com/watch?v=NrAwK9juhhY&feature=related[/video]
Kasiu, ja sie podpisuje bardziej pod Twoim muzycznym gustem:tak: Ale nie powiem, po tej koledzie/pastoralce jestem lekko zdegustowana:baffled::-D
Czemu ten mily pan, co to tak pieknie mi spiewa juz od kilku lat w IE przed swietami ma takie braki w przednim uzebieniu:baffled: No nie spodziewalam sie... A i myslalam, ze jest nieco starszy (no teraz juz pewnie jest, bo ta piosenka pierwszej mlodosci chyba nie jest)

A tak w ogole, to witam z rana.
Ide teraz Adzie zaserwowac jajca na sniadanko i za jakies porzadki sie wreszcie trzeba wziac, bo wczoraj nie mialam na nic natchnienia...

Pauletta czy tez Paulettaa... Hop hop!:confused:

Tabasiu, to juz tylko 4 dni:-):-):-)

No dobra, spadam...
Do pozniej

Witam
Martuś-kurdę...masz coś dla Młodego?A nie bój się o dom-całą familię zgarniamy,bo nie wiemy ile to potrwa-a ileż można prosić o przysługi....
Ewelcia-na zachętę powiedziałam J,że masz huśtawkę na sprzedaż i będzie okazja zobaczyć(a on napalony na huśtawkę)
Kasiu-mam nadzieję,że uda Ci się wyrwać:)
Moniak-już idę robić foty
Pauletta-ale córcia jaja sobie robi:)
A tak w ogóle mam nadzieję dziewczynki,że Wasze pozytywne myśli sprawią,że autko sobie osdpicuję i będzie jak ta lala:))))

Dobry:tak:
Mój P do fryzjera pojechał to ja myk w wiadome miejsce:-)
Włosy mi schną,niedługo lecimy na zakupy(tradycja)a potem znajomi nas na obiad zaprosili:szok::szok::szok::tak:do nowego mieszkania.W szoku jestem bo się ponad pół roku nie odzywali,ale lepiej późno niż wcale:tak:Zresztą ta koleżanka w pierwszej ciąży i może chce się pochwalić,z tym,że ja już o tym wiem od dawna:sorry2:Zanim oni oficjalnie zdecydowali się nam o tym powiedzieć:dry:
Dziewczynki,do czwartku już niedaleko,co ustalamy,kiedy się widzimy?Swoje propozycje proszę zarzucać tutaj:ja obstaję za godz.13-tą i mam wielką nadzieję,że margaritta będzie:tak:Raz Cię tam w życiu widziałam,ale to dawno i krótko:-DPrzydałoby się odświeżyć:-D

ja się nie wypowiadam,bo jak już mówiłam-dostosowuję się(ewelcia też:D)
A to moje najmłodsze dziecię
attachment.php
i jeszcze środek
attachment.php

reklama
Nie dość że sklerotyk to jeszcze ślepa :-D:-D mój post jest nad Twoim jakie hop hop :sorry2:
No ja mialam nad swoim postem posta Kasi Irlandki :-) Chya napislalysmy mniej wiecej w tym samym czasie i mi strony nie odswiezylo... Ale to chyba dobrze, ze sprawdzam liste obecnosci tych, co jedna noga na porodowce :-D

Edit:
Teraz dopiero zobaczylam Twojego posta :-D
Chyba za dlugo sluchalam piosenek Anineczki i Kasi i za duzo czasu mi pisanie zajelo ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry