Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, pakowanie , wysyłanie itd itd. i jezcze mamy goscia z PL, jak juz wczesniej chyba pisalam, urwanie głowy :-)
;-)
Kasiu, ja sie podpisuje bardziej pod Twoim muzycznym gustemAnineczko - przejrzałam Twoje muzyczne fascynacje - i moge się pod nimi obiema ręcyma ;-)podpisać, i dodać jeszcze polski rock z lat 90tych z HEY i O.N.A. na czele. (aa kim jest ten ksiądz)? chyba ze mnie mało szanująca sie Irlandka bo go nie kojarze.A z Irl piosenek to lubie Galway Girl[video=youtube;zKIl-v18mgo]http://www.youtube.com/watch?v=zKIl-v18mgo[/video]
i ofkors najpiekniejsza kolede - tudziez pastorałke [video=youtube;NrAwK9juhhY]http://www.youtube.com/watch?v=NrAwK9juhhY&feature=related[/video]
Ale nie powiem, po tej koledzie/pastoralce jestem lekko zdegustowana
No nie spodziewalam sie... A i myslalam, ze jest nieco starszy (no teraz juz pewnie jest, bo ta piosenka pierwszej mlodosci chyba nie jest)
Nie dość że sklerotyk to jeszcze ślepaPauletta czy tez Paulettaa... Hop hop!![]()

mój post jest nad Twoim jakie hop hop 

do nowego mieszkania.W szoku jestem bo się ponad pół roku nie odzywali,ale lepiej późno niż wcale
Zresztą ta koleżanka w pierwszej ciąży i może chce się pochwalić,z tym,że ja już o tym wiem od dawna
Zanim oni oficjalnie zdecydowali się nam o tym powiedzieć
Raz Cię tam w życiu widziałam,ale to dawno i krótko
Przydałoby się odświeżyć
Was to się nikt o zdanie nie pyta,wiadomo,ze zrobicie co my będziemy chciałyja się nie wypowiadam,bo jak już mówiłam-dostosowuję się(ewelcia też)
A to moje najmłodsze dziecięi jeszcze środek![]()
![]()

Ślicznego masz dzieciaczka
Powinien sie Drajet nazywać,skoro wszystkie dzieciątka na "D"
No ja mialam nad swoim postem posta Kasi Irlandki :-) Chya napislalysmy mniej wiecej w tym samym czasie i mi strony nie odswiezylo... Ale to chyba dobrze, ze sprawdzam liste obecnosci tych, co jedna noga na porodowceNie dość że sklerotyk to jeszcze ślepamój post jest nad Twoim jakie hop hop
![]()