moniadan
Zadomowiona(y)
Ja równiez witam!
Asienka fajnie ci ze dostałaś kwiaty, mój powiedział ze to komunistyczne świeto
oczywiscie po tym jak mu przypomniałam, bo on nigdy nie pamieta o rocznicach, świetach, urodzinach 
Wilwia heeh, takie spacjalne buty do podgladania sąsiadów
żartuje, kupil sobie taki wynalazek i chce salta robic
na razie uczy sie skakac i biegac, wczoraj to wszystkie dzieciaki na osiedlu w tym chodziły :-)
Biedny Tobi ze tak płakał, ale juz po wszystkim i juz nie pamieta, fajnie, ze twoj M ma wolne, dzwonilismy do niego, ale nie odbierał i w koncu sie nie umowilismy...
Pauletta z tego co pamietam to ty nie chciałas 8 urodzic, to nozki razem zaciskaj :-)
Agusiek jak tam, masz czas na kawke?? wczoraj po twojej kawce w ogole mi sie spac nie chciało, zawsze padam o 22, a wczoraj ogladalismy Gra o przezycie do 1 w nocy ;-)
Asienka fajnie ci ze dostałaś kwiaty, mój powiedział ze to komunistyczne świeto
oczywiscie po tym jak mu przypomniałam, bo on nigdy nie pamieta o rocznicach, świetach, urodzinach 
Wilwia heeh, takie spacjalne buty do podgladania sąsiadów
żartuje, kupil sobie taki wynalazek i chce salta robic
na razie uczy sie skakac i biegac, wczoraj to wszystkie dzieciaki na osiedlu w tym chodziły :-) Biedny Tobi ze tak płakał, ale juz po wszystkim i juz nie pamieta, fajnie, ze twoj M ma wolne, dzwonilismy do niego, ale nie odbierał i w koncu sie nie umowilismy...
Pauletta z tego co pamietam to ty nie chciałas 8 urodzic, to nozki razem zaciskaj :-)
Agusiek jak tam, masz czas na kawke?? wczoraj po twojej kawce w ogole mi sie spac nie chciało, zawsze padam o 22, a wczoraj ogladalismy Gra o przezycie do 1 w nocy ;-)

) i najważniejsze na konserwacje..to cena ujdzie..