reklama

Mamy z Irlandii!!

kamcia ja mam do basiulki tylko...
Wogole jak Twoj chlopiec sie trzyma, bo u mnie, didi i martuski chorobsko tylko ze im tylko dzieci zachaczylo a u nas ja tez oberwalam zarazkami.

reklama
Witam:-).
Wracając do tematu wagi, to widzę że nie ma jakiejś jednej reguły, jedne chudną szybciej, innym zajmuje to więcej czasu. Na wszelki wypadek kupuję jutro rowerek stacjonarny:-), znalazłam tani w Argosie:-). Pojeździłabym na normalnym rowerze, ale u mnie nie ma za bardzo gdzie, a z brzuchem między samochody wolę się nie pchać.

Pozdrawiam Mamuśki te obecne i przyszłe:-).

Witam.
Czy w ciąży można używać kremów antycellulitowych??
Szukałam w internecie informacji na ten temat, ale są tak sprzeczne, ze się pogubiłam.
Jeżeli wiecie cos na ten temat, to będę wdzieczna za info.
Pozdrawiam.

hania witamy witamy, napisz cos o sobie swojej pociesze...

magdalena ja uzywalam ale i tak nic to nie dalo :wściekła/y: mam rozstepy jak bruzdy na polach uprawnych.

Slyszalam zeby nie przejmowac sie cellulitisem w ciazy - on zniknie po. Oczywiscie to moze byc nieprawda jak to ze latwo zgubic nabyte w ciazy kg. Co do rozstepow to ponoc sa uwarunkowane genetycznie - nie pomaga najdrozsze masci - jesli maja sie pojawic i i tak sie pojawia.:no: Poza tym ciaza to sama przyjemnosc! Nie wydaje sie Wam ze trwa zbyt dlugo?

Witam sie!!! Kurcze jak ja to zrobiłam, ze dopiero dzis was znalazłam??Niewiem naprawde:confused: Wiec: mam na imie Paulina, mieszkam w Limerick i mam nadzieje urodzic juz niedlugo dzidziusia:-)Widze ze prawie wszystkie z was sa z Galway, a szkoda- jesli ktos z Limerick niech sie odezwe. Mam nadzieje, ze znajde tutaj duzo fajnych rzeczy i bede mogla pomoc. A tymczasem chcialabym tak odrazu zapytac (mamy rodzace na wyspie) jak tutaj jest ze znieczuleniem, jakie sa rodzaje, czy mozna sobie wybierac???

reklama
Paulinaczka ! ja tez strasznie pozno znalazlam to forum i musze przyznac ze jest super, znalazlam mnostwo swietnych porad!!!!
Znieczulenia sa do wyboru - bezplatne! jezeli wybierzesz sie do szkoly rodzenia organizowanej przez Twoj szpital wszystko wytlumacza. Ja nastawiam sie na epidural - znieczulenie zewnatrzoponowe. Naogladalma sie filmow z porodow i wole nie ryzykowac porodu naturalnego!
Na kiedy masz termin?
pozdrawiam Wszystkie mamy i te w "drodze" tez

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry