Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nie pomogło, nawilżacz trzeba uruchomić jak nic, w końcu na coś się przyda:-)

Ale niestety na razie pada..
a wiec zjazdy na parking masz oznaczone, parkingi sa dwa niebieski (dalej) i czerwony (blizej). My zostawilismy ostatnio na tym czerwonym (3 min autobusem od terminala, autobus kursuje co 5 min chyba) - za dobe 9.50 e. Przy wjezdzie naciskasz guziczek bierzesz tikecik, a placisz jak wrocisz, na lotnisku w tych maszynach co wszyscy :-) i wracasz do autka, wsadzasz tikecik i wyjezdzasz - poprostu jak zwykly parking:-) Mam nadzieje ze troche pomoglam i uspokoilam Cie:-)
wiec sie chlopak najezdzil- tydzien - dobrze ze trasa dluga byla to sobie pojezdzil w te i spowrotem
Takze nie polecam!
nawet moja pszczolka jest od niego:-)Dominika - my mieliśmy 2 auta na PL blachach... ja swoim jeździłam ponad rok i kiedyś była kontrola na drodze - zatrzymywali wszystkich na nie-irlandzkich tablicach... no i dostałam 2 tyg na przerejestrowanieczy któraś z was sprowadzała autko z polski??
oczywiście nawet nie myśleliśmy o tym... ale na szczęście znalazł się kupiec;-) i co najlepsze - miał zjeżdżać do PL, a ostatnio widziałam "mój stary" samochodzik na parkingu
a drugim samochodem jeździliśmy też długo i w końcu wywieźliśmy do PL, bo takie nierodzinne było;-) 2-osobowe (miłość mojego A)
gratulacje dla Ala, a dla ciebie Misia - dużo cierpliwości i wytrwałościHejjj!!
Mlody masakryczny dzis wiec wiecej nie pisze- ale chcialam zameldowac,ze mamy nastepnego zeba! Dolna dwojke.....no i dupsko....juz ryczy!

mały taki marudny, że nie mam już do niego siły... chyba ten wyjazd do PL nie wyszedł mu na dobre:-( ślini się strasznie, nie nadążam ze śliniakami, do tego ciągnie za uszka i jeszcze dzisiaj cały dzień ulewa
ale trzeba to jakoś przetrwać
czyli kiedy
???
lecę, bo słyszę, że dziecię moje się przebudziło

Nasza Natalia na razie chodzi i oby ją to nie dosięgło, strasznie się tego boję...
....Ah dziewczyny, cały czas Was podczytuję, ale jakoś nie potrafię się jakoś wkręcić między Was:-( Chyba przez tą ciążę jestem lekko niedołężna 

teraz tylko szybko się melduję później skrobnę więcej i zdam relację z mojego jakże cudownego i szybkiego porodu