Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i uwierzcie mi kazda rodzaca przyzna ze warto wycierpiec to bo jak zobaczy swoje dziecko w sekunde zpomina sie wszystko nawet najgorszy bol ..
taka o srednicy 2 moze 4 mm ..Zanim zrobia ci wklucie w rdzen kregowy to daja znieczulenie miejscowe,zeby wlasnie nie bolalo.No wlasnie epidural to jest ten co w kregoslup daja, tak?? Kurcze ja juz sie boje. Ostatnio znajoma mowila mi ze ten zastrzyk w kregoslup bardziej bolal anizeli sam porod. i juz nie wiem naprawde co ja mam biedna poczac![]()
My sciagamy tylko kawaleczek,doslownie milimetr tylko po to by zmyc mastke (biala maz lub nalot na penisku).Larcia - dzieki! kolejne utwierdzenie!
Mam poytanie do mam chlopcow. Co radza w irladni jezeli chodzi o pielegnacje pupy? dokladnie o napletek - czy przy myciu sciagac czy apsolutnie nie???

Kamciu mieszkam w Newcastle pod Dublinem.Do stolicy mam jakies 10-15km.anieczka jak ci sie żyje w tym Dublinie życie tam ogólnie jest droższe ale większe miasto i jak bylam w weeken to czulam sie jak we wrocku hii a twoj mąż ma prace no i jak ty planujesz powrót do pracy?

;-)