reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko mojej Emilce też sie tak robiło.. Czerwone wokół wkłucia i do tego twarde...

Moniadan drugie bobo.. hmm ja to bym chciała:-):-) ale mój m nie chce:no::no::no: Nawet kilka dni temu rozmawialiśmy ale jenak podjelismy decyzje że nie..

Mojemu Danielkowi całe szczęście nic nie wychodzi,ale to pytanie było na prośbę innej mamusi,ale dzięki wielkie za odpowiedz(Monidan-Tobie również)

reklama
Acha! A co do saoopolalacza to efekt JEST! A jakze! I to calkiem ladny!! Nie ma zadnych plam a kolor jest delikatny ale widoczny!! Tylko trohce wtopilam na kolanach...no coz....tam troche widac pomaranczu...ahahahahahahah...ale co tam! Narazie nog mi nikt nie oglada! Dzis zrobie skok i naloze na gorna czesc ciala! Boze....mam nadzieje,ze w sobote bede mogla isc do pracy normalnie a nie jak pomarancza! Ale jak narazie to polecam! I nawet nie ma tego smrodu samoopalacza!

Ciao!

Didi- a nie boisz sie tutaj robic Tattoo? Masz sprawdzonego tatuazyste...? Ja jakos nie ufam tym tutaj.....najlepsi sie utrzymuja w Polsce,majac swoje studia...nie musza wyjezdzac. Cos jak z lekarzami...hehehe....Ja mojego tattoo mistrza nie zamienilabym na zadnego innego! Wlasnie mi sie szykuje kolejna sesja w kwietniu w Pl. Az sie trzese z radosci!! Moje dzielo zostanie ukonczone i bedzie mozna myslec o nastepnym!
nie bede robila tutaj... lece wmaju do Pl wiec tam zrobie u goscia co robil moj P ..ale juz musze umowic sie bo ma tak zawalony kalendarz.haha

tichonku kurcze to juz 10 rocznica tej mojej osiemnastki:dry:

jeden prezent zakupiłam własnie sobie sama:tak:mam dysk 1000GB:-):-D

no wlasnie humor powrócił jak troche dłużej pospałam bo ostatnio 3 nocki miałam z głowy:sorry2:
a co do tej plamki to własnie u Szymka wyszło po wczorajszym szczepieniu a net mi szwankuje więc lubiczanki poprosiłam,dzięki;-)martwiłam sie troche czy tak powinno byc bo zadne moje dziecię tego nie miało:no:

nie pamiętam co tam było jeszcze:dry:najwyzej dopisze:-p

Witam.
Szym dal mi pospac do 8:tak:
Marta widze ze humrek juz o wiele lepszy...oby tak dalej....no i te prezenty;-):-).
Lubiczanko moj SZym tez mial takie czerwone i lekko twarde miejsca po szczepionce:tak:
Asienko r. moze lada dzie wypatrzysz zabka u Ani:tak:

Przyslali mi list ze nie bylam z Szymkiem na szczepieniu jak skonczyl 12m....co za debile przeciez ja bylam i to 15lutego dokladnie w dzien urodzin Szymka....a list jest z data 15 marca:wściekła/y:....
Maja tam burdel jak sie patrzy.....

No i dzownilam tez w poniedzialek o MC i babka mi powiedziala ze czekaja na reszte dokumentow:baffled:gadam jej ze wyslalam w pazdzierniku a ta ze ona nie ma i ze musz edoslac....P60 i jakis list z socjala ze biore JB:sorry2:.....
Teraz to chyba sie wstrzymam az mi sie skonczy to JB....bo ubezpieczenie mam na razie z PL do wrzesnia:tak:

Monidan-no pewnie:)Chamstwo jak się patrzy:PZuch dziewczynka jesteś,a jak:)
Renni-nie,no takiej to dobrze-ja chętna na basen nawet kiedy ładna pogoda:)))
A mój Szkrab od 20minut na matce edukacyjnej sobie leży i śpiewa do melodyjek(ktoś z boku powiedziałby,że to raczej zawodzenie niż śpiewanie,ale co to-nie każdy musi mieć talent do ś[piewu)-ocho-mama wspomniała to już marudzenie się zaczyna
Misia-dobrze,że jesteś zadowolona z efektow...Ja chyba nie miałabym odwagi-chyba prędzej skorzystałabym z usług "solarium"-ale takiego gdzie stajesz i Cię maszyna samoopalaczem pryska
Marta-aleś szybko obruciła:)))Pytałaś o te dyski?

Ostatnia edycja:
1268844364_by_Ania&#5.jpg

reklama
Tichonek-podejrzane-wczoraj były kibelki:/
Nie,nie:no:Wczoraj kibelki,wannę i wszystkie łazienkowe przybory myłam,a dziś tylko odkurzanie całej chaty,w tym kibelków:tak:

Lubiczanko mojej Emilce też sie tak robiło.. Czerwone wokół wkłucia i do tego twarde...

Moniadan drugie bobo.. hmm ja to bym chciała:-):-) ale mój m nie chce:no::no::no: Nawet kilka dni temu rozmawialiśmy ale jenak podjelismy decyzje że nie..
Ale,że wcale nie czy na razie nie?Bo TY jeszcze młoda jesteś to masz czas:tak:Nie to co ja:zawstydzona/y:

tichonku kurcze to juz 10 rocznica tej mojej osiemnastki:dry:
Ojejeje!Faktycznie stara d**a z Ciebie:-DA ja to co mam powiedzieć?:zawstydzona/y:

:surprised::szok::-p;-):blink::-):zawstydzona/y:
I to tyle w tym temacie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry