reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
CrazyGirl-do dzieła;)))
Tichonek-mhmmm,już wiem:)a Ty Babcia jak się patrzy-nie narzekaj na swą młodość-zaczniesz za 20 latek:)))
Marta-pewnie,jeżeli tylko się nie rozpada:)))

Dzieńdoberek :-) ja od godzinki na nogach Wiktor dzisiaj lewą nogą wstał strasznie marudny co chwile placze i wszystko mu nie pasi :-(a ja nei wiem o co kaman :dry:A Zuzka od cyca się nie odkleja one mi się napełniać nie nadążają:sorry2: znacie jakieś dobre herbatki na poprawienie laktacji??
moniadan nic nie doszło :/

Pauletta mi zawsze wszyscy mówili zebym duuuuzo wody piła.. A z herbatek to chyba ze w polskim sklepie bedzie bo jak ja pytalam w irlazdkich sklepach i aptekach to oni powiedzieli ze u nich czegos takiego nie używa się.. [no chyba ze tylko w moich rejonach zadupiastych-moze w wiekszych miastach jest]

Dzieńdoberek :-) ja od godzinki na nogach Wiktor dzisiaj lewą nogą wstał strasznie marudny co chwile placze i wszystko mu nie pasi :-(a ja nei wiem o co kaman :dry:A Zuzka od cyca się nie odkleja one mi się napełniać nie nadążają:sorry2: znacie jakieś dobre herbatki na poprawienie laktacji??
moniadan nic nie doszło :/

koperkowa pobudza laktacje i kawa zbozowa z mlekiem no i w pl sklepie napewno dostaniech herbatke hippa dla mam karmiacych..tylkoznia ostroznie bo 1 maly kubek a mleka duuuzo pozniej az cyce twarde

Ewamnie dzisiaj dobije ..marudzi i wyje od rana chyba jakies zeby kolejne ..

Byłyśmy na kontrolnym ważeniu, niby Ania przybrała, ale tylko 300g w ciągu miesiąca no i każą mi ją częściej karmić i i więcej mleka podawać. Ja już naprawdę wszystkiego próbowałam, żeby więcej mleka jadła, ale na nią nic nie działa.:-( i ma więcej jeść stałych posiłków. To gdzie ona ma jeszcze to wszystko zmieścić???

Oczywiście teraz bardzo ciepło się zrobiło, a jak ja pranie chciałam nastawić to lało i zimno było. Andzia ucina drzemkę. Gardło mnie coś boli

Asieńka a spróbuj to mleko może przez sen je dać.. Moje dziecię tak często jadło:tak:
DiDI moje dziecko też mnie dziś dobija... U nas to na bank zęby bo wpycha całe łapki do buzi aż ma odruch wymiotny i ciągle chodzi i się za buzię łapie.. Myślałam ze eksploduje jak bylam z nia na spacerze.. :wściekła/y: musiałam załatwić kilka spraw to mi w każdym miejscu (przychodnia, poczta, biblioteka) zrobiła taka pokazówkę że głowa mała...Z ludźmi sie nie mogłam dogadać tak się darła.... :no:

reklama
Pauletta-niby bawarka(herbatka z mlekiem)pomaga,ale przymknąć trzeba oko-ja piłam,bo mi smakowała:)I herbatka hipp-jak pisała Didi:)
Marta-z cukru nie,ale z innych słodkości może;)))
Asieńko-a nie widzą szanowni lekarze,że mama też kruszynka?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry