dyta13
Mama kwietniowa 2009
Ja chętnie sie wybiorę,jeszcze sie dogadamy dokładnie po świętach;-)A panie moderatorki to nas na pastwę losu zostawiły czy jak?
To,dziewczynki,która jeszcze wybiera się na to bicie rekordu Guinnesa 24 kwietnia?Ja się chętnie dołączę jeśli pogoda dopisze
Didi:nazywa się icing,ale nie umiem znaleźć żadnych fotek.
Ewelcia jak Twój synuś słodko wyglądaDidi on wklada reke do kominka tam do gory i te sadze wyciaga
nie wiem jak mam to zatkac i czym bo on wszsytko rozwala,wyciaga i dalej to samo robi
Wyjde na chwile do kuchni zajme sie czyms a on przylazi i cieszy sie a ja wku....

Spróbuj wepchać tam jakiś worek wypchany reklamówkami czy czymś,tylko taki spory
Gastone dzieciaczki i imiona dla nich bardzo słodkie
A ja stawiam na to,ze będziesz miała parkę;-)Karolinko współczuje Ci bardzo....Dbaj o siebie i bądź dobrej myśli
Będzie dobrze!A w święta ja z Tichonkiem już sie Tobą zajmiemy ,aby Ci po glowie nie chodziły głupie myśli;-)
U mnie dzisiaj dzień lenia od samego rana
Dobrze,ze maż wcześniej z pracy wrócił

... może jutro, też w końcu jest dzień;-). Świąt nie czuję, ale zamówiłam już sernik i makowiec, no i białą kupiłam... coś się wymyśli:-) Z słoneczka, które się rano przecierało zostało wspomnienie, leje i wieje

ale czad...ja też chcę... Teraz tak rozbudowują te nasze Wrocławskie zoo, że aż mi szczęka opadła jak widziałam wizualki.. Bosz jak mi tęskno za Wrockiem..:-(