reklama

Mamy z Irlandii!!

Hey laski!

Ja dopiero znalazlam czas zeby wejsc na BB, M spi juz z Amanda, ja mam cale lozko w sypialni tylko dla siebie, WKONCU :-) Juz sie ciesze na ta noc, zero przebudzania sie,bo dziecku pic sie chce itp :-) M dzis wrocil, prezenty przywiozl, Amanda szaleje, bo dostala pelnio ciuszkow w jej ksiezniczki i tinkerbell, za czym ostatnio szaleje. Ja tez uradowana, bo maz bedzie z Nami w domu przez 2 dni,zebym odpoczela troche, dopiero w piatek do pracy pojdzie. Co do mojego apetytu, to tak sobie.Zjadlam dzis kawalek pizzy i umieram na brzuch do tej pory. Normalnie nie wiem co sie dzieje. Jadlam i suchy chleb,ale po tym tez brzuch bolal. Narazie z macznych rzeczy zrezygnuje,bo widze,ze moim zoladkiem niezle zatrzeslo po tamtych 10godzinach spedzonych w lazience...Jutro kupie jakies owoce,sprobuje z tym.

kamcia kochana sorrki,ale nie doczytalam BB wczesniej, a pisalas, ze chcialas wpasc. Ale i tak dzis bylam busy,bo M wrocil, wiec rozumisz... :-) I bedzie przez 2 dni z Nami w domu, wiec ten tydzien mi odpada.Trzeba przez te 2 dni pare zaleglych spraw pozalatwiac itp.Chyba, ze w piatek masz wolne i masz ochote wpasc na kawke w poludnie,to zapraszam.W piatek M idzie do pracy,wiec bede sama w domu. NO albo przyszly tydzien,jasne ze zapraszam jak bedziesz miala czas i ochote.

reklama
witam:-)
a u nas śnieg padał, ale wczoraj:baffled: dzisiaj na razie nie pada, więc nie jest źle...

Jaki snieg??? Ja nic nie widzialam - Agusiek, Pauletta, Larcia i reszta Knocknacarry czy u nas lezal dzis snieg??? Chyba mnie znow cosik ominelo:baffled:

No i kochana frog uratowała mi skórę :tak: jak tylko napisałam wcześniejszego posta mała się obudziła zdążyłam tylko naciąć piersi wsadzić w nie ser z szynką i przyprawić a tu mała się obudziła :dry: i d*pa ale jak superwoman wpadła frog zajęła się małą ja dokończyłam obiadek w końcu wyszły piersi w sosie śmietanowo-jogurtowym ;-) nie chciało mi się szukać przepisu na ananasy :sorry2: a maleństwo na rękach frog zasnęło i po odłożeniu do łóżeczka śpi do tej pory :tak: heh pewnie się zaraz obudzi choć mam nadzieję że jeszcze sobie pokima bo mi się mlekodaje nie napełniły jeszcze :sorry2:

Skarbie ciesze sie ze na cos ci sie przydalam a nie tylko d*** zawracalam:-p

Pauletta - co byśmy zrobiły bez naszej SuperFrog;-)

Kochana bo sie zarumienie:zawstydzona/y:;-)

Witam wieczorkiem :-)

Zagladam do was codzien ale weny na pisanie brak jakas handra mnie dopada i do tego wczoraj w nocy wszystko co zjadlam w niedz oddalam:baffled::szok:. Pierwszy raz od 6 lat :szok::szok::szok:.Wczoraj czulam sie i wygladalam jak zombi a do pracy isc musialam a jak wrocilam padalam na lozko i obudzilam sie po 3 godzinach. Oby nigdy wiecej takich dni...Oki nie zanudzam:-p

Martus 100 latek z okazji urodzin:-D:-D:-D a dla Carazy Girl kolejnych szczesliwych rocznic :-D:-D:-D (spoznione ale szczere;-) zyczenia kobitki - wybaczcie mi prosze:sorry2:)

Tyle chorobsk na forum ze mnie zmrozilo.... zdrowka dla wszystkich

Upsss mlody cos mi placze....

Dziewczyny szok moj W juz drugi raz w ciagu 7 godz zwrocil nic w sumie dzis nie zjadl poza tym ze troche pil ale na moj gust za malo. Modle sie oby to nic poza zwykla niestrawnoscia bo sie zalamie. Biedny jakis ma zly okres:-(

I znow zwymiotowal wiec to znak ze mam nocke z glowy:-(:-(:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam:-(
3 noc z kolei:baffled:szkoda gadac

frog dziękuje i wybaczam:tak::-D
moku akurat z antybiotyku to sie ciesze bo mały bardzo źle wygląda:-(a to ze nigdy nic nie mówią to sie przyzwyczaiłam:sorry2:

miłego dnia:cool2:

Hejka mamuski
Frog ja mialam wczoraj dokladnie to samo:tak:do poludnia jeszcze ok ale popoludniu normalnie scielo mnie z nog:baffled: ale powiedzialam ze nie dam sie i naszpikowalam sie lekami i chyba przesadzilam bo cala noc mialam jakies dziwne dreszcze i spac nie moglam, zeby tylko malego mi nie znow nie wzielo. Zdrowka dla Wiktorka n i Ciebie:tak:
Larcia odpoczywaj teraz ile mozesz:tak:
Marta biedny Szymonek, tulaski dla niego;-)
Ewelcia fotka rewelacja - murzynek bambo :) deszcz pada i brak mu sloneczka, to sobie tan zrobil:-D
nawet dobrze nie poczytalam bo sily nie mialam:sorry2:
ale ciekawe co tam u Kasi irlandki, anineczka tez sie nie odzywa:blink:
moniadan, mamo ady, aaniaa odezwijcie sie z pl co tam u Was:-) WIOSNA?

acha cos o icingu bylo...ja powiem szczerze sie przymierzalam do icingowego torta na 1 urodzinki nikosia, ale po probie sie poddalam chyba to zatrudne dla mnie, zreszta ja chcialam torcika z bita smietana a icingu nie mozna łaczyc z bita smietana bo go rozpuszcza:sorry2: wiec stanelo na smietanowej furze:sorry2::-D

agusiek utuliłam :tak:;-) zresztą ja teraz go ciągle tule :-D

a tu żebyście nie zapomniały że dzieci też mają święto:-D:-D:-D
1d8f4297bc.jpeg

witam witam i o zdrowie chorowitków pytam:) jak tu wchodze to norm,alnie zastanawiam sie czy dalej sie te choróbska po forum rozchodzą:/ wspolczuje wam dziewczyny bo najgorzej jak w domuy jest choroba... ja mialam dzienn marud wczoraj bo niedosc ze tosiek po szczepieniu to jeszcze górne kły mu idą:/ dzis jeszcze snieg nie pada:/ i oby nie zaczął:/ miłego dnia mimo wszystko!

Hello Dziewczynki
Powrocilysmy cale i zdrowe a raczej cali i zdrowi:-) Tak, tak... Fasolek, to juz na 100% maly ,mezczyzna:-D
Wszystko u nas ok.
Ja tylko tak szybciutko. Pozniej cos wiecej napisze, jak Ada pojdzie spac.
Co do spotkania, to juz wszystko wiem- Renni, Kamcia dzieki;-) Hotel zabukuje jeszcze dzisiaj:tak:
No to do pozniej

d.dobry!
no i dublinianki chyba iezle musialy dmuchac na chmury bo tak jak dzisiaj u nas sypnelo :szok::szok:dobrze ze mrozu nie ma to stopnialo wszystko szybciutko:tak:a teraz grad wielkosci kulek steropianowych:szok:i ciemno jak w d... u murzyna:wściekła/y:
Pisalam wam ze mamy tu okolo 10 dosc malych zajaczkow biegajacych po polu?co chwile jakies 2 przychodza nam pod dom.Smieszne sa z tymi bialymi zadami.A zapierdzielaja...z predkoscia swiatla:-D
Didi on wklada reke do kominka tam do gory i te sadze wyciaga:baffled::baffled::baffled:
nie wiem jak mam to zatkac i czym bo on wszsytko rozwala,wyciaga i dalej to samo robi:baffled::baffled:
Wyjde na chwile do kuchni zajme sie czyms a on przylazi i cieszy sie a ja wku....
ewelcia - kup moze oslony na kominek.Solidnie sie je przymocowuje.Tu jest przykladowa z argosa,ale nie tylko tam mozna je dostac..
Buy Extending Fireguard. at Argos.ie - Your Online Shop for .

karolinanicola
- ja Ci naprawde polecam ten lek.Na pewno Ci nie zaszkodzi,bo to sama natura:tak:Zdrowka zycze i dziewczyny maja racje-pozytywne myslenie daje bardzo duuuuzo!
Martus-musisz jakos odpoczac bo sie wykonczysz biedulko!nie mozesz jakos K. poprosic coby Cie troche wyreczyl w nocy?Wiem ze pracuje,ale dlugo tak nie pociagniesz przeciez![tulam]

reklama
madbebe on próbowal malego uspokoic ale niestety mu to nie wyszło:dry:,zapewne specjalnie bo mały nie przestaje sie drzec u niego :( a jak ja go przytule to sie uspakaja:tak: ale zdziwiłam sie bo wtedy K mnie przytulił i pogłaskał po policzku:eek::-D

a tak wogóle to sprawdziłam,mały ma znowu angine:wściekła/y:najlepiej wogole go na dwór nie zabierac:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry