Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kacik smutasow nam sie robi.. powtorze za adusia - bedzie dobrze, wszystko sie ulozy!! a latem zorganizujemy spotkanie forumowych irlandzkich mam marianeczka, uda wam sie na pewno!
ja tez bez mojego pana jestem teraz on na "zielonej wyspie"..a ja w tej paskudnej zimowej Polsce..juz mam dosc tego sniegu.....ale w maju bedziemy juz razem.. i juz sie ciesze ze mozemy spotkac sie latem..jesli mnie przygarniecie do swego grona oczywiscie..
mam pytanko..powiedzcie mi ..co potrzebne jest i najakich warunkach aby zalatwic sobie ta Medical Card...o z tym moim dziadem nie moglam dojsc do porozumienia ja swoje i ona swoje w koncu powiedzial ze mam sie was zapytac..
Calkiem mozliwe,ze od kwietnia bede czesciej do Was zagladac,o ile mnie nie przegonicie..hiih .Maz bedzie jechal w Wasze strony,ja na razie zostaje tutaj.Mam wiele pytan.Ale jak dojdzie wyjazdu,zaczne Was zasypywac ;D.
Witaj Katka! Zaglądaj częściej! Zapraszamy!
U nas dziś słońce na przemian z delikatnymi płatkami śniegu...bleee...
A tak dawno nie padało....
Moja mała strasznie dziś zmierzła,płaczliwa i wyjąca.Aż mnie głowa rozbolała!
O! Właśnie widzę jak na niebie leci samolot do Polski! Już nie moge sie doczekać! Lecimy za niecałe dwa tygodnie!
Pozdrawiam~!!!
Witam
Oooo adusia to Ci dobrze!
My lecimy dopiero 10 kwietnia a juz tez sie nie moge doczekac. :
Po raz drugi dziadki zobacza Antka
Dla mnie na szczescie ten wieczor nie jest smutny ani nudny.
Wlasnie Antek gada do zabawki po swojemy w lozeczku ;D ;D ;D
Wyslalam meza na zakupy a ja siedze tutaj z wami ;D
Ciekawy masz suwaczek ;D ;D
Witaj Katka.
Duzego ruchu tu nie ma niestety
Ale jestesmy My ;D
PYtaj pytaj , ekspertkami to nie jestesmy, ale zawsze podpowiemy co nie co