Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zabolalo .. i tu cie mam hehe moje potomstwo jest na tyle duze (14 i 9 lat ) ze nie potrzebuje mamy tak jak twoje 9 miesiaczne dzieckoZ ilosci postow ktore splodzilas od sierpnia 2007 - 595 postow to jakos blado wygladasz w tej opiece nad swoim potomstwem. :-)
Juz Ci powiedzialam...marna wg ciebie, ale Twoje zdanie akurat mi lata wiesz gdzie....
Wiesz ludzie w zyciu dostaja to na co zasluguja ... ty widocznie zasluzylas na taka marna opieke..... Ja widocznie zasluzylam na lepsza...i mialam dobra
Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie nieprawdaz?![]()
.. i wice wersa w Polsce dostalas to na co zasluzylas hahah...ja dobra opieke w panstwowej sluzbie zdrowia :-) a ty? nawet tego pomimo pieniedzy ktore cyt. w bloto wyrzucials ratujac swoje dziecko.......
Biolu ale ja sie z Toba zgadzam wszedzie zdarzaja sie lepsi i gorsi lekarze .. nawet tu zdarzaja sie naprawde dobrzy specjalisci .. tyle ze rzadkooj rany julek ale glosno na naszym forum -
a co do polskich lekarzy to chyba kazdy wie jak jest jedni sa sumienni i dobrzy inni jak sie nie zaplaci nic nie zrobia-i to samo dotyczy pielegniarek.ja takze stracilam dziecko w 9 tyg i to bylo najgorsze co moglo mnie spotkac b to przezylam,a opieke w szpitalu a zwlaszcza badania na patologi koszmar zero intymnosci musialam sie rozebrac przy 10 chlopa i nie to ze tak sie zajmowali moim stanem zdrowi tylko sobie gadali o swoich pierdolach,dodam ze jeszcze krwawilam to naprawde czulam dyskomfort jak cholera.

Witam
Jestem tu nowa
W Irl jesteśmy od 3 tygodni, mam 2 letniego synka, mieszkamy na Castle Park
Mam pytanie, czy nadal spotykacie sie w tym community center, jeśli tak to w jaki dni, chętnie bym sie tam przeszła
Pozdrawiam Monika
Aktulanie jestem na etapie spakowanej torby i oczekuje odejscia wod czy skurczy i zupelnie sie nie boje. Spodziewam sie dobrej opieki w czasie i po porodzie. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze.
"...ale to sa sprawy chyba za powazne jak na twoj rozumek...zaden lekarz chodz by mial niewiadomo jak wiedze ... nie da ci nigdy gwarancji :-(zalosne rozumowanie... ehh bywa i tak.
Dzieki kochani, wiem ze bedzie ok, ale sama ta mysl ze to musi byc tak bolesne jest przerazajaca juz naprawde moze sie zaczac w kazdej chwili mysle ze kazda kobitka na tym etapie panikuje no moze ja troche bardziej........jakos dam rade nie ma wyjscia....pewnie za pare tyg bede sie z siebie smiala a moze i nie......pozdr kochani![]()
aniay bedziesz jutro hi widze ze tez duzo ostatnio nie pisałas
pozdrowienia
a tak ogolnie to jest temat jak rzeka i mozna pisac i pisac i kazdy bedzie miec odmienne zdanie
Ze sie wtrace,bo tak lubieh@nah, ka32sia wstydzilybyscie sie. Obie jestescie matkami!! Podajcie sobie reke na zgode i przestancie przyjacielskie forum zamieniac w bitwe o "swoje racje" to nie o to chodzi a wyzywajac sie i obrazajac tylko sprawiacie ze nie chce sie was czytac i wydajecie sie mniej wiarygodne.
Koniec tego!