Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(Paulineczka, Sim i Emeralda), co u Was??? Rozdwoicie się w końcu????
a powiedzcie czy wy juz byscie chcialy urodzic czy moze jeszcze nie, bo ja to mam rozne odczucia raz tak a raz tak a podobno nastawienie psychiczne tez odgrywa duza role
jutro mam wizytke w szpitalu takze zobaczymy co mi tam ciekawego powiedza a i mama caly czas pyta i co brzuch ci juz opadl?? czy wy zauwazylyscie zeby wam te brzuszki opadly, bo moj to raczej nie
pozdr kochane i milych snow........
:-) Bylam dzis z M. na ostatnich zakupach we 2. Poszalelismy sobie, strasznie udala nam sie niedziela- pewnie dlatego ze caly czas myslelismy iz nastepna juz chyba raczej spedzimy we 3
Jestem juz calkiem spakowana, M. rozlozyl lozeczko, chyba wszystko jest zapiete na ostatni guzik. Groszek moj chyba sie nie wybiera nigdzie, bo wlasnie wtej chwili mi takie fikolki w brzuchu robi ze koniec swiata:-)
A niby dzieci przed porodem sie uspokajaja

W sumie to dobrze, jutro jeszcze sobie posprzatam, poprzezywam chyba ostatni samotny dzien, poczytam o tym znieczuleniu w zastrzyku i moge jechac do szpitala. Kurcze dzieczwyny to juz tylko 2 dni!! we wtorek o 14 mam byc w szpitalu, troche sie boje, ale bardzo chcialabym juz miec moja dzidzie przy mnie. Zmykam ogladac rozdanie oscarow, pozdrawiam i zycze wam wszystkim kolorowych snow.