Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja im zaczelam tlumaczyc,ze to niemozliwe, ze ja nigdy itd...(bo taka prawda!). Oni mi na to,ze teraz mi jeszcze daruja i nalicza tylko 50e. I tym sposobem mam rachunku 86 e..a konto pusciutenkie!
Ale co to wogole za 600 e???? no szok normalnie!Asieńko-a to ,to wiemniech się dzielnie trzyma swojej normy
))
A Danielek mój wciąż próje uskutecznić swoje plany popsucia mamie humorku-nie spi praktycznie od rana-płacze,stęka i marudzi...jak juz mu się udaje przysnąć to na 10 min max-ale też zapodałam mu żel na dziąsła,moze zaraz czopek w ruch pójdzie i kto wie-być może mu przejdzie...Ale ja się dzielnie nie poddaję i bez zmian uśmiech na paszczy))Tylko mały grymas zaniepokojenia się pojawił-skąd taki bunt u szkraba
jak nie ma o czym mówic jak jest![]()
ale jak widac jesli o gaz chodzi to sama nie jestem![]()

gosciu oglasza sie na stronie galwayA laski z Galway gdzie mozna kupic polskie miecho? Zamawiacie od kogos? Ja kiedys kupowalam od takiego Roberta, co jezdzil chlodnia ale on chyba juz nie ma biznesu...:-(

takze to nie jego wina byłaby