reklama
wiesienka123
mama Asi
witam wieczorowa pora, my dzis po mega spacerze, potem szczepienie -placz mega ale u taty zaraz przeszło,Asia wazy 8300 i ma cale 70cm- idealne wymiary, uciekam do meza kieliszeczek włoskiego wina juz czeka[FONT="]
[/FONT]
[/FONT]
sylllwiaaa
Fanka BB :)
Hejjjj;-) No to widze, ze dzis grilowanie na calego!!!:-) My tez spedzilismy caly dzionek na grilu u znajomych;-) maly sie wyszalal i padl o 20. A ja juz nie mam sily na nic
jeszcze do tego glowa mi peka
nie wiem czy to od tego slonca czy co...
jeszcze do tego glowa mi peka
nie wiem czy to od tego slonca czy co...
didi
Fanka BB :)
my juz w lozeczku...
Ewula zmeczona ,,wypila mleko i juz spi..
Albert jeszcze lezy i bajki oglada bo po powrocie od Kamci mial strzyzenie... sam chcial./.mowil ze zarosl i mam go ogolic..3 dni za mna chodzil wiec golilam a ten ryczal bo wlosy go drapaly..haha.. teraz wyglada jak zolnierzyk..
chlopcy u Kamci wyszaleli sie oczywiscie nie obeszlo sie bez bojki..ja juz mowie ze , dzien bez bijatyki to dzien stracony u nich..haha
u mnie tez dzisiaj koszenie trawnikow przed domem i w ogrodzie..w koncu przypominaja trawnik.. uwielbiam zapach swiezo skoszonej trawy
spadam ogladac Greys Anathomy.. bo znalazlam stronke gdzie jest dduuuuzo nowych odcinkow sezonu 6.. uwielbiam ten serial...
Ewula zmeczona ,,wypila mleko i juz spi..
Albert jeszcze lezy i bajki oglada bo po powrocie od Kamci mial strzyzenie... sam chcial./.mowil ze zarosl i mam go ogolic..3 dni za mna chodzil wiec golilam a ten ryczal bo wlosy go drapaly..haha.. teraz wyglada jak zolnierzyk..
chlopcy u Kamci wyszaleli sie oczywiscie nie obeszlo sie bez bojki..ja juz mowie ze , dzien bez bijatyki to dzien stracony u nich..haha
u mnie tez dzisiaj koszenie trawnikow przed domem i w ogrodzie..w koncu przypominaja trawnik.. uwielbiam zapach swiezo skoszonej trawy
spadam ogladac Greys Anathomy.. bo znalazlam stronke gdzie jest dduuuuzo nowych odcinkow sezonu 6.. uwielbiam ten serial...
hmmm którą??Hejka
Dojechala tez do nas madbebe było miło
Ja tez chce zeby L mi skosił trawe:/
buziaki
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Hello!
Ja tylko na moment wpadłam życzyć Martynce udanego jutrzejszego dnia
Jutro więcej napiszę bo niedawno wróciliśmy z super imprezki od Dyty i lecę się kąpać bo na pysk padam
Dobrej nocki wszystkim.
Ja tylko na moment wpadłam życzyć Martynce udanego jutrzejszego dnia
Jutro więcej napiszę bo niedawno wróciliśmy z super imprezki od Dyty i lecę się kąpać bo na pysk padam
Dobrej nocki wszystkim.reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoooo:-) Dziękować dziewczyny za super popołudnie i w imieniu Wiktorka za psuer prezenty 
:-) ja się czuję jakby ze mnie ktoś powietrze spuścił
normalnie chyba mój organizm czekał na sobotnie popołudnie jak tylko wszystkie mamuski wyszły momentalnie zrobiło mi się zimno zaczął łeb pękać i jeszcze kataru dostałam
normalnie mnie rozłożyło na łopatki:-
-
-( Wiktor resztkę tortu załatwił jednym ruchem wylądował na ziemi oczywiście górą do dolu
zebrałam co się dało i będzie zjedzony nie mogą się takie pyszności zmarnować co nie??
lete do łóżka sie położyć bo juz nie ogarniam
Dobranoc wszystkim i kolorowych snów:-)

:-) ja się czuję jakby ze mnie ktoś powietrze spuścił
normalnie chyba mój organizm czekał na sobotnie popołudnie jak tylko wszystkie mamuski wyszły momentalnie zrobiło mi się zimno zaczął łeb pękać i jeszcze kataru dostałam
normalnie mnie rozłożyło na łopatki:-
zebrałam co się dało i będzie zjedzony nie mogą się takie pyszności zmarnować co nie??
lete do łóżka sie położyć bo juz nie ogarniam
Dobranoc wszystkim i kolorowych snów:-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 334
- Wyświetleń
- 99 tys
- Odpowiedzi
- 1
- Wyświetleń
- 2 tys
Podziel się: