reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Piękne słoneczko,szkoda tylko,że Matt nadal gorączkuje :baffled:
No ale nie jest źle.
Tylko chodzi od rana i jęczy,że on chce iśc pływac.Non stop to pływanie mu w głowie,a to po basenie w hotelu mu zostało :-D
Pobąblowaliśmy wszyscy w wyrku do 12 a dopiero niedawno śniadanko zjedliśmy.

Dyta torcik pierwsza klasa :tak::tak::tak:
Udanej imprezki :-)

Marta wyglądasz super :cool2:

Miłego dnia życzę :-)

reklama
d.doberek.
Marta ale lasencia z Ciebie...wcalesie nie dziwie ze K Cie caly czas napastuje:-D:-D:-D
Dyta ale swietny torcik:tak:
Udanej imprezki Wam zycze-heh chyba troche za pozno bo wszystkie juz imprezuja;-)

Ja dzis bez humoru....w domu balagan,pranie nie dawo wstawilam...a teraz zasiadlam chwile po obiedzie....Szymka probowalam od 12 uspic a on padl dopiero o 14.....juz nie mialam sily do niego....juz dawno takich przebojow nie mialam....
a dodam ze przed 11 musialam isc z ni na dwor bo sie darl...

Nie wyobrazam sobie miec teraz drugiego dziecka a nawet w ciazy byc z drugim:no:
Podziwiam te mamcie ktore maja dwoje lub wiecej....

Marta-no no no;-)Sliczniusio!Tyle co ja Cie widzialam,to wybacz,ale nie rzucilo mi sie w oczy zes blondi;-)Teraz to taaaaaaaak:-DJa tam tez sie K.nie dziwie.
Udanej imprezki u Dyty zycze wszystkim tam obecnym:tak:
Ewelcia-oddychaj gleboko;-)i nie nerwuj sie na Szyma-slodziaka;-)My tez uwiezieni bo Wikta marudna i od 12tej ja probowalam uspac i rowniez okolo 14tej polegla dopiero..W takim razie najpierw 'grillo'-obiad i pozniej ruszymy z domu
Margaritta-na pewno wszystko bedzie OK.Kto jak kto,ale zebys Ty czegos nie dopilnowala:no:nie ma takiej opcji.Usciskaj Miske w tak wielkim dniu!
Nie moge sie nazachwycac pogoda:szok:zawsze wtedy Wikta spi ze 3h:-D
dyta-miodzio torcik!ja sie musze naumiec robic takie cuda:zawstydzona/y:
qrcze w sumie moze i nam warto by o te chate papiery zlozyc.Moze tu za miastem maja jakies..Zgaga-a co tam w ogole trzeba zlozyc?mozesz mi na priva podeslac,co wiesz,please:-p:sorry2:-w wolnej chwili of course:tak:;-)

ide zajadac..-karkoweczka wzywa mmmmmmm:-D

MartaF..super wloski bardzo ladnie..:)

chyba musze tez pokazac sie w moim nowym kolorku

u mnie juz pranko super wyschlo ..wyprane 3 pralko i ostatnie suchy sie... ale bez nerwa nie obeszlo sie sciagam powloke od koldry.a tu 3 kupska sraka bo naptalkal mi.. no ale sie wscieklam i na nowo piore..ale obrze ze taka ladnapogoda to raz dwa wyschnie

Olivier u mnie na sluzbie..haha.. awaryjnie odbieralam go ze szkoly wiec chlopcy szaleja .. a Ewulec z nimi..

nowe rybki zakupione bo glony na szybki zaczely wlazic wiec w koncu zakupione glonojadki i kiryski ..no i neonki.. oczywiscie moj P w szoku ze za kilka rybek zaplacilismy 40 e ... szoook.. ale coz... jak trzeba to trzeba...

dziewczyny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dziękuje:tak:
didi na lato jak najbardziej jasne,kolorowe:-)
ewelcia mnie czeka to samo bo Szym w miejscu nie usiedzi:baffled:
anineczka to jak mały przestanie chorowac to mus na basen:tak:;-)
kamcia kupiliśmy dzisiaj lampe do salonu:-)
madbebe nie dziwie sie ze nie widziałas bo przez te odrosty to ciężko było dostrzec blodn:-D:-D

Marta super fryz, i fajnie ze kupiliscie ta lampke a jaka i gdzie?
Ja po pracy , rospalamy grilla zrobilam szaszlyki, i kielbaski sa, Didi u mnie jest dzieci wariuja:)
Likier w ruch poszedl hih
buziaki

Ja się melduję po imprezce:-):-):-), super było, znaczy reszta gości jeszcze jest, ale my mamy najdalej i autobusem, więc już w domku:-).

Dziękuję bardzo za super towarzystwo:-):-):-):-)

kamcia kupiliśmy w heatonsie,nawet ładna:-)za pół ceny byla:tak:;-)my też sobie na obiadek grilla zrobiliśmy:happy:

No widze ze dzionek udany u wszystkich.Nie ma jak pikna pog0da.Ja zrobilam dzis mega pranko,szystko fajnie poschlo.Mezu wlasnie trawke kosi.
Grilek dzis zaliczyslismy mniam mniam.A teraz che mi sie spac..No to lece do wyrka.

reklama
MartaF suuper włoski!!:tak::-)
dyta13 piękny torcik..naprawdę, zazdroszczę talentu;-)

A ja po zakupach:-)... Wróciłam o 17-tej już ale siły nie miałam włączyć kompa...:baffled: Poszalałam, poszalałam... Mała obkupiona na lato i na wesele.. kupiłam jej 3 pary butów.. przesadziłam chyba.... no ale jak człowiek się powstrzymać nie może..:sorry2: M to mnie chyba zabije.. no ale przecież różowe buty nie za bardzo do czerono-białej sukienusi.. musiałam białe dokupić:-D;-) I nawet sobie udało mi się zaopatrzyć w spodnie dżinsowe 3/4 w Nexcie;-):-) Mała była bardzo grzeczna..Obiecała mi rano.. POwiedziała "tak" na pytanie czy będzie grzeczna.. Niestety droga powrotna to koszmar.. Jak tylko wsiadłam do auta, ruszyłam i zaczęła mi krew lecieć z nosa:baffled: zatrzymałam się.. trochę przestało ale nadal po troszeczku leciało.. myslałam że do domu nie dojade a miałam do pokonania ok 55 km..Na razie ok.. drzemka półgodzinna odbyta.. Idę kwiatki podlewać.. Udanego grillka dziewczyny - kamcia i didi;-)

Do góry