reklama
Witajcie Mamusie,jestem tu nowa doslownie kilka dni temu odkrylam to forum!!!Czy moge sie do Was przyláczyc na pogaduchy o naszych dzieciaczkach?????
Witaj:-) Napisz cos o sobie :-):-):-)
MartaF wloski suuuupeer

CrazyGirl super ze zakupki udane a z bucikami masz racje
rozowe do sukienki bialo-czarnej niet;-)Pauletta dziekowac za mile popoludnie, torcik byl bardzo smaczny

Margarita zyczenia dla Martysi
Dziś radość dla Ciebie niesłychana,
bo idziesz z miłością na spotkanie Pana.
Pamiętaj, że On Cię zawsze usłyszy,
czy modlisz się głośno, czy w głębokiej ciszy.
W dniu Pierwszej Komunii Świętej,
wiele szczęścia oraz błogosławieństwa Bożego
Ja rowniez witam sie slonecznie

Jej jak ja uwielbiam budzic sie i widziec slonko za oknem
. Ja palaszuje sniadanko zaraz zasiade z kawka
i trzeba jakis obiad wyczarowac przed pojsciem do pracy bo potem to mi sie nie bedzie chcialo palcem w domciu ruszyc
. Ide dziecie wzywa...Milego dnia dziewczynki;-):-)
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Margarittko dla Martysi wszystkiego najlepszego w tym ważnym dla niej dniu
aaaagusia
Zaciekawiona BB
Hej Dziewczyny!
Widze ze tu ruch od samego rana!
Pogoda piekna warto rano wstac!!
Mam do sprzedania kiecke
Zobacz załącznik 243496
Juz pisalam na oddam,zamienie sprzedam ale widze ze tu czesciej wpadacie
Rozm. 36-38
Raz noszona na moich poprawinach.
Niestety na mnie juz mala
Pozdrawiam wszystkie mamusie :*
Widze ze tu ruch od samego rana!
Pogoda piekna warto rano wstac!!
Mam do sprzedania kiecke
Zobacz załącznik 243496
Juz pisalam na oddam,zamienie sprzedam ale widze ze tu czesciej wpadacie
Rozm. 36-38
Raz noszona na moich poprawinach.
Niestety na mnie juz mala
Pozdrawiam wszystkie mamusie :*
S
sandrulińska
Gość
asieńka ja zrobiłam raptem 4 zdjęcia i wszystkie rozmyta
potem już jakos nie miałam jak
tak to jest jak mojego A nie ma z nami , bo on zawsze za fotografa robi
więc to ja dziewczyny prosz Was o fotki
mój e-mail adei123@tlen.pl

potem już jakos nie miałam jak
tak to jest jak mojego A nie ma z nami , bo on zawsze za fotografa robi
więc to ja dziewczyny prosz Was o fotki
mój e-mail adei123@tlen.plsylllwiaaa
Fanka BB :)
Witam porannie:-) Ale sie dzis wyspalam;-) chlopaki dali mi pospac do 10:-) Pogoda dalej cud-miod:-) Zaraz tez kosimy trawnik hihi;-)
A no z checia bym sie przprowadzila
Ale W ma tu prace na miejscu
Ech...
Heheprosta sprawa przeprowadz sie do Galway ..hihih
A no z checia bym sie przprowadzila
Ale W ma tu prace na miejscu
Ech...
wilwia
Hello mamunie:-)
Pauletta dzieki za super imprezke wczoraj,Agusiek co Ty masz do tego torta,przeciec on byl przepyszny
MartaF wloski pierwsa klasa
Martysia
[FONT=trebuchet ms,geneva]Cieszy się Jezus Chrystus,
Cieszy się Matka Święta,
Bo dziś do rodziny Bożej
Zostajesz w końcu przyjęta.
Przyjmiesz Jezusa,
Krew i ciało w postaci
Opłatka białego
I od tej chwili będziesz
Wybranym dzieckiem Jego.[/FONT]
Witam rowniez na forum nowa mamusie.
Dzien dzis piekny to i humor dobry:-)Moi dwaj mezczyzni sobie chrapia w lozeczku...slodki widok:-)A dzisiaj lokatorzy wylatuja do Pl,tzn maja wyleciec jesli pyl wulkaniczny w tym nie przeszkodzi.
Wczoraj K wysprzatal pieknie podworeczko(choc jeszcze troszke mu zostalo)wiec trza zakupic grilla(stary sie rozlecial)i zorganizowac jakis piknik:-)
Pauletta dzieki za super imprezke wczoraj,Agusiek co Ty masz do tego torta,przeciec on byl przepyszny

MartaF wloski pierwsa klasa

Martysia
[FONT=trebuchet ms,geneva]Cieszy się Jezus Chrystus,
Cieszy się Matka Święta,
Bo dziś do rodziny Bożej
Zostajesz w końcu przyjęta.
Przyjmiesz Jezusa,
Krew i ciało w postaci
Opłatka białego
I od tej chwili będziesz
Wybranym dzieckiem Jego.[/FONT]
Witam rowniez na forum nowa mamusie.
Dzien dzis piekny to i humor dobry:-)Moi dwaj mezczyzni sobie chrapia w lozeczku...slodki widok:-)A dzisiaj lokatorzy wylatuja do Pl,tzn maja wyleciec jesli pyl wulkaniczny w tym nie przeszkodzi.
Wczoraj K wysprzatal pieknie podworeczko(choc jeszcze troszke mu zostalo)wiec trza zakupic grilla(stary sie rozlecial)i zorganizowac jakis piknik:-)

kasiuleczka25
hej Dziewczyny:-)
Jejku jaka dzis piékna pogoda
az chce sie cos robic...
Ale niestety moja Panieneczké dopadl wirus jakis... katarek i goráczka:-(méczymy sie z tym juz ponad tydzien,dzis trzeci dzien jestesmy na antybiotyku no i juz widze malá poprawe naszczescie:-).
A teraz cos o sobie... nawet nie wiem od czego mam zaczac...;-)
Hmmm...wiec w Irnandii mieszkamy juz 3 lata i 10 miechów, najpierw wyládowalismy w Dublinie tam tez troszké pracowalam nio i zaszlam w ciáze. Gdy sie o tym dowiedzielismy postanowilismy sie przeprowadzic w okolice Galway.Wyládowalimy w Oranmore,póxniej przeprowadzilismy sie do Tuam a od lipca zeszego roku znowu mieszkamy w Oranmorowni.Urodzilam w Galway, moje malenstwo przyszlo na swiat w listopadzie 2007 roku(waga 3480, wzrost 51) i zowie sie Olivka he he teraz vel. Gadula bo od samego rana nawija jak nakrecona:-)
OOoo ale sie rozpisalam na poczatek chyba tyle wystarczy;-)
Udanego dnia Wam zycze!!!
Jejku jaka dzis piékna pogoda
az chce sie cos robic...Ale niestety moja Panieneczké dopadl wirus jakis... katarek i goráczka:-(méczymy sie z tym juz ponad tydzien,dzis trzeci dzien jestesmy na antybiotyku no i juz widze malá poprawe naszczescie:-).
A teraz cos o sobie... nawet nie wiem od czego mam zaczac...;-)
Hmmm...wiec w Irnandii mieszkamy juz 3 lata i 10 miechów, najpierw wyládowalismy w Dublinie tam tez troszké pracowalam nio i zaszlam w ciáze. Gdy sie o tym dowiedzielismy postanowilismy sie przeprowadzic w okolice Galway.Wyládowalimy w Oranmore,póxniej przeprowadzilismy sie do Tuam a od lipca zeszego roku znowu mieszkamy w Oranmorowni.Urodzilam w Galway, moje malenstwo przyszlo na swiat w listopadzie 2007 roku(waga 3480, wzrost 51) i zowie sie Olivka he he teraz vel. Gadula bo od samego rana nawija jak nakrecona:-)
OOoo ale sie rozpisalam na poczatek chyba tyle wystarczy;-)
Udanego dnia Wam zycze!!!
Heh Wilwia bo jakbym napisala ze byl przepyszny i nigdy takiego nie jadlam to jakby to wygladalo 

tylko o to mi chodzilo;-) dobry byl dobry

pauletta a co to za winko bylo???
Albo cos mi dosypalas
bo snilo mi sie ze pojechalam na wozku inwalidzkim do dansa....na golasa

a najlepsze ze na parkingu zamiast samochodow staly krzesla, a na nich siedziala cala zgraja starych piernikow (i bynajmniej nie mam ciastek na mysli) i robili mi zdjecia telefonami buuuuuu

boszeeeee mam nadzieje ze to byl sen, bo bylo ciemno

masakra

tylko o to mi chodzilo;-) dobry byl dobry

pauletta a co to za winko bylo???
Albo cos mi dosypalas
bo snilo mi sie ze pojechalam na wozku inwalidzkim do dansa....na golasa

a najlepsze ze na parkingu zamiast samochodow staly krzesla, a na nich siedziala cala zgraja starych piernikow (i bynajmniej nie mam ciastek na mysli) i robili mi zdjecia telefonami buuuuuu

boszeeeee mam nadzieje ze to byl sen, bo bylo ciemno

masakra
reklama
lady_Zgaga
Hello
ale sobie dzisiaj pospalysmy z Ada
Juz nie pamietam, kiedy ostatni raz moje dziecko spalo do 9.40
I sniadanie cale zjadla
Yyyy...
Pauletta, jeszcze raz dzieki za imprezke:-) I sprostuj poprzednia informacje, co do "gadzeciku" ode mnie

Madbebe, ja Cie baaaardzo przepraszam ale wczoraj z rana malo mnie na forum bylo a pozniej wcale az do dzisiaj
I jesli Lubiczanka Ci jeszcze nie przeslala tych info, to ja zaraz poszperam i znajde i przesle Ci
Marta, bardzo ladnie Ci ten kolor wyszedl!!! Ja, jak jeszcze robilam sie na blondyne, to nigdy tak fajnie nie wychodzilo
Ale to tez duzo zalezy od gatunku wlosa. Moje sa puchate i... i... glupie!!!!
Margarittko, przekaz Martynce najserdeczniejsze zyczenia i gratulacje z okazji Pierwszej Komunii Swietej. Niech zawsze jest taka grzeczna, mila i kochana a Bozia jej to wynagrodzi
:-) Czekamy na fotki z tego waznego dnia;-)
A ja mam dylemat jak stad do Wąchocka

Wczoraj powiedzielismy naszemu landlordowi, ze sie przeprowadzamy i... zjechal nam z cena. I to tak zjechal, ze teraz propozycja zostania jest prawie tak samo atrakcyjna jak propozycja wyprowadzki. [To szczegol, ze jak wczesniej go pytalismy, to zjechal nam 25€ i powiedzial, ze wiecej juz absolutnie nie moze, bo kredyt splaca].
No i ja to taka glupia jestem, bo mi szkoda go tak zostawic. nie narzekalam na niego mieszkajac tu rok i prawie 9 mies!
I nie wiem. Ale A. dzisiaj wczesnie wraca, takze jeszcze obgadamy na spokojnie i rozwazymy wszystkie za i przeciw!
No, uciekam obiad zmontowac
Milej niedziellllli
ale sobie dzisiaj pospalysmy z Ada
Juz nie pamietam, kiedy ostatni raz moje dziecko spalo do 9.40
I sniadanie cale zjadla
Yyyy...Pauletta, jeszcze raz dzieki za imprezke:-) I sprostuj poprzednia informacje, co do "gadzeciku" ode mnie

Madbebe, ja Cie baaaardzo przepraszam ale wczoraj z rana malo mnie na forum bylo a pozniej wcale az do dzisiaj
I jesli Lubiczanka Ci jeszcze nie przeslala tych info, to ja zaraz poszperam i znajde i przesle CiMarta, bardzo ladnie Ci ten kolor wyszedl!!! Ja, jak jeszcze robilam sie na blondyne, to nigdy tak fajnie nie wychodzilo
Ale to tez duzo zalezy od gatunku wlosa. Moje sa puchate i... i... glupie!!!!Margarittko, przekaz Martynce najserdeczniejsze zyczenia i gratulacje z okazji Pierwszej Komunii Swietej. Niech zawsze jest taka grzeczna, mila i kochana a Bozia jej to wynagrodzi
:-) Czekamy na fotki z tego waznego dnia;-)A ja mam dylemat jak stad do Wąchocka

Wczoraj powiedzielismy naszemu landlordowi, ze sie przeprowadzamy i... zjechal nam z cena. I to tak zjechal, ze teraz propozycja zostania jest prawie tak samo atrakcyjna jak propozycja wyprowadzki. [To szczegol, ze jak wczesniej go pytalismy, to zjechal nam 25€ i powiedzial, ze wiecej juz absolutnie nie moze, bo kredyt splaca].No i ja to taka glupia jestem, bo mi szkoda go tak zostawic. nie narzekalam na niego mieszkajac tu rok i prawie 9 mies!
I nie wiem. Ale A. dzisiaj wczesnie wraca, takze jeszcze obgadamy na spokojnie i rozwazymy wszystkie za i przeciw!
No, uciekam obiad zmontowac
Milej niedziellllli