Ja tez lubie przeprowadzki, bo inaczej sila by mnie z domu nie wyprowadzili

Tym bardziej w drugiej polowie osmego miesiaca (bo to tak bedzie w dniu wyprowadzki).
Ale, ze ja lubie zmiany, to pozostaje mi poza wielka uciecha strach czy dam rade sie z tym wszystkim, co nam sie uzbieralo ogarnac...
na pewno dasz radę ;-)
ja pod koniec 8ego m-ca miałam dwie przeprowadzki.jedną zaplanowaną a drugą przymusową,bo nam mieszkanie które wynajmowaliśmy zalało.
Mówisz lubisz przeprowadzki??ja nie cierpię.pewnie dlatego,że przeprowadzałam się już za dużo razy
Emilli78 niestety też Ci nie pomogę.
Ale jak usłyszałam o historii Twojej szwagierki to mi się skojarzyła historia mojej siostry :-(
nie wiem sama co Ci poradzic,bo sama nie wiem jak pomóc swojej siostrze.
facet wykańcza ją psychicznie.wmawia jej,że go zdradza itp.a ona grzecznie siedzi w domu,wychowuje mu dziecko,sprząta gotuje,e ten nie musi ruszyc nawet palcem.
chodzi tylko do pracy i śpi.
nie mam pojęcia co mam zrobic :-(
Przepraszam Emilli powinnam Ci doradzic,a tymczasem wylewam swoje żale :-(
Wczoraj wieczorem moja maluda mnie zaskoczyla nie chciala na noc pieluszki( po dwoch probach walki z pampersami w koncu sie udalo, od miesiaca wola juz siusiu i kupke, ale na spacery i na noc jeszcze zakladalam w razie w...) wiec slysze rano wolanie z pokoiku mamusiu siusiuuu...- wiec to chyba juz bedzie calkowite pozegnanie pieluch hurrraaaaa
brawa dla córeczki.
crazy girl ja też jestem ciekawa wózia :-)
dziewczyny ratunku-gardlo mnie boli :-
-
-(jak moge se poleczyc karmiac cyckiem?pilam herbate z miodem i cytryna ale nie wiem co jeszcze.Qrcze,tylko tego brakowalo
ostatnio też mialam z tym problem,wiec piłam mleko z miodem,smarowałam klatkę piersiowa vick vaporum i w aptece kupiłam ziołowe tabletki własnie od bólu gardła z firmy JAKEMANS "Throat&Chest" pomogły :-):-)
Renni udanego wypoczynku.aż zazdroszczę,bo tu coś słonca nie widac i nie widac

Moj brzdąc już śpi.Ciężko jej zasypiac przez to zabkowanie.
kurcze kiedy ten pszy ząbek wyjdzie w końcu :-(