Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
).Ja dziś z przedszkola do domu nie wracałam tylko poszłam do Dyty zobaczyc czy jej chata jeszcze stoi
Wsio w porządeczku:-)Stamtąd po Radka i do Dylana
kaszle i dziś na 17-tą z tatą do lekarza idzie,na bank bez antybiotyku się nie obędzie
Słucha jej,na tyle ile rozumie oczywiście:-)
Jak nie dostanę back to school to masakra

no ja niby z PL konta placilamdobry!
ja sie tylko witam bo nastroje jakies lewe mam od wczoraj i nie bede smecic..;-)
ewelcia-z tego co pamietam to w allegro ustawiasz konfiguracje ze swoim kontem bankowym czy jakos tak;ale to chyba tylko PL konta obsluguje
Ja zawsze robie przelew na konto bezposrednio i tyle..Nie ma to jak ebay..;-)
Milego dzionka Wam!

Sie kolor wyzarl...
Ale bynajmniej to slowo srednio mi sie kojarzylo z taka, co to w domu nie usiedzi

To tak jak na Patryku(...) Dzisiaj slicznie pospala:-) z czego sie ciesze bo sie wyspalam:-)
Od pn. jest juz w swoim pokoju-nie zrobilo to na niej wiekszego wrazenia:-)(...)
chociaż początkowo przy karmieniu oglądał szafę ze zdziwienia ;-) a tak to wszystko git! A nasz pokój bez łóżeczka jest teraz jakiś mega duży i pustawy
chyba muszę jakoś go przemeblować..hmm..Kamcia - ja jestem na TAK za Limerick, delta jak dla mnie była spoko - Patryk coraz większy i bardziej kumaty to myślę, że cosik skorzysta tym razem(...)Tak wogóle wpadłam na pomysł że jakby była pogoda na Dzień Dziecka wybrac sie do Limerick do Delty mozemy sie razem zorganizowac i zrobic dzieciecy dzien. Lub jesli dla Was za daleko moze gdzies w Galway monkey bussines czy cos??)

Lady - ja mam wrażenie, że teraz jest cała masa tych g... Ledwo umyłam wczoraj samochód a już ich pełno dziś na nimWiecie co?
Przedwczoraj na ogrodku ptak mi nasral na suszace sie bordowe przescieradlo (patrzac na ilosc ptasich gowien na moich meblach ogrodowych, piaskownicy i basenie Ady musimy chyba mieszkac na ich trasie przelotowej). No i wrzucilam to przescieradlo jeszcze raz do prania. Teraz juz nie jest osrane ale w tym miejscu ma jasna plameSie kolor wyzarl...
(...)
nawet na szybie mojej chałupki - i to w górnej części okna, które ma lekki daszek! Jakieś akrobacje musiał poczynić ten ptaszor 

:-

Tak jak Witia całą drogę do MB się cieszył jakby mu kto w gacie narobił że on gdziekolwiek idzie tak powrotną drogę miałam masakryczną istna gehenna 

całą drogę nawet nie można tego płaczem nazwać on się darł rzucał na ziemię wyrywał i chciał na ręce albo sie do wóżka ładował nie chciał stanąć na podnóżku i jechać on chciał w środku
w końcu właściwie całą większość drogi niosłam go na barana co i tak mu się nie podobało i próbował się wyrywać cały czas się drąc
wyglądam jakby mi kto tapir na głowie trzasnął 

dopiero przy rondzie koło mnie łaskawie dał się nieść na barana i na chwilę miałam błogą ciszę dopóki nie zobaczył że skręcamy w osiedle i znowu wrzask
jak doszłam do domu położyłam na kanapie dałam gofra w rękę to nei skończył go jeść i zasnął :-) myślałam że odpocznę chwilę bo autentycznie suchego kawałka skóry na mnie nie było tak się spociłam to mała się obudziła
właśnie mi się tu buntuje na kanapie
LITOŚCI :-
:-( Ale Dopiero jak wrocilismy doprowadzil mnie do bialej goraczki. Spiacy byl ale darl ryjca tak,ze szok! I ciagle na rece tylko...nic nie moglam zrobic. Tak sie trasznie wk....ze az bylam niedelikatna z nim troche i strasznie sie wydzieralam...:-( Ale naprawde....od kilku dni jakby diabel w niego wstapil. Jest taki strasznie niegrzeczny i placzliwy!
Aaron wrocil to go na chwile zabral ale zasnal dopiero 5 minut temu...
Wspolczuje....Ale powiem ci,ze Anity Adrian tez plakal ala droge do domu...Juz chyba ze zmeczenia.