Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem za bardzo, o co chodzi z tym scieraniem. Moje kolka wygladaja normalnie. Jesli chcialabys je ewentualnie zobaczyc tak z bliska, to moge fote pstryknac;-)dzieki laski za odpowiedz..a powiedzcie mi..czy tylne kolka scieraja sie ?? haha mam 100 pytan... no i czy to oparcie chociaz lekko sie odchyla do tylu..juz nie musi byc na plasko ale tak na pol lezaco ..bo ja juz sama nie wiem jaki wozek chce i szukam wszedzie ..![]()
ale tak jak napisala zgaga jest wygodnie wyprofilowane... w kazdym badz razie antek na niewygode nie narzeka:-)
mial miec dzis wolne ale baba wczoraj o 21 zadzwonila ze jest jej potrzebny chociaz na 3-4h i pojchal....ma jeszcze dzis po poludniu prac tapicerke w aucie bo wypozyczylismy wczoraj odkurzacz pioracy ze znajomymi,oni wczoraj prali dywany w domu....Nie pieklam, bo juz za pozno bylo. Ale wczoraj zakupilam sobie make pszenna (wroclawska:-)) i na urodziny Ady sprobuje zaszalec. Dam napewno znac:-):-)Lady Zgaga jak makowiec?
pieklas w ogole? bo nic sie nie chwalisz;-)
No i ma lekka asymetrie, ale z rehabilitacja nie bedziemy sie spieszyc, bo male dzieci czasem sie tak ukladaja i mysle, ze to nie powod do paniki. Tym bardziej, ze on sie uklada czasem w jedna czasem w druga strone. Czekam tylko na paszport i wyrywam stad do PL porobic mu wszystkie badania, bo juz osiwialam z tego wszystkiego :-(
Echhh...