reklama

Mamy z Irlandii!!

dzien dobry

uwielbiam ciepełko:cool2:

pranko juz schnie, Niki poszła spać- to jest ten czas , który lubię:sorry2::-D

Tichonkowa moze zle numera wybierałaś:sorry2::-D nie no- gadałam troche:sorry2: ze tez w tym czasie musiałaś.Ale masz inne srodki kontaktu :-p ze mną oczywiscie:cool2:
Zdrówka dla męzowskiego. I z kaski wyskoczyc musiał:sorry:

anineczko tak se myśle czy ja bylabym az tak zadowolona z placu zabaw pod nosem... znaczy chyba na pewno,ale za jakieś 2 lata :-D

lubiczanko moc była ze mną , bo przezyłam:-D zresztą juz przywykłam chyba:sorry:

zdrówka dla chorowitków zyczę.

A dla wszystkich miłego dnia.

reklama
Aduniu kochana wybacz prosze ciotce spoznialstwo, choc to nie z jej wizny a z winy neta :-p;-)
Z okazji 2 urodzinek zyczymy Ci z Nikosiem:
Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni i każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!​

[video=youtube;1xwvd9pO-3U]http://www.youtube.com/watch?v=1xwvd9pO-3U[/video]

STO LAT!!!!

A wszystkim chorowitkom duzo zdrowka :-)

Ostatnia edycja:
witam

Szymek znowu gorzej:( ale koleżanka dała mi flegamine i eurespal i mam nadzieje ze tym razem będzie bez antybiotyku:)
lece sprzątac bo sie troche nazbierało:/

dziewczyny powiedzcie,prosze,kiedy jest jakis bilans u nurse?-jest cos przed roczkiem?bo zmienilam przychodnie w lutym i z tej nowej nikt sie jeszcze do mnie nie odezwal,a tu za 2miesiace znowu zmiana..:eek:

Tichonkowa moze zle numera wybierałaś:sorry2::-D nie no- gadałam troche:sorry2: ze tez w tym czasie musiałaś.Ale masz inne srodki kontaktu :-p ze mną oczywiscie:cool2:
:-DNo tosz,przecież pisałam,że netu nie miałam,dlatego do Ciebie dzwoniłam:-D:-DInaczej się skontaktować nie mogłam:-DOj,ciotka,ciotka:sorry2::-D
A ja wygrałam bój z gołąbkami:tak:Nawet mi dziś z kapustą super poszło,liście same zeskakiwały normalnie:-D
Wsadziłam je do kuchenki i jeszcze plac zabaw w tym czasie z Radkiem zaliczyliśmy:tak:Właśnie zaraz będziemy pałaszować:-pIdę mojego starego zdechlaka obudzić,tylko czy on je przełknie:confused::shocked2::sorry:Masakre ma na gardle i tak jak mówiłam-angina:wściekła/y:

Witam laseczki
Ja juz po pracy odpoczywam, ostatnio zmęczona jestem jak nic:/
Ogladam Majke relaksik:)
Duzo zdrówka dla chorowtików !!
Nie zazdroszcze rannego wstawania , ja jak wstaje rano do pracy o 6 to jestem senna jak nic:/lo
Jeszcze załączam zdjecia z Dnia dziecka fajnie bylo w Delta, a kazruzela wypas nawet ja jezdzilam z Olivierem polecam wam !!:)

Załączniki

• DSCN13354444.jpg
    DSCN13354444.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCN1318333.jpg
    DSCN1318333.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN1292111.jpg
    DSCN1292111.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCN13296666.jpg
    DSCN13296666.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN13535555.jpg
    DSCN13535555.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN1297222.jpg
    DSCN1297222.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Ka.M`cia-hmmm,czyli wygladaloby na to ze zdarze przep przeprowadzka o ile mnie 'zaprosza' w terminie..To list przychodzi czy jak?Bo mnie w sumie byla nurse nie pytala o dokladny adres,tylko namierzyla najblizszy osrodek i mowila ze tam przesle malej karte:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry