reklama

Mamy z Irlandii!!

Jeszcze raz wielkie dzieki za zyczenia dla Adusi!!!

Dla tych, ktore zapomnialy... Dzisiaj wielki final You Can Dance!!!

Ja juz sie z Wami na dzisiaj zegnam. Zaraz zasiade w moim fotelu z pyszna herbatka i wstane dopiero po YCD ;-) No chyba, ze mnie pecherz wczesniej do kibla pogoni:eek::-D
To dobrej nocy

reklama
Mamo Ady moje szkraby sa obydwa on the brige.Masz racje w poprzek.Kurcze jakos mi to nie ulatwia funkcjonowania bo jedno mam bardzo wysoko a drugie nisko.Wiec utrudnia mi wykonywanie czynnosci.Mam nadzieje ze przewroca sie znow do nastepnej wizyty i poczuje troszke ulge bo jakdla mnie ta pozycja jest najciezsza...

Witam laseczki
a j po pracy poszlam z kolezankami do kina na seks w wielkim miescie i fajnie bylo potem drineczek w G hotel i do domu hi ogl final YCD omal nie zapomnialam.
Laski z Galway możecie mi polecic jakas dziewczyne co robi paznokcie (dobrze i dokladnie) bo 3razyM wyjezdza i mam bube:/
Oli dostal paczke z polski od babci hi i cieszy sie jak nic a w tym ten zegar do nauki godzin, slodycze, kolorowanki na Dzien dziecka:)
Dobrej nocki życze

Mamo Ady - wspolczuje, cos mi wiadomo o takiej pozycji malucha,
gastone - wiem co czujesz a Ty to juz podwojnie :-), Asia byla tak ulozona do samego konca sie nie obrocila i dlatego cesarka byla konieczna, ale u Ciebie to chyba i bez takiego ulozenia będzie
Lady Zgaga- STO LAT, STO LAT DLA ADULINKI- usmiechu i zdrowka

Mialam juz isc spac ale po YCD mi sie odechcialo:-) Genialny odcinek!
I chyba pierwszy raz tak mialam, ze bylo mi totalnie obojetne, kto wygra, bo oboje byli niesamowici!!!:tak:

Gastone, dzieki za doinformowanie. Teraz juz wiem, o co kaman;-) I zawsze to o jeden angielski medyczny termin wiecej w moim prywatnym slowniku:-D:-D:-D
Co do pozycji, to domyslam sie, ze przy 2 dzieci tak ulozonych moze byc ciezko. Mnie w sumie nie jest- nawet mam wrazenie, ze chyba lepiej niz jak maly byl glowka w dol. Przynajmniej mi kopyt pod zebra nie wbija. Zobaczymy, co bedzie dalej- ma na zmiane jeszcze 7 tyg. A dzisiaj po wizycie tak mi po brzuchu wedruje, ze moze juz sie "naprawil":confused::-D
Tak czy inaczej, mam nadzieje, ze cesarka sie to nie skonczy:sorry:

Bylam przed chwilka na ogrodku i tak mi cudownie latem zapachnialo:sorry:
Jutro tez ma tak byc i do tego A. ma wolne:-) I wyplata jutro wplynie:-):-) I w domu zladujemy pewnie wieczorkiem, bo jedziemy gdzies w plener:-):-):-)

A tak w ogole, to spotkalam sie dzisiaj na podjezdzie z moja przyszla landlady i powiedziala, ze... jutro wieczorem dadza nam klucze!!!!:-):-):-):-) Ciesze sie jak dziecko!!!

To do jutra dziewczynki, chociaz nie obiecuje, ze uda mi sie cos naskrobac.
Dobranoc

Dzien doberek :-) ło matko ja pierwsza :szok: no ale Zuzka wstała przed siódmą i nie chciała spać to musiałam się ewakuować z sypialni bo W w nocy do nas przyczłapał i nie chciałam go budzić :sorry2: kurcze młoda podłapała katar od Wiktora :-( na szczęście nie jest jakiś zapychający i może jeszcze przez nosek oddychać tylko że charczy okropnie :sorry2: no nic to zmykam ogarnąć chatkę miłego dnia wszystkim :tak::-)

Dzień dobry
U nas też mała przed siódmą wstała i już nie dała mamusi posapać:no:, wędrowała po naszym łóżku, więc przeniosłam ją do jej łóżeczka, więc krzyczała na mnie:eek::sorry:. U nas też dzień zapowiada się ładnie.
Pauletta zdrówka dla dzieciaczków

Miłego dzionka

Hello
Moje dziecko dzisiaj znowu dzisiaj o fantastycznej porze wstalo:eek: Tym razem o 6.30. Zawsze to lepiej niz 5.30. Ja juz nie wiem, o co chodzi. Zawsze spala przynajmniej do 7.30 a od jakiegos czasu tak wszesnie wstaje...:-( Ale pociesza mnie to, ze przynajmniej drzemke zalicza w ciagu dnia i niech tak jak najdluzej zostanie.

No i pogoda, jak narazie nie jest taka, jak miala byc:eek: Poczekamy i zobaczymy. Do 11. przynajmniej i tak musze siedziec w domu, bo A. wybyl zalatwiac swoje "biznesy" i kolo 2 godz. mu zejdzie:-D

To milego dnia

Bry:-)
A ja po pierwsze mam chorego męża w domu:szok::dry:,po drugie gołąbki do walczenia cały dzień:szok::szok::eek::sorry2: a po trzecie jak zaraz nie wyjdę z domu to się na bank spóźnimy do przedszkola:baffled:.Tak więc(żeby nie zaczynać zdania od samego "więc":-D)miłego dnia wszystkim życzę i leeeecę:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry