reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się przed pracą:(((
Anineczko-ale Ci teraz dobrze z tym placem zabaw-zazdrość we mnie nie skłamana:)
Margaritta-przyjemnej wizyty u dentysty:)Niech moc będzie z Tobą:)
Ewelcia-łądnie tak swe dziecię wykańczać?;)))Niech sobie pośpi
A my wróciliśmy ze spacerku,na którym poszliśmy do jubilera i przebiliśmy uszka Dadziuni(to nic,że skłamałam,że we wrześniu kończy 7 lat:P)lodziki były też,a zaraz trzeba się szykować do pracy:/.yczę Wam miłej reszty dnia i fajnego wieczorku:)

reklama
lubiczanka nie mów ze uwierzyli ze Dadzia taka stara:))))))

a ja nie moge wytrzymac w tej gorączce:(((aż mi slabo:P do tego dużo sprzątania bo stary wziął sie w koncu za kuchnie i przedpokkój

Dziewczynki
Wszystkim Wam baaaardzo dziekuje w imieniu Adulinki (i swoim) za zyczonka:-):-)
Moja dziewczynka ma juz 2 latka:shocked2::-) A 2 lata temu o tej porze zwijalam sie z bolu, zeby o 21.48 oszalec ze szczescia!!!:-D:-D:-D

Na wizycie wszystko ok. Tylko znowu jakas infekcje w moczu wykazalo:eek: Na wadze +7 kg:sorry: Cisnienie ksiazkowe. Maly nie lezy juz glowka do dolu tylko "on the bridge" cokolwiek to oznacza:confused: W poprzek? Glowka do gory? Do gory raczej nie, bo czuje go bardziej po bokach. Eeee, sie jeszcze naprawi;-):-)
Ide teraz z Adula na ogrod wyprobowac prezenciki a jak tatus wroci, to bedzie tort, bo juz go zwachalam w lodowce:-D I o swieczkach tez nie zapomnial;-) Kochany tatus...
To do pozniej, papa

Lady Zgago , i my rowniez zyczymy TWOJEJ CÓRCI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!!

a my juz tez jeden spacerek zaliczylysmy, przyszlysmy do domku cosik skonsumowac i zaraz znowu na drugi spacerek trzeba korzystac z tej pogody jak najwiecej bo ponoc od jutra ma byc pochmurnie.
Nio a ja od rana doslownie nie moglam sie podniesc, wczoraj tak swietowalam dzien dziecka:-)drinkujác ze znajomymi( a wypilam tylko 3 malutkie drinki ha ha no i o te 2 za duzo:-p)utwierdzilam sie w przekonaniu ze alkohol jednak nie jest dla mnie:dry:,(i nastepne picie dopiero przewiduje w sylwestra:cool2:)Naprawde dziwie sie ze co niektorzy mogá wypic ponad litra na glowe a na drugi dzien nie umierajá.:szok:

lady zgaga wszystkiego NAJ dla Ady :-) samej slodyczy i usmiechu na buzce!Szkoda,ze dzis tak wyszlo, ale widzisz,choroby nie da sie przewidziec.Bylam u GP i mam mocne zapalenie zatok, dostalam az 3 leki!I na dniach powinno mi sie poprawic :-) wiec moze jakos na przyszly tydzien sie zgadamy?

Ja tylko wpadam i wypadam, nie mam sil siedziec, ledwo do lekarza dojechalam. Milego wieczorku laski

witam wieczorkiem
Wszystkiego najlepszego dla Ady z okazji 2 urodzinek..obyś zawsze byla usmiechnieta i wesola...:)
Zobacz załącznik 252207

widze ze nie tylko ja przebijalam uszka ..haha..dzisiaj Ewunia tez miala przebijane uszka i byla bardzo dzielna..:)
za mamusia oczywiscie..haha..
a ja mam nowa fryzurke ..musze jutro strzelic fotke i pokazac sie..:)

Lubiczanka..a dlaczego corce musialas dodawac lat...?? nie przebiliby jej uszek jakby miala mniej??

reklama
Dziecko wykąpane, najedzone;-). Czekamy na tatusia i idziemy chyba spać.

Dobrej nocy dziewczynki

Co do przebijania uszek: moja koleżanka chciała małej przebić i musiała pokazać książeczkę szczepień a mała miała rok. Pokazali, ale i tak nic z tego nie wyszło, bo mała się przestraszyła i nie chciała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry