reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
No to sie zbieram do szpitala.
Pogoda fajna(?) i dzien sie milo zapowiada.
Tylko moj humor zostal powaznie narazony o 5.30:growl::growl::growl:
I mniej wiecej od tej wlasnie godziny juz nie spie.
Dodam, ze od 3. do 4. tez mialam przerwe...:wściekła/y:
Dobra, damy rade...

Mamo Ady i Julianka- do mnie do mnie do mnie przyjedz!!!! Ja ja ja zapraszam!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Bede!!!:-):-)

Zgaga do mnie tez na kawke mozesz wpasc:) Bede po 3 w domu:)
Kamcia, Ciebie innym razem nawiedze, bo o 3. to ja planuje juz byc w domku albo w drodze do domku:sorry:
Ale dziekuje za zaproszenie

Lady Zgaga do mnie oczywiście zaproszenie masz otwarte nawet się pytać nei musisz :tak::-):-)
:-)

To milego dnia

reklama
Moniadan szczęśliwego lotu
Lady Zgago a ile Ty tych kawek dzisiaj zaliczysz???:-D:-D:-D To niezdrowo;-)

Andzia wstała po siódmej i się bawi, nastawiłam pranie. Gorąco się u nas zapowiada, pożyjemy zobaczymy:-).

Miłego dnia dziewczynki

D.dobry!
Buziak Adulince w urodzinki!

2.jpg
I milego dnia Wam!

Witam:)
LadyZgaga-100lat dla Adusi-uśmiechu na pięknej buzce i kolorowego każdego dnia:)))A Tobie udanej wizyty w szpitalu
Ale mi wczoraj było dobrze-po powrocie z pracy gorąca(nawet baaardzo)kąpiel,potem lodziki...Nie jest tak zle z tą pracą;)
Ewelcia,Pauletta-no Wasze Maluszki wiedzą jak rozerwać mamusie;)))
Marta-o dziwo stwierdzam,że po moim powrocie do pracy też mi się doskonale śpi:)))
Uciekam potowarzyszyć Mamusi przy śniadanku a Wam miłego dnia życzę

Witam się:-)
Gorąco się robi:tak:A ja na jutro zaplanowałam robienie gołąbków:shocked2:Żebym się tylko nie zapaliła przy tej kapuście:eek:Nienawidzę parzenia kapuchy i jeszcze w tak ciepły dzień:dry:A w ogóle gołąbki to robota na cały dzień:wściekła/y:Ale głosy proszące od dawna już do mnie docierają więc trza się wziąć

Lady Zgago,dla Adusi Wszystkiego najlepszego,zdrówka,słodyczy i zabawek:-)

2.jpg

Witam sie i ja.A u nas jakos sie nie zapowidna gorac.Wrecz przeciwnie niebo zachmurzone chyba padac bedzie.Uciekam na sniadanko a potemna chwike do limericku po lozeczko i sobiejakas poscielnowa sprawic bo mi sie kolorow w lozku zachcialo.Milego dnia.

I wszystkiego najlepszego dla Adulinki!!!

Dzień doberek :-) słoneczko świeci , humorek dopisuje Zuzia właśnie ucina poranną drzemkę Wiktor kombinuje coś w swoim pokoju :sorry2: wczoraj poszłam wcześniej spać żeby dłużej sobie pospać a jestem jeszcze bardziej zmęczona i tak za każdym razem kiedy ja się wreszcie nauczę żeby nie kłaść się wcześniej bo to mi nic nie daje :eek::dry: a teraz tylko mi się non stop papa drze i oczy łzawią przez to :sorry2:
Ewelcia no nasze pociechy mają nie złe ciśnienie w gaciach :-D:-D:-D:-D
Dla Adulinki STO LAT STO LAT :-D
Zobacz załącznik 252107

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry