reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku tak tak to ta moja mała słodziutka Zuzia :-D:-D:-D:-D
A ja się objadam na noc galaretką agrestową z bitą śmietaną i teraz mam jeszcze ochotę na tosty z salami :eek:
Moniadan szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku :-)

Monia, szczesliwej podrozy. Mam nadzieje, ze przestanie padac i wszystkie problemy mieszkaniowe same sie rozwiaza (ewentualnie z mala pomoca):-) Czekamy na wiesci z Polandii
Larcia, wlasnie mialam pisac i pytac czy aktualne. No z mojej strony tak:tak: Tylko nie wiem standardowo, o ktorej bede, bo wiesz, jak tu z wizytami. Ja mam na 9.30, wiec jak juz bede po, to sie zaanonsuje;-)
Pauletta, a moze do Ciebie tez bym sie na kawosa wbila:confused: Zaprosisz?:sorry:

Dziewczynki, ja juz sie z Wami zegnam, bo sie musze poogarniac tu i owdzie przed wizyta w szpitalu:-D Poza tym dzisiaj sily i natchnienia brak wiec zaraz po zabiegach kosmetycznych uderzam w posciele.

Powiem Wam jeszcze tylko, ze moja sasiadka-przyszla landlady- wozi dzisiaj rzeczy od rana az milo. Moze jej nie tak milo wywozic jak mnie na to patrzec:-D:-D:-D Byle do piatku;-)

Anineczko-zapisane,zapraszamy:)))
ewelcia-to mi się reflektujcie szybciutko;)))
Marta.Kamcia-dobrzxe Wam,że się spotkałyście:))
Monidan-przyjemnej podróży
Pauletta-czy to Zuzienka????????????????????????
Tichonek-hihihihi

Witam wieczorkiem
Marta było bardzo miło, szkoda że wiecej lasek nie dało rady sie spotkac. Chociaz na karuzeli rozpoznała mnie Flipi:)
Było ogólnie suuuuper jutro wkleje zdjecia bo padam na pysk.
MoniaD udanej podrózy
Pauletta twoja Zuzia wie jak Ci uprzyjemnic życie hihihi
Zgaga do mnie tez na kawke mozesz wpasc:) Bede po 3 w domu:)
Misia nic tylko życzyc ci owocnych staran:)
Lubicznka nastepnym razem koniecznie musisz przyjechac:)
Dobranoc

Lady Zgaga do mnie oczywiście zaproszenie masz otwarte nawet się pytać nei musisz :tak::-):-)
lubiczanka:tak: to moja mała dama :-D
i ja się na dzisiaj już żegnam chyba się legnę spać wcześniej bo coś mi się kopara drze :sorry2::sorry2::sorry2: Dobranoc

Hejka
Chcialam powiedziec tylko dobranoc. Jak zwykle ostatnimi czasy....umieram juz i padam na pysk....nie mam sily na nic!!!! Chcialam usmazyc schaboszczaki na jutro ale tylko zaprawilam....nie dam rady.
Takze dobrej nocy i milego Dnia Dziecka jutro!! My jedziemy do Smythsa...Al dostanie.....LALKE!!!! Bede go uczyc,ze dzieciom nie robi sie bam bam po glowce tylko cacy cacy.....a oczka nie sluza do tego,zeby je wydlubywac....a wloski,zeby je wyrywac....ehh....co z niego wyrosnie!!!
heh - jakbyś pisała o Patryku :-D
A tak coś czułam, że albo już jesteś w ciąży albo Wam się już marzy...bo tak cosik nieraz nopomykałaś o braciszku dla Ala :-)
Mój słodziak niestety miał dziś spotkanie pierwszego stopnia z lekarzem a on tego nie znosi...napłakał się bidulek ale za to w poczekalni bawił się zabawkami albo zaczepiał starsze dzieci, które jakieś niechętne do zabawy były to czasem poraczkował do pani co miała otwartą torbę a w niej butelkę..heh..on lubi takie zabawki :-D w każdym razie rozdawał uśmiechy na prawo i lewo :happy2: słodziak mój kofaniutki :-)
A czy wiecie może do czego służą znaczki po 1 euro w maszynie stojącej w tesco? Bo mój m. kupował je myśląc, że to znaczki pocztowe! Ja jak zobaczyłam też tak myślałam..a tu zonk...przyszedł nam zwrot listu i mój m.na poczcie dowiedział się, że to nie są znaczki! Cholewcia a my tak kilka listów już wysłaliśmy...buuu..a ostatnio chyba formularz na MC :wściekła/y:
Z miłych wieści: mój skarbek chyba już kuma jak się pokazuje TAK!! Mało tego...wie co oznacza słowo Tak! Wczoraj moja siostra pyta go czy się wyspał a on patrzył na nią jakby słuchał jej uważnie i pokiwał głową w przód i w tył :szok: normalnie ubaw miałyśmy bo myślałyśmy, że to tak przypadkowo wyszło..ale dziś się powtórzyło w innym kontekście.. Jadł kaszkę i nagle się spiął jakby chciał kupkę..To pytam go chcesz "ee" a on parzy na mnie i pokiwał głową na tak :szok: wzięłam go na nocnik i zrobił :szok: Normalnie czad :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry