Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tylko nie wiem standardowo, o ktorej bede, bo wiesz, jak tu z wizytami. Ja mam na 9.30, wiec jak juz bede po, to sie zaanonsuje;-)
Zaprosisz?
Poza tym dzisiaj sily i natchnienia brak wiec zaraz po zabiegach kosmetycznych uderzam w posciele.

Byle do piatku;-)

:-):-)
to moja mała dama 

DobranocSzczesliwego lotu:-)Witam wieczorkiem
My juz prawie spakowani
Wyjezdzamy jutro rano
Do do napisania z Pl :-)

i do slownie po pachy...musialam go kapac przed 12heh - jakbyś pisała o PatrykuChcialam powiedziec tylko dobranoc. Jak zwykle ostatnimi czasy....umieram juz i padam na pysk....nie mam sily na nic!!!! Chcialam usmazyc schaboszczaki na jutro ale tylko zaprawilam....nie dam rady.
Takze dobrej nocy i milego Dnia Dziecka jutro!! My jedziemy do Smythsa...Al dostanie.....LALKE!!!! Bede go uczyc,ze dzieciom nie robi sie bam bam po glowce tylko cacy cacy.....a oczka nie sluza do tego,zeby je wydlubywac....a wloski,zeby je wyrywac....ehh....co z niego wyrosnie!!!

w każdym razie rozdawał uśmiechy na prawo i lewo
słodziak mój kofaniutki :-)
normalnie ubaw miałyśmy bo myślałyśmy, że to tak przypadkowo wyszło..ale dziś się powtórzyło w innym kontekście.. Jadł kaszkę i nagle się spiął jakby chciał kupkę..To pytam go chcesz "ee" a on parzy na mnie i pokiwał głową na tak
wzięłam go na nocnik i zrobił
Normalnie czad