reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Madbee A czysci wykladziny?? Serio?? Wow...to czad. Musze zapukac do nich o cennik wiec:tak::-)

Co do suwaczka to owszem owszem....decyzja zostala podjeta:-) A w sierpniu dlatego,ze jest jeszcze przed nami wesele siory Aarona- 400 gosci:szok: i chce sie zabawic!!! A potem do dziela!!
Stwierdzilam,ze nie ma na co czekac...chce miec 3 dzieci wiec kiedys trzeba je,ze tak powiem, zrobic! A ja bym chciala wrocic do pracy...kiedys....wiec im szybciej trzasniemy bobasy, tym szybciej powroce do swiata biznesu:-D No i stad decyzja! jednego sie tylko boje....snilo mi sie,zejestem w ciazy z trojaczkami:szok::szok::szok: Oby to nie bylo zadno proroctwo!!

Hej mamcie.Ze wzgledu na samopoczucie nie nadrabiam czytania.Mam nadzieje ze wszystko u was w porzadeczku.
Wszystkim dzieciaczkom zyce wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka.
Misia jedno zauwazylam tylko,widze ze staranka beda sie poczyniac wkrotce? Gratuluje kochana!
No to sie przywitalam ide odpocywac,choc mam juz dosc odpoczywania ale lekarz kazal,a i racje ma bo sil mi totalnie brak nawet na zalozenie bielizny..

Ja dziecko przyprowadziłam i idę walczyć o odzyskanie mojego mieszkania...Z pazurów tych kotów co mi latają wszędzie:baffled:I obiad wyczarować:sorry:
Dziś mi pani w przedszkolu powiedziała,że od piątku przedszkole zamknięte bo w poniedziałek Bank Holiday:eek:A co to ma wspólnego?Oni tam więcej przerw niż zajęć mają:sorry:
Gastone,siły i zdrówka dużo życzę:tak:A powiedz mi co oznaczają te daty na suwaczku T1,T2,T3?Bo ja nie jarząca:sorry:

Tichonku trymestr pierwszy, trymestr drugi, trymestr trzeci:-)

Ania wstała chyba niedospana, bo płacze bez przerwy, no ale obiad przynajmniej normalnie i prawie w całości zjadła:-). Chcemy pójść troszkę na dwór, bo ciepło, nawet gorąco momentami. Dziwna pogoda

Tichonku to w szkole jeszcze lepiej... poniedziałek BH a wolny jeszcze wtorek i sroda:sorry2::-D

miśka jedzie w sobote na dwudniową wycieczkę z polskiej szkoły do Waterford- spią w BB- normalnie juz przezywam.To jej pierwsza dwudniowa wycieczka:sorry2:

gastone mnóstwa sił Ci zycze:-)

misia ale byś miała z "banki" za jednym razem:dry::-D:-D

reklama
Margaritta,Ewelcia-no pisałam,że od wczoraj już pracuję:( Ale nie mogę narzekać,bo było baaardzo miło i sympatycznie:)))
Anineczko-a no fajnie mi z tą moja Mamusią-właśnie wróciłyśmy z Clonmel z zakupów(dorobiłam się 7 ciuszków,3 gatów i innych gadżetów,zaczęłam kupować duperele na urodzinki Dawidka,dzieciaki zaopatrzone w ciuchy,mama oczywiscie też:))A Tobie za to fajnie z tym placem zabaw-zazdroszczę:/
Margaritta-no to poważny wyjazd się Martynce szykuje:)Fajna sprawa...Tylko oby Mamusia nie za bardzo przeżywała tą rozłąkę:)))Buziak...A urlop faktycznie minął błyskawicznie:(
Pauletta-tulasek specjalny dla Wiktorka
Gastone,LadyZgaga-jak już nie dużo czasu Wam zostało:0
Tichonek-grrrrr...o jakich kotavch mowa;)))
No dobrze-to ja poproszę chętne mamy na przyjazd do mnie na urodziny Dawidka w niedzielę(nie następną tylko 13go)o deklarowanie się-nie będę wysyłać zaproszeń tylko plisss o poinformowanie mnie,cobym była gotowa na konkretną ilość osób:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry