reklama

Mamy z Irlandii!!

rozumiem Pauletta :tak:
zdróweczka dla Wiktorka. :-):-)

My już po odwiezieniu Anatola do przedszkola.
Zaliczyliśmy też z Mattem plac zabaw.
Coś czuję,że będzie to miejsce moim przekleństwem.Pewnie obiady dzieciakom będę tam nosic bo siedzieli by tam całe dnie :eek::eek:

reklama
Witam sie i zmykam udanego dnia życze.
Dobrze ze CHB przyszedl jedziemy do smythsa z Olim hihi
dobrze ze mi przypomnialas bo mi ostatnio ten list od nich przyszedl i ja im odeslalalm tylko ciekawe czy ne namieszali:eek:.

Lubiczanko fajnie ze juz jestes:)
A kiedy idziesz do pracy?
Madbebe super ze z Wiktori oczkami juz o niebo lepiej:tak:
Margaritta hop-hop!!!!
Dyta Hop-Hop!
Tichonek HOP_HOP!
Karolinanicola hop-hop!
Wolfia hop-hop!
I nie wiem kto jeszcze:-D

u nas chlodno bo wyszlam na chwile na dwor....nawet slonko juz nie swieci a z pol gpodziny temu jeszcze swiecilo:tak:
Mam nadzieje ze zaraz sie przebije;-)
Musze jakis obiad wyczarowac dla mlodego,ale nie wiem co:confused:

Misia my osyanio wypozyczalismy z Homebase-super sprawa....Rug Doctor sier nazywal...

EDIT:
Tez mam CHB :)

Ostatnia edycja:
hejooo- tulimy :sorry::-D:-D
boszzzz dobija mnie ten tekst :-D

Wiecie,ze nie pisząc pare dni pozniej coraz trudniej coś skrobnąć:sorry: no ale wywolana do "odpowiedzi" jezdem:cool2:

Zgaguś:-p faktycznie troche smęcenia przy tych rzeczach do zrobienia na urodzinki:dry:I czasochłonne chyba. O przyjazn Adulki z nocnkiem nie zapytam :sorry::-D a piątek juz tuz tuz;-)

Tichonek się ześ troche "zrelaksowała" przez ten pobyt :-D i jeszcze Ikea zaliczona :cool2:

Lubiczanko strasznie szybko zleciał ten Twoj urlop:szok: normalnie w oka mgnieniu.No i czy Ty nie mialaś iść jakoś pozniej do pracy? Czy coś mi się pomyliło? I mamcie masz koło siebie- cudownie;-)

asieńko az się wierzyć nie chce,ze Ania moze "się nie słuchać"- toz to taki aniołek jest... ale jak juz pisalam kiedys- czemu masz mieć lepiej:-p:-D a na zewnatrz się wypogodzi :tak: aj hołp soł:-D

misia- się uśmiecham do Ciebie:-D i nie mogę nie napisać jaki to masz piękny nowy suwaczek :rolleyes2: przyjemnosci Cię czekają widzę:cool2::-D

julia a masz Playtube.pl - Filmowy Katalog Online obejrzysz juz nawet dzisiejszą M jak Miłość;-)

A dla wszystkich dzieciaszków naszych mnóstwa radości i samych przyjemności (zwłaszcza dziś)

Frog, wszystkiego najlepszego dla Twojego R. z okazji urodzinek:-):-):-)
Agusiek, wszystkiego najlepszego dla Nikosia z okazji imieninek:-):-):-) Nie wiem czy akurat dzisiaj obchodzi ale Nikodema w kalendarzu jest jak wol!!!!;-)

EDIT:
Margaritta, do przyjazni Ady z nocnikiem jeszcze daleka droga. Narazie bez zmian czyli raz lepiej raz gorzej- powiedzmy, taka umiarkowana sympatia... ;-)
A piatek tuz tuz :-D:-D

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Proszę mnie tu nie nawoływać bo przecież wczoraj byłam:dry:I dziś też jestem:-DDyta się dziś raczej nie odezwie bo w Polszy nadal,jutro wraca:tak:.
Chałupy wczoraj nie ogarnęłam tylko oglądnęłam seriale i poszłam spać:sorry:O 22-giej:szok:
Misia,no proszę!:-DSuper nowina:tak:Znaczy w podobny termin uderzamy?:-)Powodzenia życzę:tak:
Z pogodą tu to tak:rano padało,ciemno,buro:dry:Wracałam z przedszkola-słonko,ciepło,teraz wiatr jakiś i czasem słońce,czasem deszcz:dry::-DBądź tu mądry....i zdrowy:sorry:
Małym i dużym,młodym i starszym Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!

kto-ma-pomysl-co-robic-na-dzien-dziecka.gif

Bry:-)

Wszystkiego najpiekniejszego dla naszych kochanych dzieciaczkow
[video=youtube;CeJxKQjx-hs]http://www.youtube.com/watch?v=CeJxKQjx-hs[/video]

Zgaga dziekujemy:-);-)

reklama
Hello i my sie witamy 1 dnia czerwca i zyczymy wszystkim dzieciaczkom wszystkiego co najlepsze i góry prezentów...

A z nas straszne spiochy dzis wstalysmy o 9.45:-), chociaz pierwsza pobudka byla o 6 na nocniczek, oooo i oby te slonko tak ladnie swiecilo jak o tej 6 to by bylo super.A tu co chwile chmurzyska nachodza i ten wiatr paskudny wieje.

Wszystkim zyczymy radosnego i udanego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry