pauletta82
Sexy Big Mamma
Ka.M'cia punkt wyborczy jest w ambasadzie w Dublinie 

ale dokładnie co i jak to nie mam żelaznego pogięcia ;-)
Zmykam spać dobranoc all :-)

ale dokładnie co i jak to nie mam żelaznego pogięcia ;-)Zmykam spać dobranoc all :-)
po pół godz. telefon i informacja że Julcia ma zapalenie nerek :-(lekarz dał antybiotyk i przekaz na USG brzuszka i nerek :-)Ale niestety antybiotykiem wymiotowała nie ma rady szpital i leczenie do żylne 7dni spędziliśmy w szpitali spałam na krześle podłodze ostatnie 2doby dostałam pokój z łóżkiem ...na komunie i chrzest dostałyśmy przepustkę od 8-18 tak że nie najgorzej.Wróciliśmy do Irlandii z antybiotykiem bo nadal leukocyty wysokie powinna mieć 5 a ma 20-30 dziś skończyła antybiotyk i po 2tyg badanie moczu mam nadzieje że będzie ok...pozdrawiam
A my troszkę poimprezowaliśmy w domku, właśnie niedawno wciełam chicken carry (pierwszy raz w życiu robiłam ale wyszło ok) zagryzłam szarlotką a teraz dopijam winkiem
A do licha z karoliamiii!

Zastanawia mnie co to jest//Pewnie najlepiej byloby okuliste nawiedzic,ale tutaj pewnie sie czeka w ch**ere ze skierowaniem,a w PL bede dopiero w sierpniu:-(Nie wiem czy to alergia,czy zapalenie spojowek.Najdziwniejsze ze to tylko w jednym oczku