reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
Dziewczyny macie juz wszytkie Child Benefit my czekamy od czerwca.Dzwonilam tam ok 2 mies tem powiedzieli ze rozpatruja wnioski z czerwca mamy czekac do 6 tyg sie odezwa i cisza.Kazali nam doslac od lekarza dokument ze dzieci tu sa.A dzis dowiedzialm sie ze musze ponownie zlozyc wniosek bo teraz sa nowe wnioski i tam sie wpisuje NIP i Pesel .Wlasnie sciglam se go ze strony i okazalo sie ze jest inny niz ten co skladalismy.Czy ktoras z was miala podobnie poradzcie bo ja juz sie gubie w tym wszytkim co chwilke dowiaduje sie czegos innego
A kasa ta na dzieci dla nie byla by zbawieniem maz pracuje ja nie i powiem ze chialabym aby nam bylo lzej i maluchy poslac do przedszkola a wiadomo ja chce isc do pracy wyjsc z domu do ludzi.Pozdrawiam

reklama
Iwka...a nie mozecie doslac tego co brakuje...bo jak wyslecie nowe formulaze to mozecie na nowo tyle czekac..ja wiem jak czegos nam brakowalo to moj pisal pismo i wysylal dodatkowo...wiem tez ze mial jakis kontakt z babka ktora rozpartywala te nasze papiery i bezposredno do niej wysylal

Iwka my czekalismy 10 miesięcy, mąz tez dzwonił.......ale pozniej powiedział ze my juz nie mozemy tak długo czekac i w końcu kontaktował sie tylko z jednym facetem bezpośrednio i po 2 tygodniach nadpłacili juz kaske. zadzwoncie i naduście, że sytuacja juz sie przeciaga i przeciąg a wy macie 3 dzieci i nie mozecie tak długo czekac. Moze cos sie ruszy:blink:

Witam Wsztstkich!Rosnia jestem z toba tak mi przykro,staram sie napisac cos madrego.ale w takiej sytacji az dech mi zapiera i kazde slowo wydaje mi sie nie na miejscu,bardzo mi przykro to wielka strata,dobrze ze teraz jestes z bliskimi wspieraja cie pewnie,pozdrawiam goraco i sciskam mocno,pa,pa

Rosania, strasznie mi przykro:-(:-( Wiem co przeżyłaś, bo przechodziłam przez to w maju zeszłego roku. Sytuacja była dokładnie taka sama: wyjazd do Polski z Dzidzią w brzuszku, a powrót już sama:-(. Nie ma i nie będzie sprawiedliwości na świecie.
Trzymaj się Kochana, wiem że na pewno nie będzie Ci lekko w najbliższych chwilach. Gdybyś chciała "pogadac", odezwij się na priv. Ściskam Cię mocno....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry